Dodaj do ulubionych

Pomysły na prezenty

02.12.15, 14:36
Święta już niedługo, a Ty nadal nie masz pomysłów na prezenty? Spokojnie, dzięki nam w tym roku podarujesz bliskim wspaniałe upominki.

Wejdź, wybierz kwotę jaką chcesz przeznaczyć na prezent (30, 50, 75 lub 100 zł) i sprawdź nasze pomysły!
www.kosmetyki.czest.pl/blog/co-kupic-na-swieta-pomysly-na-prezent-do-50-zl.html
Obserwuj wątek
    • mateuhs2411 Re: Pomysły na prezenty 09.12.15, 11:52
      Ja wybrałem taki prezent dla mojego siostrzeńca allegro.pl/nowy-dual-lark-cirrus-4s-folia-prezent-dla-dziecka-i5844673034.html co myślicei? jest jeszcze jeden taki w kolorze zielonym, własnie sie zastanawiałem ale chyba jednak lepiej dla chłopca w wieku 8 lat niebieski telefon. A gdzie jeszcze mogę znaleźć jakieś takie w miarę tanie prezenty dla innych na gwiazdkę?
    • eunice0 Re: Pomysły na prezenty 12.12.15, 18:05
      ja proponuję torbę na ramię :) ale taką oryginalną z rysunkiem śmiesznym. Na pewno się spodoba :)
      znajdziesz na allegro - torba z nadrukiem z kotem

allegro.pl/torba-bawelniana-na-prezent-z-nadrukiem-z-kotami-i5846477517.html

są też inne wersje. Ja kupiłam i mi się podoba :) dobra jakość
    • pomponik5 Re: Pomysły na prezenty 18.12.15, 15:38
      Ja już prezenty kupiłam :0 Najbardziej jestem zadowolona z kursu hiszpańskiego metodą Emila Krebsa z krebsmethod.com/spanish, który kupiłam siostrze :D Chce wyjechać do Hiszpanii za rok na Erasmusa. Przyda jej się głównie komunikację poćwiczyć zanik ruszy w wielki świat :D
    • majeczkaz100 Re: Pomysły na prezenty 22.12.15, 22:13
      na wyjatkowyprezent.pl widzialam bardzo fajne pomysly na prezenty. Najbardziej spodobala mi sie metamorfoza wlosow:D fajny prezent dla mamy lub siostry.
      • dorota.k2 Re: Pomysły na prezenty 31.12.15, 09:31
        dostałam kiedyś ich voucher, na manicure, masaż, fryzjera, taki dzień w spa, fajna sprawa, szczególnie dla kogoś, kto nie może dla siebie znaleźć chwili czasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka