Dodaj do ulubionych

Prezent dla Męża Chłopaka

• luid Re: Prezent dla Męża Chłopaka 18.06.12, 18:11
      a co on podglądacz ??:)
    • luid Re: Prezent dla Męża Chłopaka 18.06.12, 18:13
      z tego to bardziej lornetkę może.
      • Gość: Ann89 Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 12:18
        Hehe lornetka dla rasowego podglądacza
    • kaczk-a Re: Prezent dla Męża Chłopaka 25.06.12, 14:25
      Ciekawym pomysłem na prezent jest sprzęt audio-video: kolumny głośnikowe, wzmacniacze, amplitunery w atrakcyjnych cenach: AudioPLAZA.pl. Hitem może być: Quadricopter AR.Drone
      • Gość: e-book reader Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 14:56
        Albo ostatnio czytniki e-booków stają się coraz popularniejsze..
        • edekmacedonski Re: Prezent dla Męża Chłopaka 02.07.12, 22:18
          Co książka to książka tego zapachu nie da Ci żaden czytnik ebooków :) A może
          słuchawki bezprzewodowe te od Tracera są ciekawą opcją. Facet może w nocy oglądać telewizję nikomu nie przeszkadzając albo siedzieć "na posiedzeniu" z dobrą muzyką na uszach :)
          • Gość: Tracy Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 17:47
            też jest jakiś pomysł, najlepiej poznać dobrze swojego faceta i wtedy nie masz problemów z dobraniem prezentu :)
    • tomek_militariusz Re: Prezent dla Męża Chłopaka 24.07.12, 11:18
      1-k2 napisał:

> faktycznie noktowizor to rasowy podglądacz a lornetka to juz nie,
      > a może żona każe w nocy śmieci wyrzucić :)
      kurczę, ale z takim noktowizorem mogłaby być świetna zabawa- jakieś rajdy na orientacje nocą albo coś podobnego.
      • edekmacedonski Re: Prezent dla Męża Chłopaka 26.07.12, 10:40
        Jak biega to może zadać szyku w takim trykocie www.lifestyle.pieniadz.pl/Ultranowoczeny,trykot,dla,biegaczy,od,Nike,1-17731-1.html :D Tyle, że to już naprawdę wysoka liga gadżetów
        • Gość: ZoSiA_osia Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.play-internet.pl 13.08.12, 14:19
          To faktycznie prezent dla weteranów biegania, chociaż takich ostatnio lawinowo z pewnych przyczyn przybywa A później będą połamane kostki i stawy :)
          • agnieszkabe77 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 13.08.12, 20:42
            Już jest tego sporo :) Moja koleżanka fizjoterapeutka ma ręce pełne roboty! :)

Jeśli facet jest miłośnikiem motoryzacji i komputeromaniakiem to może taki dysk?
            www.facet.v10.pl/Flash,Rods,Mercedes,SLS,Hard,Drive,pojemny,dysk,w,obudowie,sportowego,auta,73059.html
      • luid Re: Prezent dla Męża Chłopaka 13.08.12, 16:45
        Kup jeszcze gps bo jeśli amatorsko chcesz latać na orientacje to pewnie łatwo się zgubić.
    • tomek_militariusz Re: Prezent dla Męża Chłopaka 31.07.12, 13:58
      ale to już się wiąże z całym hobby, a scyzoryk jest uniwersalny
    • Gość: macher Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 12:15
      Fajnym pomysłem może być zakup takiej tarczy do dartów proyasport.pl/oferta,szczegoly,87.html - wciągająca gra, można grać ze znajomymi przy piwku, można się przy tym odstresować. Niedrogie, bo tylko 60 złotych.
    • Gość: Jagodzianka Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.toya.net.pl 17.08.12, 14:25
      ja swojemu na urodziny dałam prezent w postaci gazety. na stronie www.gazetomania.pl robi się taką gazetę. wstawiłam nasze zdjęcie i opisałam nasze poznanie, początki związku i takie małe wyznanie miłości:) widać było,że Go zaskoczyłam:)
      • Gość: gość Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.toya.net.pl 07.09.12, 14:54
        Podkradłam pomysł Jagodzianki i tez zamówiłam chłopakowi artykuł w gazecie na gazetomani, z okazji jego obrony mgr. Był happy:)
        • Gość: monia Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.181.96.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.12, 22:22
          Na pewno warto wybrać coś fajnego wśród tych wyjątkowych prezentów
          Tutaj mamy naprawde chyba największy wybór.
    • Gość: Lilipops Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 13:15
      Ja swojemu facetowi kupiłam takie spinki:4gift.pl/facebookowe-spinki-do-mankietow.html . Strasznie mu się podobały i robią furorę na każdej imprezie pod krawatem :) Polecam serdecznie dla każdego faceta.
    • Gość: anita Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.181.94.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.12, 22:50
      Mysle ze na 100% wybierzesz coś dla niego z tej stronki- masz tu naprawde wiele fajnych propozycji www.wyjatkowyprezent.pl/pomysl-na-prezent/prezenty-dla-niego
    • ika919 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 19.09.12, 18:01
      Polecam ręcznik z hafem,dowolną dedykacją i wzorem:
      allegro.pl/recznik-z-haftem-super-prezent-super-wzory-70x140-i2631951623.html
    • rastamoris Re: Prezent dla Męża Chłopaka 21.09.12, 19:14
      www.dekorniki.pl to miejsce, w którym znajdziesz fantastyczne jedyne w swoim rodzaju inspiracje na upominki i prezenty dla bliskich Ci osób. Znajdziesz w naszym sklepie prezenty na każdą okazję. Jest to też idealne miejsce dla wszystkich, którzy poszukują niepowtarzalnych artykułów dekoracyjnych do mieszkania. Tylko tu kupisz mnóstwo ręcznie wykonanych prac dzięki którym zmienisz wystrój swojego domu nie do poznania. Nasze prace są wykonane z niezwykłą starannością i dokładnością. Zakupione produkty są starannie pakowane i zabezpieczane do wysyłki. www.dekorniki.pl, dekorniki, Obrazy Malowane, Obrazy Drewno, Decoupage, Pirografia (wypalane w drewnie), Drewniane Figurki, Rzeźby, Płaskorzeźby Wystrój mieszkania, Ceramika Ręcznie Robiona, Rasta Reggae Africa, Na Zamówienie, Biżuteria Rękodzielnicza, Zegary, Na ścianę, na półkę, fotografia, Patery ceramiczne, Kubki ceramika, biżuteria ceramika, pomysł na prezent, prezent na osiemnastkę, prezent na urodziny, prezent na święta, upominki, wystrój mieszkania.
    • branita Re: Prezent dla Męża Chłopaka 27.09.12, 14:48
      Dobrym pomysłem na prezent są perfumy, zamówiłam dla mojego mężczyzny Christian Dior Fahrenheit w pachnij.pl Czekam na nie, mają dotrzeć jutro.
      Dostanie też ode mnie fajną koszulkę, myślę że będzie bardzo zadowolony.
    • sporty59 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 17.10.12, 11:32
      Ogrom kolorowych sznurówek na każdą okazję ?
      • Gość: Alex80 Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 13:42
        Poszukiwania na kolejne święta Bożego Narodzenia czas zacząć :) Macie już coś kupionego?
    • Gość: Zofia Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 12:54
      Kup mu odsniezarke! Zobaczysz, nie bedziesz musiala wyganiac codziennie, zeby szufelka robil :D www.sklepal-ko.pl/snow-line-560.html a ta jest dobra, bo maz sobie kupil w zeszlym roku i widze jak sam chetnie idzie odgarnac snieg :)
      • Gość: mizeria Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 12:59
        Noo narzedzia to dobry pomysl! Ja kupiłam niedawno chlopakowi wiertarke (kolega pomogl przy wyborze) i cieszyl sie jak dziecko!!! www.sklep.mizar.com.pl/mlotowiertarka-850w-vander-p-4912.html
        • Gość: Nostalgpoint Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 20:19
          Wiertarka - czemu nie :P
    • Gość: Emilia Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 13:06
      Ja polecam wspolny wyjazd do spa. Milo sami spedzicie czas, odpoczniecie i zrelaksujecie sie zabiegami oferowanymi tam! miedzyzdrojespa.pl/pl/masaze Bylam, naprawde ekstra sprawa!
    • Gość: Magdaa Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.internetia.net.pl 15.11.12, 20:55
      Jak mąż biega to sprawdź dlabiegacza.pl. na pewno coś znajdziesz:)
    • Gość: Aga Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.203.rev.vline.pl 23.11.12, 14:28
      Można coś klasycznego a do tego coś oryginalnego.. Hmm. Ja chyba swojemu kupię koszulę z dobrej firmy, bo już jedna mu się podobała - to w kwestii klasyki, natomiast jeżeli chodzi o oryginalność to może coś takiego: Prezent dla Męża
      • grzesiekfrackiewicz Re: Prezent dla Męża Chłopaka 14.10.14, 15:07
        oryginalny prezent to przejzd po torze wyscigowym :) devil-cars.pl/oferta spoko oferta i nie drogo :)
    • malwina.potok Re: Prezent dla Męża Chłopaka 26.11.12, 10:46
      A mój narzeczony ma świra na punkcie PlayStation. Mimo że czasem mnie to strasznie denerwuje, postanowiłam mu kupić Move'a oraz jakieś gry ruchowe, coś do tańczenia i może jakies ćwiczeniowe, na przykład miCoach. Coś dla niego i dla mnie ;) Będziemy mogli sobie pograć razem. Może zamiast walczyć z konsolą też się wkręcę i będziemy miło spędzać czas :D
    • Gość: MartynaBies Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 11:26
      W sumie święta coraz bliżej a prezenty jeszcze nie kupione. Wy już macie wszystkie?
    • zuza_m_zuza_m Re: Prezent dla Męża Chłopaka 07.12.12, 21:50
      Piękną bieliznę dla siebie ;)
    • Gość: Wexdu Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 14:34
      Hmm, ja osobiście uważam, że fajnym wyborem może być sprzęt sportowy np. z Global L
    • czarny_czarnuszek Re: Prezent dla Męża Chłopaka 09.12.12, 19:46
      Może jakiś fajny zegarek? Podobno nie powinno się dawać na prezent ale to przesądy ;)
      • 1mar717 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 09.12.12, 21:09
        Słyszeliście już o akcji sklepu Real Narodowy dzień zakupów? Za zapisanie się na facebooku apps.facebook.com/narodowydzienzakupow/ otrzymujecie rabat na zakupy do 150zł!! dołączajcie i polecajcie dalej :)
        • farmonka Re: Prezent dla Męża Chłopaka 10.12.12, 12:15
          ja już biorę udział w tej akcji i polecam komu tylko mogę, w tym momencie w narodowym dniu zakupów bierze udział prawie 19tys osób, jak dobijemy do 20tys to będzie 6% rabatu, fajna sprawa akurat przed świętami, a że w realu można dostać tak na prawde wszystko to i prezent dla chłopaka ze zniżką będzie można kupić :)
          • serbacy Re: Prezent dla Męża Chłopaka 10.12.12, 21:02
            Szukuje się, że jutro bedzie juz to 6% bo jest juz nas prawie 20tys, bierzcie udzial w aplikacji apps.facebook.com/narodowydzienzakupow/
    • Gość: ;] Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 21:43
      No z pyndzla na pewno będzie happy :P
    • Gość: Mania Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 23:31
      Ja testowałam taki (nie wiem czy dokładnie taki do jakiego podałaś linka) i kupiłam dla swojego męża, ale uznał że nie bardzo to działa. Aczkolwiek zamysł jest bardzo dobry..
      • maddy09 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 30.01.13, 10:56
        Mój luby miał urodziny 3 dni temu i w prezencie dostał taki wóz strażacki - przycisk do papieru na biurko czerwonamaszyna.pl/przycisk-do-papieru-troika-firefighter,24245,p.html :) Ucieszył się jak dziecko :D
        • Gość: Versine Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.microchip.net.pl 05.02.13, 04:12
          Ja chcę swojemu facetowi kupić z okazji tych walentynek jakieś fajne kosmetyki, nie wiem jeszcze tylko, czy zdecyduj się na jakiś gotowy zestaw np. z menspace.pl/walentynki-c174.html czy kupię kilka kosmetyków oddzielnie i sama stworzę zestaw ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka