Dodaj do ulubionych

Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu

IP: *.gl.digi.pl 25.09.09, 08:58
www.patrykpluciennik.pl/2009/09/herbaciarnia-otwarta-w-zabrzu.html
Obserwuj wątek
    • Gość: patrykp Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.gl.digi.pl 26.10.09, 16:35
      Kupon 10% zniżki w Herbaciarni Czajnik w Zabrzu, zapraszam do pobrania ;) www.patrykpluciennik.pl/2009/10/tylko-dla-czytelnikow-10-znizki-w.html
      • Gość: lilia Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: 93.95.95.* 03.11.09, 11:42
        Byłam wczoraj z koleżankami. Uważam, że brakowało takiego miejsca w Zabrzu. Choć
        nie mam porównania z podobnymi lokalami, bo to były moje pierwsze odwiedziny w
        herbaciarni, ale na pewno nie ostatnie :) Jednak 8 zł za malutki dzbanuszek
        herbaty - wydaje mi się trochę drogo.
        • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 04.11.09, 20:48
          Może za wysoką jakość trzeba płacić?
          • makbet1 -------------------------------- 06.11.09, 08:19
            Czy wszyscy klienci siedzą na podłodze w tym fajkowym dymie?
            • Gość: kawosz herbata dobra rzecz IP: *.mironet.pl 06.11.09, 11:13
              czyżby kolejny super pomysł, przedsiębiorca zatrudniający ludzi miał za pół roku
              wyprowadzić się do sąsiednich Gliwic? już wiem, dlaczego tam uciekają. proszę
              zobaczyć jak taraktują firmy nasi zabrzańscy Skuteczni: makbet1 i marekpiec.
              zamiast pogratulować pomysłu, cieszyć że że coś nowego w mieście, to zjadą na
              forum. a w dalszej kolejności ze swoją szefową obmyślą plan podniesienia czynszu
              za lokal, ta by herbaciarnia z Zabrza uciekła. Przedsiębiorco od herbatki nie
              miej złudzeń, w tym mieście nie jesteś mile widziany! Chyba, że będziesz polewał
              herbatkę w filiżankach z portretem NajJaśniejszej.
              • makbet1 ------------------------------------ 06.11.09, 11:52
                No co ty, kawosz? To już zapytać nie można? Sam widzisz, że robimy
                chłopakowi reklamę za free. Cieszymy się niezmiernie z tej
                inicjatywy. Nic tak nie daje kopa jak dobry, mocny czaj. Podoba mi
                sie to leżenie na poduszkach, bo w czasie odjazdu nie stuknę bańką w
                glebę. A czy mozna tę fajkę własnym zielem nabić? Niezłe klimaty:
                półmrok, dym i czaj. To lubię. Przyjdę kiedyś się nabuzować.
                Oczywiście, że gratulujemy pomysłu, bo kawosz znowu mnie zbeszta.
                • Gość: pikuś Re: ------------------------------------ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 14:31
                  I czym Wy sie tu podniecacie? Herbatą za 8 zł.
                  Powaliło Was czy cuś.
                  • Gość: . Re: ------------------------------------ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 15:00
                    stary powiem wiec jest tez za 12zl .... a i chyba za 15 tez widziałem faja
                    kolo 20 ...
                    i to lubię naturalna selekcja.... na tych co pija sage... i tych co liptona...
        • Gość: ka Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.chello.pl 02.01.10, 11:17
          no cóż, to jest akurat normalna cena, jeśli chodzi o herbaciarnie. Można
          porównać z Fanaberią w Katowicach
    • Gość: yerbamatka Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 10.12.09, 23:30
      moja ulubiona
      • Gość: Aka. Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 23.12.09, 10:41
        Od dawna jestem stałą klientą herbaciarni Czajnik w Gliwicach. Bywałam w wielu różnych herbaciarniach, w wielu miastach w Polsce, ale zawsze wracam do tej jednej. Najlepszej jakości herbaty (cudowna Bio Yogi Tea!), przemila obsluga, swietne fajki wodne, wyjatkowy klimat.

Wierze, ze herbaciarnia Czajnik w zabrzu będzie tak samo dobra, skoro jest prowadzona przez tych samych ludzi:).
        Ide dzis sprawdzic. Swietna inicjatywa!
    • Gość: fankaherbanka Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.10, 15:46
      Super byłam w gliwickim czajniku i cieszę się, że u nas też coś
      takiego ruszy. W knajpach w Zabrzu trudno o inną herbatę niż z
      torebki, a nie każdy lubi kawe
      • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 03.01.10, 23:28
        I była któraś w tym Czajniku? W Zabrzu oczywiście... Jakie wrażenia?
        • Gość: aron Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.10, 20:31
          Zamierzam się wybrać. Napiszę recenzję... herbacianą
          • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 06.01.10, 22:37
            No i co recenzencie(tko)???? Czekamy...
            • Gość: abc Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.10, 21:41
              Dobra herbata, nie jest zła. Jeśli ktoś potrafi zaparzyć!
              • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 15.01.10, 21:46
                To są komunały. Gdzie jest prawdziwa recenzja?
                • zza_lady Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 17.01.10, 19:56
                  Nie ma.. A fajnie byłoby poczytać kogoś, kto zna się na herbacie
                  • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 20.01.10, 20:48
                    Mało ludzi wbrew pozorom zna się na herbacie
                    • Gość: ssss Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.10, 22:41
                      Jeden Piec się pewnie zna na wszystkim :)
                      • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 22.01.10, 21:17
                        Nie znam się na termodynamice. Przyznaję :-)
                        • Gość: zabrzanin Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.10, 20:45
                          O ktoś się wreszcie od czegoś przyznał ;0
                          • Gość: ciekawy Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 19:05
                            jakie wrażenia? warto iśc tam rodzinnie?
                            • Gość: lilia Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: 93.95.95.* 30.01.10, 23:42
                              rodzinnie?? z dziećmi - sama nie wiem. to raczej dobre miejsce na pogaduchy ze
                              znajomymi.
                              choć z drugiej strony nie można tam palić papierosów (maja w ofercie szisze), a
                              to duży plus, gdy mają to miejsce odwiedzać małe szkraby :)
                    • Gość: tyta Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 15:08
                      no pewnie ja tam znam sie na piwie - otwórzcie proszę jąkas gospodę, pifiarnie -
                      bo w tym podłym mieście nie ma gdzie na pifko iśc...
      • Gość: patrykp Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.gl.digi.pl 30.01.10, 19:56
        Recenzja wersji Gliwickiej jest uniwersalna jesli chodzi o Czajnik Zabrzanski www.patrykpluciennik.pl/2009/02/herbaciarnia-czajnik.html
        • Gość: feelu Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.10, 21:46
          Się gliwiczanie na naszym forum panoszą!
          • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 02.02.10, 20:30
            Ale co się dziwicie? Jeśli zarzanie nie zamieszczają recenzji, to
            sąsiedzi chętnie nas naczą nawet pić herbaty!
            • Gość: . Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 02.02.10, 20:39
              a ze tak spytam byles juz tam???
              • zza_lady Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 03.02.10, 22:40
                Na razie to ja idę sobie zrobić Liptona w kubku
                • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 05.02.10, 20:31
                  Sie reklam z panem Mannem na oglądaliście!
                  • zza_lady Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 07.02.10, 21:26
                    Ale ja nie zalewam po brzeg kubka
    • Gość: pik Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 23:00
      Herbaciarnia jest zdrowsza niż kawiarnia
    • Gość: pychota Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.10, 22:38
      pysznie jest
      • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 18.02.10, 20:10
        A drogo? Bo podobno jest też "mate" Cejrowskiego?
        • Gość: lisek Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.10, 20:44
          Co to jest za slang - mate?
          • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 06.05.10, 20:35
            To jest lisku Yerba. Zdrowa. Smaczna. Ameryka Łacińska cała to pije
    • Gość: Marta Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.83.230.33.169.debacom.pl.e-zabrze.pl 01.05.10, 22:43
      POLECAM !

Olbrzymi wybór przepysznych herbatek,czarne,zielone,białe,żółte,
      oolong,mate,rooibos,owocowe,honeybush - czyste jak i aromatyzowane. Przedział
      cenowy od 6 zł do 12 zł za czajniczek.
      Niesamowita atmosfera na którą składają się przytulne boksy do których wchodzimy
      ściągnąwszy najpierw obuwie, w środku mięciutkie poduszeczki na których:
      klęczymy, siedzimy, leżymy - jak kto woli. Niesamowita muzyka która dopełnia całość.
      Przemiła i fachowa obsługa.
      Polecam zarówno na romantyczne randki we dwoje jak i na spotkania z paczką
      znajomych.

Pozdrawiam
      Marta
      • Gość: portalu Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:08

Marta, jak już robisz na forum kryptoreklamę, to rób to w mniej
        oczywisty sposób.
        • marekpiec.zabrze Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 08.05.10, 20:08
          Dlaczego zaraz kryptoreklama. Można chyba dzielić się poglądami i opiniami.
          Nawet jeśli są pozytywne
          • z_rokitnicy Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu 17.05.10, 20:39
            Herbatka z prądem jest całkiem niezła :-)
            • Gość: koksik Re: Herbaciarnia "Czajnik" otwarta w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.10, 20:21
              Biały szlaczek to jest to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka