27.10.11, 12:46
Nie potrzebuję rad CO kupić, tylko za ile :) Prezent dla narzeczonego. Krótki rys historyczno-krajoznawczy poniżej:

Mam 3 pomysły:
1. Prezent związany z jego hobby, cena ok. 1200, na pewno się ucieszy, ale ciężko mi zgadnąć jak będzie z czasem na jego wykorzystanie.
2. Pies rasowy, cena 2000. Pies ma być wspólny, ale bardziej jego, jednak to ja działałam N lat w związku kynologicznym, więc już z rozpędu się zajęłam selekcją hodowli, kontaktami z hodowcami, razem wybraliśmy konkretny egzemplarz, ale znowu to ja wpłaciłam zaliczkę i zajmuję się dogrywaniem szczegółów.
3. Ostatnio mi zamarudził, że nie ma żadnej porządnej piżamy, więc kupiłam mu taką lepszą z Triumpha za 250zł, szukam teraz okazji, żeby ją podarować.

Chciałabym, żeby to było coś więcej niż na zwykłe urodziny i najchętniej kupiłabym mu 1. Zarabiamy w miarę ok, ja 4000, on 5000, więc finansowo to nie byłby problem, gdyby nie to, że w zeszłym roku wydaliśmy kupę kasy na mieszkanie, w tym robimy remont i już wydrapujemy ostatnie grosze z oszczędności, a w przyszłym czeka nas jeszcze ślub. Mimo dobrych zarobków, naprawdę każdy tysiak się liczy, a z drugiej strony 30tkę ma się raz w życiu.
Obserwuj wątek
    • pawel0766 Re: 30tka 27.10.11, 16:17
      Jezeli zalezy Ci na czyms szalonym i takim, by trzydzieste urodziny kojarzyly mu sie z czyms fascynujacym to wydaje mi sie, ze ten prezent moze byc idealny:
      www.podarkinakartki.pl/p132_skok_spadochronowy_w_tandemie.html
      Nie jest drogi i miesci sie w przedziale cenowym, jaki podalas.
      Co myslisz o czyms takim? :)
    • Gość: Amaz Re: 30tka IP: 101.51.98.* 27.10.11, 16:50
      moim zdaniem 2 i 3 to nie są dobre pomysły na prezent na trzydziestkę, więc z tego co wymieniłaś zostaje opcja 1 albo zmiana opcji. Pies jak sama piszesz byłby prezentem dla Was obojga a uważam, że na takie wyjątkowe urodziny należy się facetowi coś co będzie tylko jego. Pidżamę to może mu dać mama na święta a nie narzeczona na 30stkę, więc zostaje drogi prezent związany z hobby. Jeśli chodzi o wygospodarowanie czasu żeby z iego skorzystać to nie martw się - o ile prezent jest super to czas się znajdzie. A jeśli problemem jest kasa to myślę, że w granicach 200-300 złotych także możesz kupić mu super prezent, tyle tylko że wymaga to rozszerzenia katalogu o kolejne pozycje.
      • pand-usia Re: 30tka 28.10.11, 21:05
        Imprezę urodzinową proponuję uwieńczyć latającymi lampionami szczęścia to świetna zabawa - wystarczy pomyśleć życzenie i puścić lampiony w niebo !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka