Dodaj do ulubionych

Prezent dla żony

• joannakwiatkowska-oe Re: Prezent dla żony 23.07.13, 13:01
      Jeśli macie Panowie kłopot z wyborem prezentu dla swojej Kobiety, może będę mogła pomóc. Wiem, że większość kobiet będzie zadowolona z ekskluzywnej bielizny od ukochanego. Jednak wiem również, że nie każdy może sobie pozwolić na wydatek rzędu kilkuset złotych, dlatego pragnę zaprosić do klubu zakupowego Złote Wyprzedaże. Znajdą tam Panowie wiele inspiracji na prezenty dla bliskich osób w niskich cenach. Oferujemy produkty światowych marek w obniżkach cen nawet do 90%! Jestem pewna, że sami również Panowie coś dla siebie znajdą :) Dlatego już dziś polecam zarejestrować się na naszej stronie www.zlotewyprzedaze.pl. Dzięki temu, będą Państwo otrzymywali mailowo newsletter z najnowszymi ofertami.

Pozdrawiam,
      Joanna Kwiatkowska.

Online Ekspert www.zlotewyprzedaze.pl
      • endo.mondo Re: Prezent dla żony 23.07.13, 14:32
        Kubeczek zmieniający kolor pod wpływem temperatury dla przykładu fotobistro.pl/kubki :-)
        Można zawsze wybrać jakieś fajne zdjątko :-)
      • karo6589 Re: Prezent dla żony 20.02.16, 20:23
        Ja dostałam ostatnio ręcznie malowany obraz, portret. Moim zdaniem to strzał w 10! mojportret.pl/prezent-dla-niej-rocznica/
    • Gość: aha Re: Prezent dla żony IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.13, 18:47
      takapaka. pl/tag/280/prezent_dla_zony tutaj można jeszcze sprawdzić
    • Gość: Anna Re: Prezent dla żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 12:52
      Może ciekawym i dobrym pomysłem na prezent dla żony bedzie torebka lub inne eleganckie dodatki? Możesz wybrac coś z tej stronki
      www.avesti.pl/
      • Gość: jeremy Re: Prezent dla żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 00:15
        Fajny prezent ale ja bym jednak zaproponował wspólny wypad na kolację.
    • dobra_karma Re: Prezent dla żony 15.10.13, 15:57
      ja dostałam od mojego partnera bransoletkę z zawieszką w kształcie serca z grawerem specjalnym - kodem QR, po zeskanowaniu kodu z zawieszki pojawia się przemiła wiadomość-sentencja dla mnie. takie specjalne zamówienia to chyba tylko Lilou potrafi wykonać.
      • krystek2626 Re: Prezent dla żony 17.12.13, 21:39
        Co myślicie o bizuterii i takim dodatku www.empik.com/szukaj/produkt?q=wyj%C4%85tkowy+rocznik+1974&ac=true&qtype=basicForm
        ?
        Taka ksiazka to dobre wspomnienia czy dla kobiety raczej nie bardzo? wiecie, że niby przypomina jej wiek?
    • Gość: enia Re: Prezent dla żony IP: *.free.aero2.net.pl 18.12.13, 16:17
      nie wiem czy ucieszyłabym się, gdybym dostała prezent do "złożenia", no ale każdy lubi coś innego, mój mąż ma wytyczne z jakich prezentów będę się cieszyć, na święta zamówiłam sobie kremy firmy lierac, nie są najtańsze, ale jeśli mój mąż chce mieć atrakcyjną kobietę u swego boku to musi trochę pieniędzy wyłożyć :P a tak serio to kremy tej firmy bardzo mi służą, skóra jest jędrniejsza i bardziej wygładzona, według mnie kosmetyki to zawsze dobry pomysł na prezent
      • teresa.mostowiak Re: Prezent dla żony 18.12.13, 21:44
        To że lubi sobie składać takie rzeczy, nie znaczy że akurat ucieszy się z tego prezentu. Wysil się trochę i kup jej coś czego jeszcze nie miała, oryginalnego.
    • wiola32565 Re: Prezent dla żony 23.02.14, 10:55
      Witam!

Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków.

Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku.

Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów!

Zapraszam do oglądania i kupna!
      Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków

tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html
      tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html

Proszę o opinie, czy się podoba :)
    • Gość: jola Re: Prezent dla żony IP: *.play-internet.pl 25.02.14, 12:43
      czy ja wiem czy to dobry pomysł

aby sobie sama składała biżuterię, może krótko po ślubie jako taka forma zabawy pomiędzy nami

a nie lepiej kupić jej jakiś łańcuszek gotowy np:

allegro.pl/sklep-anka-bizuteria-lancuszek-i4008773713.html
      czy nie bedzie to dla niej cos lepszego?
    • matylda_aaaa Re: Prezent dla żony 25.02.14, 15:14
      Jak lubie takie rzeczy to czemu nie. Fajny pomysł. Nie taki standardowy, nie gotowa biżuteria tylko cos co mozna zrobic samemu :)
    • anna6442 Re: Prezent dla żony 26.02.14, 13:14
      Jeżeli lubi takie rzeczy to jak najbardziej :) Przynajmniej będzie miała pewność, że jej biżuteria będzie oryginalna i niepowtarzalna :)
    • Gość: edzzia Re: Prezent dla żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 21:57
      a co kobiecie po takiej statuetce? będzie tylko stała i się kurzyła, kup coś ładnego i praktycznego np. coś z biżuterii - wtedy na pewno żona się ucieszy:) ja jestem stałą klientką internetowego sklepu biżutik - w swojej ofercie maja piękną biżuterię z kamieni, skoro to rocznica to wybierz coś w kształcie serca:)
    • 3edyta123 Re: Prezent dla żony 27.03.14, 21:19
      Dzięki za linka od autora do półfabrykatów ;) a co do biżuterii to na kolekcjastylu.pl znalazłam fajne rzeczy :) kolekcjastylu.pl/83-bizuteria a przy okazji jest tam wiele fajnych i modnych ciuchów.
    • Gość: Karol Re: Prezent dla żony IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.14, 20:38
      Żona miała urodziny w tamtym tygodniu kupiłem jej taki pakei spa, cena bardzo przytępna, duża promocja do tego Asia umówiła się na realizację już 7 dni po tym jak otrzymała kupon. W zastrzeżeniach na stronie było napisane, że trzeba rezerwować 14 dni przed terminem, ale miły Pan na infolinii załatwił jej wcześniejszy termin ! Polecam Mocprezetow.pl naprawdę warto! Podaję link: [url=http://www.mocprezentow.com/pakiet-love-spa]Ogromny Pakiet Love SPA[/url] .
      Najbardziej spodobała mi się opcja z tą rezerwacją, ponieważ wcześniej kupowałem voucher dla syna w wyjatkowyprezent.pl i PRAWIE PÓŁ ROKU próbowałem go zrealizować, wreszcie zrobili wielką łaskę i się udało. To stanowczo za długo!

Pozdrawiam Serdecznie!
      • Gość: Ania Re: Prezent dla żony IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.14, 08:08
        polecam japońskie prezenty
    • boobka Re: Prezent dla żony 16.09.14, 22:49
      Tutaj znajdziecie ciekawe pomysły na prezent. Gwarantuję ich świetne wykonanie :) www.facebook.com/stareajaknowe
    • martinekk Re: Prezent dla żony 18.11.14, 09:19
      Ja żonie kupiłem ostatnio fajną szkatułkę na biżuterię. Każda kobieta lubi również torebki i nigdy nie jest ich za wiele, więc fajnym pomysłem będzie fajna torebka damska lub organizer do torebki.

Poszukaj pomysłów na jakiś dedykowanych stronach prezentowych, np. na IdealPrezent
    • kasia_l28 Re: Prezent dla żony 20.11.14, 12:05
      Ja tam nie lubię bawić się w tworzenie biżuterii. Wolę kupić już gotową. Ostatnio znalazłam prześliczny komplet, który mam zamiar kupić mamie na święta :)
      www.polcaratdesign.pl/obj.php?act/showM/id/84ae821eecfee425b829ed8b532be142/size/214_214
    • mlody825 Re: Prezent dla żony 28.11.14, 23:30
      Bilety do teatru (a w szczególności do IMKI w Warszawie) to najlepszy prezent na każą okazję!
    • martinekk Re: Prezent dla żony 30.11.14, 21:25
      Wiele osób wspominało o biżuterii, temat również do niej nawiązywał! Czy nie uważacie, że idealnym pomysłem na prezent może być w tym wypadku jakaś gustowna szkatułka na biżuterię lub stojak.

Owszem, kobiety uwielbiają otrzymywać biżuterię, ale jeszcze bardziej lubią ją odpowiednio eksponować, i to nie tylko na własnym ciele.

Ja żonie zakupiłem szkatułkę i była bardzo zadowolona. Przeglądałem wiele blogów prezentowych i na kilka ciekawych pomysłów trafiłem na IdealPrezent

IdealPrezent.pl
    • nimwstaniedzien Re: Prezent dla żony 04.01.15, 13:17
      u mnie bardzo dobrze w ramach prezentu sprawdzają się książki, jeszcze mnie nie zawiodły. a jak dla kobiety, to myślę, że odpowiedni będzie "List" Evansa.
      • ostatni_m_ohikanin Re: Prezent dla żony 13.01.15, 14:59
        Mój tata zrobił bardzo fajny prezent dla mojej mamy, wydrukował ich zdjęcie ślubne jako fotoobraz :))) !
        O taki jak tu: www.fotobook.pl/fotoobraz.html :)
        Wydaje mi się, że jest to bardzo wzruszający i kreatywny prezent, aż sama się zdziwiłam że mój tata na niego wpadł :D
    • moli.eoli Re: Prezent dla żony 15.01.15, 15:27
      Ja dostałam zegarek i to był strzał w dziesiątkę (taki zegarki-magar.pl/pl/419/skagen/5576/zegarek_damski_skagen_456ssln.html), z pewnością znasz zainteresowania, potrzeby swojej żony, idź za głosem serca ;)
    • makosia91 zamow wyjątkowy wiersz! niespotykany prezent 17.02.15, 21:56

Zastanawiasz się jaki prezent sprawić bliskiej osobie?
      Z okazji rocznicy, urodzin, ważnych momentów w życiu?
      A może po prostu chcesz powiedzieć komuś coś wyjątkowego?

Od 12 lat piszę wiersze, rymowane oraz białe. Wiele razy, z powodzeniem tworzyłam wiersze na prośbę/zamówienie. Jest to moja pasja więc W KAŻDY WIERSZ WKŁADAM DUŻO ENERGII I STARAŃ.

Jeżeli chciałbyś/chciałabyś podarować komuś SPERSONALIZOWANY PREZENT, napisz do mnie czego oczekujesz. Możemy wpleść w wiersz ważne dla Ciebie elementy, wspomnienia, symbole.

ZGODNIE Z TWOIMI WSKAZÓWKAMI TWORZĘ COŚ SPECJALNEGO dla bliskich, na wyjątkową okazję.

Tradycyjne prezenty są wspaniałe, ale warto czasem zaskoczyć i podarować komuś trochę niecodziennej magii:)

Zapraszam do skontaktowania się ze mną na adres mailowy wiersze.zamowienia@gmail.com
      • oshinoko Re: zamow wyjątkowy wiersz! niespotykany prezent 25.05.15, 22:25
        Znalazłam gdzieś w necie taki pomysł i bardzo mi się spodobał ? wieczne pióro z romantyczną dedykacją, albo datą pierwszej randki czy ślubu. Piękne, kobiece pióra są dostępne tu: galeriapior.pl/pl/p/Parker-Urban-Pioro-wieczne-Rozowe-CT-/179 Mają tam pióra różowe i fioletowe!
    • demulgator Re: Prezent dla żony 22.09.15, 13:37
      oj oj oj! to zawsze duży problem :D Z doświadczenia mogłabym polecić np. sklep caferene caferene.pl/ można tam kupić pyszną kawę i herbatę, która na pewno przypadnie do gustu ;) ja piję już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona :> poza tym kawa czy herbata na prezent to dobry pomysł, zawsze się wypije mam takie wrażenie ;) chociaż czasem bliskim jest ciężko dogodzić. No nie wiem :) warto spróbować jak na moje ! powiem tak, że kawe ładnie można przybrać i kwiatka dokupić :D to wcale nie jest pójście na łatwiznę!
      • 1kajka83 Re: Prezent dla żony 26.11.15, 20:26
        Oooo, same reklamy prezentów :D A ja, jako kobieta, podpowiem (bez reklamowania), że najlepszym prezentem jest chwila relaksu, zastanów się więc jak się relaksuje żona i dobierz prezent. Jeśli relaksuje się podczas masażu - kup bon na masaż, jeśli u kosmetyczki (bo lubi czuć się piękna) - kup bon do kosmetyczki, jeśli na fitnessie - kup karnet itd. No chyba że Twoja żona sama sobie bez problemu takie rzeczy kupuje, bo macie dużo kasy, to kup jej coś ekskluzywnego, np. mercedesa. ;D
        • aniasosa Re: Prezent dla żony 05.12.15, 17:15
          Zgadzam się z jedną panią tutaj, że najlepszym prezentem dla kobiety jest... relaks. Dlatego zakupiłem w tym roku na święta bardzo fajny pakiet spa w jedym z dobrych warszawskich spa (Samui SPA). W tamtym roku, zafundowałem nam wycieczkę - żona była zachwycona, także ,mam nadzieję, ze i tym razem będzie jej się podobało.
          www.samui-spa.pl/prezenty/prezenty-dla-kobiet
    • rezk Re: Prezent dla żony 28.09.15, 18:43
      Polecam z czystym sumieniem

www.facebook.com/myjumyjumydlarnia?fref=ts

Ręcznie robione mydełka, kremy, peelingi.

Lub dla milusińskich balony :

www.facebook.com/Balonowy-sza%C5%82-472886656205346/timeline/
      • toja604 Re: Prezent dla żony 30.09.15, 21:42
        Ja bym wybrał coś zaskakującego co sprawi jej przyjemność, jakieś zabiegi kosmetyczne. kobiety zawsze lubia takie prezenty masz pełno ofert na stronach z wyjątkowymi prezentami i voucherami
    • tadeuus Re: Prezent dla żony 05.10.15, 19:06
      Z doświadczenia wiem, że biżuteria na prezent jest często niestety nietrafionym prezentem. :( nie wiem co dziewczyny chcą dostawać ale dla mnie to np. Przejażdżka Monster Trakiem :) :) :) na wyjątkowy prezent jest oferta gdyby ktoś szukał ;) Gabrysia może trafisz na tego posta :D :D
    • nata-li-a Re: Prezent dla żony 08.10.15, 10:06
      Może futrzany brelok? Teraz to bardzo trendy i kobiety uwielbiają takie dodatki francomorenzo.com/
    • limak91 Re: Prezent dla żony 23.10.15, 14:24
      ciekawe rozwiązania są też tu polecam hasztagbizuteria.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka