Gość: patrykp IP: *.gl.digi.pl 25.09.09, 08:58 www.patrykpluciennik.pl/2009/09/herbaciarnia-otwarta-w-zabrzu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patrykp Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.gl.digi.pl 26.10.09, 16:35 Kupon 10% zniżki w Herbaciarni Czajnik w Zabrzu, zapraszam do pobrania ;) www.patrykpluciennik.pl/2009/10/tylko-dla-czytelnikow-10-znizki-w.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilia Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: 93.95.95.* 03.11.09, 11:42 Byłam wczoraj z koleżankami. Uważam, że brakowało takiego miejsca w Zabrzu. Choć nie mam porównania z podobnymi lokalami, bo to były moje pierwsze odwiedziny w herbaciarni, ale na pewno nie ostatnie :) Jednak 8 zł za malutki dzbanuszek herbaty - wydaje mi się trochę drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 04.11.09, 20:48 Może za wysoką jakość trzeba płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
makbet1 -------------------------------- 06.11.09, 08:19 Czy wszyscy klienci siedzą na podłodze w tym fajkowym dymie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawosz herbata dobra rzecz IP: *.mironet.pl 06.11.09, 11:13 czyżby kolejny super pomysł, przedsiębiorca zatrudniający ludzi miał za pół roku wyprowadzić się do sąsiednich Gliwic? już wiem, dlaczego tam uciekają. proszę zobaczyć jak taraktują firmy nasi zabrzańscy Skuteczni: makbet1 i marekpiec. zamiast pogratulować pomysłu, cieszyć że że coś nowego w mieście, to zjadą na forum. a w dalszej kolejności ze swoją szefową obmyślą plan podniesienia czynszu za lokal, ta by herbaciarnia z Zabrza uciekła. Przedsiębiorco od herbatki nie miej złudzeń, w tym mieście nie jesteś mile widziany! Chyba, że będziesz polewał herbatkę w filiżankach z portretem NajJaśniejszej. Odpowiedz Link Zgłoś
makbet1 ------------------------------------ 06.11.09, 11:52 No co ty, kawosz? To już zapytać nie można? Sam widzisz, że robimy chłopakowi reklamę za free. Cieszymy się niezmiernie z tej inicjatywy. Nic tak nie daje kopa jak dobry, mocny czaj. Podoba mi sie to leżenie na poduszkach, bo w czasie odjazdu nie stuknę bańką w glebę. A czy mozna tę fajkę własnym zielem nabić? Niezłe klimaty: półmrok, dym i czaj. To lubię. Przyjdę kiedyś się nabuzować. Oczywiście, że gratulujemy pomysłu, bo kawosz znowu mnie zbeszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: ------------------------------------ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 14:31 I czym Wy sie tu podniecacie? Herbatą za 8 zł. Powaliło Was czy cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ------------------------------------ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 15:00 stary powiem wiec jest tez za 12zl .... a i chyba za 15 tez widziałem faja kolo 20 ... i to lubię naturalna selekcja.... na tych co pija sage... i tych co liptona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.chello.pl 02.01.10, 11:17 no cóż, to jest akurat normalna cena, jeśli chodzi o herbaciarnie. Można porównać z Fanaberią w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yerbamatka Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 10.12.09, 23:30 moja ulubiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aka. Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 23.12.09, 10:41 Od dawna jestem stałą klientą herbaciarni Czajnik w Gliwicach. Bywałam w wielu różnych herbaciarniach, w wielu miastach w Polsce, ale zawsze wracam do tej jednej. Najlepszej jakości herbaty (cudowna Bio Yogi Tea!), przemila obsluga, swietne fajki wodne, wyjatkowy klimat. Wierze, ze herbaciarnia Czajnik w zabrzu będzie tak samo dobra, skoro jest prowadzona przez tych samych ludzi:). Ide dzis sprawdzic. Swietna inicjatywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaherbanka Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.10, 15:46 Super byłam w gliwickim czajniku i cieszę się, że u nas też coś takiego ruszy. W knajpach w Zabrzu trudno o inną herbatę niż z torebki, a nie każdy lubi kawe Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 03.01.10, 23:28 I była któraś w tym Czajniku? W Zabrzu oczywiście... Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.10, 20:31 Zamierzam się wybrać. Napiszę recenzję... herbacianą Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 06.01.10, 22:37 No i co recenzencie(tko)???? Czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.10, 21:41 Dobra herbata, nie jest zła. Jeśli ktoś potrafi zaparzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 15.01.10, 21:46 To są komunały. Gdzie jest prawdziwa recenzja? Odpowiedz Link Zgłoś
zza_lady Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 17.01.10, 19:56 Nie ma.. A fajnie byłoby poczytać kogoś, kto zna się na herbacie Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 20.01.10, 20:48 Mało ludzi wbrew pozorom zna się na herbacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.10, 22:41 Jeden Piec się pewnie zna na wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 22.01.10, 21:17 Nie znam się na termodynamice. Przyznaję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.10, 20:45 O ktoś się wreszcie od czegoś przyznał ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 19:05 jakie wrażenia? warto iśc tam rodzinnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilia Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: 93.95.95.* 30.01.10, 23:42 rodzinnie?? z dziećmi - sama nie wiem. to raczej dobre miejsce na pogaduchy ze znajomymi. choć z drugiej strony nie można tam palić papierosów (maja w ofercie szisze), a to duży plus, gdy mają to miejsce odwiedzać małe szkraby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyta Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 15:08 no pewnie ja tam znam sie na piwie - otwórzcie proszę jąkas gospodę, pifiarnie - bo w tym podłym mieście nie ma gdzie na pifko iśc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrykp Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.gl.digi.pl 30.01.10, 19:56 Recenzja wersji Gliwickiej jest uniwersalna jesli chodzi o Czajnik Zabrzanski www.patrykpluciennik.pl/2009/02/herbaciarnia-czajnik.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelu Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.10, 21:46 Się gliwiczanie na naszym forum panoszą! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 02.02.10, 20:30 Ale co się dziwicie? Jeśli zarzanie nie zamieszczają recenzji, to sąsiedzi chętnie nas naczą nawet pić herbaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 02.02.10, 20:39 a ze tak spytam byles juz tam??? Odpowiedz Link Zgłoś
zza_lady Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 03.02.10, 22:40 Na razie to ja idę sobie zrobić Liptona w kubku Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 05.02.10, 20:31 Sie reklam z panem Mannem na oglądaliście! Odpowiedz Link Zgłoś
zza_lady Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 07.02.10, 21:26 Ale ja nie zalewam po brzeg kubka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 23:00 Herbaciarnia jest zdrowsza niż kawiarnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pychota Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.10, 22:38 pysznie jest Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 18.02.10, 20:10 A drogo? Bo podobno jest też "mate" Cejrowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.10, 20:44 Co to jest za slang - mate? Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 06.05.10, 20:35 To jest lisku Yerba. Zdrowa. Smaczna. Ameryka Łacińska cała to pije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.83.230.33.169.debacom.pl.e-zabrze.pl 01.05.10, 22:43 POLECAM ! Olbrzymi wybór przepysznych herbatek,czarne,zielone,białe,żółte, oolong,mate,rooibos,owocowe,honeybush - czyste jak i aromatyzowane. Przedział cenowy od 6 zł do 12 zł za czajniczek. Niesamowita atmosfera na którą składają się przytulne boksy do których wchodzimy ściągnąwszy najpierw obuwie, w środku mięciutkie poduszeczki na których: klęczymy, siedzimy, leżymy - jak kto woli. Niesamowita muzyka która dopełnia całość. Przemiła i fachowa obsługa. Polecam zarówno na romantyczne randki we dwoje jak i na spotkania z paczką znajomych. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portalu Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:08 Marta, jak już robisz na forum kryptoreklamę, to rób to w mniej oczywisty sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 08.05.10, 20:08 Dlaczego zaraz kryptoreklama. Można chyba dzielić się poglądami i opiniami. Nawet jeśli są pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 17.05.10, 20:39 Herbatka z prądem jest całkiem niezła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksik Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.10, 20:21 Biały szlaczek to jest to Odpowiedz Link Zgłoś