Dodaj do ulubionych

Prezent dla rodziców

• Gość: Meganka Re: Prezent dla rodziców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 14:29
      Moim rodzicom kupiłam weekend w Pałacu Galiny na Warmii. Nietuzinkowy prezent, a mam nadzieję sprawi im masę radości
    • crystalcityonline Re: Prezent dla rodziców 04.12.12, 15:57
      A może coś niecodziennego, trwałego i przypominającego o Twojej wdzięczności i miłości? To wszystko znajdziesz tutaj!
    • Gość: Kasia27 Re: Prezent dla rodziców IP: *.ip-point.pl 11.12.12, 23:27
      to akurat nie jest prezent na rocznicę a może na gwiazdkę ale....
      dla rodziców polecam POKROWIEC NA DESKĘ SEDESOWĄ, deska jest miękka i przyjemna, ja kupiłam swoim rodzicom, Tata b. zadowolony :)
      Można znaleźć na allegro, gumtree.pl, tablica.pl
      allegro.pl/listing/user.php?us_id=24373283
    • Gość: Bunia Re: Prezent dla rodziców IP: *.man.tk-internet.pl 15.12.12, 22:07
      Możesz odnaleźć ich stary film ze ślubu, np na starych taśmach do projektora, (na pewno takie nagrania mają) i przegrać je na DVD, można też dodatkowo poprosić o montaż nagrania, dodanie muzyki itp. Będą mieli piękną pamiątkę i ożyją wspomnienia:)
      Przegrać można np tu : www.uratujwspomnienia.pl

Ja z kolei proszę o pomoc w temacie koszuli męskiej- czarnej, koniecznie ze stójką najlepiej 100% bawełna. Czy ktoś takową widział w jakimś sklepie, sieciówce? Najlepiej we Wrocławiu! Niestety na necie jest ich jak na lekarstwo, a jeżeli już jest to po świętach dopiero dostarczą:(
      Z góry dziękuję za pomoc
    • Gość: Głodna Re: Prezent dla rodziców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.12, 13:53
      Może jakiś wyjazd na weekend, np. do Pałacu Galiny. Będą mieli czas dla siebie tylko.
      • Gość: Adzioch Re: Prezent dla rodziców IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.12, 22:28
        Wyjazd do Pałacu, super prezent, muszę o czymś takim pomyśleć dla moich
    • Gość: madzinaaa Re: Prezent dla rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.12, 15:42
      Hej, nie wiem z jakiego jestes miasta, ale w Gorzowie w Galerii NOVA jest taki fajny sklep z winami. Zamówiłam moim rodzicom 2 takie fajne, małe beczki z kranikiem z jakims dobrym winkiem. Pieknie sie prezentuje no i oczywiscie... smakuje! :)
    • Gość: milajovovic Re: Prezent dla rodziców IP: *.icpnet.pl 28.12.12, 14:58
      No właśnie mi też się bardzo podoba pomysł ze SPA! Ja najbardziej lubię spa w Międzyzdrojach, się nazywa Baginski&Chabinka spa i właśnie rodziców na rocznie wysłaliśmy tam :) Byli zachwyceni :)
    • aniaa_19 Re: Prezent dla rodziców 19.06.13, 22:29
      kiedyś kupiłam rodzicom zdjęcie na desce www.fotodeska.pl/
    • Gość: qvinto Re: Prezent dla rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 13:04
      Proponuje figurke aniola zrobionego przez prawdziwego artyste na zamówienie z tytułem i moją i brata dedykacją ja takiego moim rodzicom zamówilem i stoi na honorowym miejscu pamiatka na zawsze. www.angels7.eu
    • oloina Re: Prezent dla rodziców 10.07.13, 22:36
      najlepszy będzie wspólny wyjazd! coś jak drugi miesiąc miodowy, ja moich wysłalam z tej okazji do Rezydencji Nad Wodospadem - tak im się spodobało, że we wrześniu znowu jadą :))
    • fionek9 Re: Prezent dla rodziców 15.07.13, 11:39
      może warto tutaj poszukać www.pomyslnaprezent.info/
    • Gość: danda Re: Prezent dla rodziców IP: *.free.aero2.net.pl 27.07.13, 15:39
      może jakieś dekoracje do domu? takie prezenty są zawsze na miejscu :)
      • 1zuza88 Re: Prezent dla rodziców 16.08.13, 11:42
        a może kup im płytę ze złotej kolekcji np. stare dobre małżeństwo, albo jakąś składankę www.rockmaniak.pl/pol_m_PLYTY-CD-DVD_CD-ZLOTA-KOLEKCJA_Stare-Dobre-Malzenstwo-Zlota-kolekcja-Vol-1-Vol-5273.html
        • Gość: emila Re: Prezent dla rodziców IP: *.igloonet.pl 18.08.13, 21:03
          płyta dobry pomysł jeśli maja jakiegoś wspólnego ulubionego wykonawce będą sobie słuchać i umilać wspólne wieczory :):)
    • Gość: Madame Szoszo Re: Prezent dla rodziców IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.13, 14:34
      Bardzo fajny prezentem mogą byc poduszki ortopedyczne, starsze pokolenie rzadko miało okazję je wypróbowac, a przynoszą dużą ulgę dla kręgosłupa, do tego zapobiegają namnażaniu się alergenów... nie sprzyjają po prostu rozwojowi roztoczy: blog.ortopedyczny24.pl/jaka-poduszka-najlepsza-dla-alergika-porada-miesiaca taka poduszka może być fajnym praktycznym prezentem, co sądzicie?
    • jan7787 Re: Prezent dla rodziców 12.08.13, 11:02
      Zbliżają się urodziny,imieniny,rocznica,czy po prostu chcesz sprawić miły prezent bliskiej Ci osobie,a nie masz pomysłu? Zgłoś się do nas! Oferujemy wysokiej jakości obrazy drukowane na płótnie, obrazy malowane na płótnie metodą olejną, fototapety naścienne, plakaty naklejki. Wystarczy,że prześlesz zdjęcie lub wybierzesz z galerii, dobierzesz rozmiar i zamówisz. My zajmiemy się resztą. Zapraszamy!

www.fotonaplotnie.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka