mun-ka
27.10.11, 12:46
Nie potrzebuję rad CO kupić, tylko za ile :) Prezent dla narzeczonego. Krótki rys historyczno-krajoznawczy poniżej:
Mam 3 pomysły:
1. Prezent związany z jego hobby, cena ok. 1200, na pewno się ucieszy, ale ciężko mi zgadnąć jak będzie z czasem na jego wykorzystanie.
2. Pies rasowy, cena 2000. Pies ma być wspólny, ale bardziej jego, jednak to ja działałam N lat w związku kynologicznym, więc już z rozpędu się zajęłam selekcją hodowli, kontaktami z hodowcami, razem wybraliśmy konkretny egzemplarz, ale znowu to ja wpłaciłam zaliczkę i zajmuję się dogrywaniem szczegółów.
3. Ostatnio mi zamarudził, że nie ma żadnej porządnej piżamy, więc kupiłam mu taką lepszą z Triumpha za 250zł, szukam teraz okazji, żeby ją podarować.
Chciałabym, żeby to było coś więcej niż na zwykłe urodziny i najchętniej kupiłabym mu 1. Zarabiamy w miarę ok, ja 4000, on 5000, więc finansowo to nie byłby problem, gdyby nie to, że w zeszłym roku wydaliśmy kupę kasy na mieszkanie, w tym robimy remont i już wydrapujemy ostatnie grosze z oszczędności, a w przyszłym czeka nas jeszcze ślub. Mimo dobrych zarobków, naprawdę każdy tysiak się liczy, a z drugiej strony 30tkę ma się raz w życiu.