Gość: Maq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.09, 08:02 UM DZIAŁA naprawdę sprawnie, jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J Re: Jak działa UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 08:30 już po ósmej, pobudka! ktokolwiek próbował załatwić coś więcej niż standardową procedurę ten natknie się na rafy - rażące naruszenia KPA pod względem terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Jak działa UM 27.10.09, 10:36 Jest doskonale, nawet nietrzeźwego potrafią tam wysłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komendant Re: Jak działa UM IP: *.stk.vectranet.pl 05.01.10, 09:22 To prawda, działa doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potarganiec Re: Jak działa UM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 11:29 UM daje ciała a nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: Jak działa UM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 11:30 A ja chciałam załatwić prostą, standardową sprawę i co? i też schody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petent Re: Jak działa UM IP: 188.33.109.* 05.01.10, 14:23 w UM Zabrze nie trzymaja sie procedur. wydaja opinie i decyzje, kierują do płatności, a potem stwierdzają, że trzeba jeszcze uzupełnic dokumentacje potrzebną do wydania decyzji. w przeciwnym razie nie otrzymam tego, o co sie ubiegałam! ządam wiec anulowania wydanej decyzji, to mowią, że nie da sie. a zaplata sie nalezy za cos czego nie otrzymalam, bo wydana byla decyzja. halo?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heisenberg Re: Jak działa UM IP: *.panic.pl 05.01.10, 16:30 po prawej od wejscia jest winda Odpowiedz Link Zgłoś