miltonia 02.09.04, 20:21 wyciagasz jakies wiekowe watki, hę? Nostalgia czy starosc? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Eda, czemuz 02.09.04, 20:35 hehe, do ciężkiej jasnej cholery, a czy to ja je wyciągnęłam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
edwarda_nozycoreka rzeknę tyle: 02.09.04, 22:05 jak już musisz kasować, to: 1. posty obraźliwe 2. własne :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: rzeknę tyle: 02.09.04, 22:20 hyhy, mam nadzieję.. poza tym zapomniałam o "amen" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: rzeknę tyle: 02.09.04, 22:30 edzioszka napisała: > hyhy, mam nadzieję.. Nie poznałaś się? czy tu już wszyscy potracili poczucie humoru? ;-( >poza tym zapomniałam o "amen" ;) Eee, jakim amen? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka to nie humorum 02.09.04, 22:39 na którym popularność zyskało ostatnio "obrzucanie mięsiwem".. przeca my "kulturalni" jesteśmy! czyżbyś nie dostrzegł wszechobecnej subtelności? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: to nie humorum 02.09.04, 22:57 edzioszka napisała: > na którym popularność zyskało ostatnio "obrzucanie mięsiwem".. Znaczy mam rozumieć, że przez adminowanie na humorum straciłaś swój własny humor?? przeca > my "kulturalni" jesteśmy! Znaczy konkretnie kto? (bo ja np. nie) >czyżbyś nie dostrzegł wszechobecnej subtelności? :) Nie no, normalnie Ci sie światopogląd spaczył... Rzuć w cholerę tę robotę, bo wyniosą Cie nogami do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Eda, czemuz 04.09.04, 09:09 drętwota jakaś, duch upada w narodzie... złoty wiek się śni :) a mnie i tak smętnie OLD Odpowiedz Link Zgłoś