Gość: Aga IP: *.compnet.com.pl 09.06.12, 11:24 Witajcie:) ponieważ kompletnie nie mam rozpoznania w prezentach dla dzieci, proszę o pomoc co można kupić 4 letniemu chłopczykowi :) żeby był zachwycony:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lizaa Re: prezent 4 latek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 18:50 aga.. masz ten prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulaaa Re: prezent 4 latek IP: *.icpnet.pl 16.07.12, 12:57 A może taka swinka?? mrjoy.pl/do/item/TWOJSWIN/Twoja-swinka-Skarbon i potem z nim pomalowac :) To na pewno będzie super zabawa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: prezent 4 latek IP: *.zeelandnet.nl 22.07.12, 18:20 U nas teraz jest taki wielki boom i zainteresowanie zabawkami Auta, i właśnie wszystkie prezenty, jakie dostaje młody od nas są związane własnie z tą bajką. Odpowiedz Link Zgłoś
igork1985 Re: prezent 4 latek 03.08.12, 10:40 Może ciekawym wyjściem jest taka konsola dla dziecka, która ma ekstra kolorowe gry - logiczne, przygodowe, platformowe a jeszcze oryginalny dotykowy panel. Powinna sprawić Twojemu dziecku mnóstwo frajdy! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado63 Zobacz Gwiazdkę z Nieba 03.08.12, 12:03 Ostatnio, przynajmniej u mnie głośno jest o takim prezencie jak gwiazdka z nieba. Dziś wyszukałem właśnie taką ofertę w internecie. Wszystko fajnie wygląda ale co Wy o tym myślicie? Warto? Pod tym linkiem jest ten pomysł na prezent Odpowiedz Link Zgłoś
margo1985 Re: prezent 4 latek 10.10.12, 22:19 Kup mu Kijanki albo Magformers :) będzie zachwycony ;) , mi.in. to jest w edupomoce.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cleoparty Re: prezent 4 latek 15.10.12, 14:21 Zajrzyj do sklepu www.cleopartyshop.pl/ zrobią tam coś cudnego z balonów. Nawet starszy będzie zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś