rama29 31.03.10, 13:57 Podobno już wiadomo kto został namaszczony na Dyrektora d/s. sportowych w Górniku Zabrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yellowflower01 Re: Dyrektor 31.03.10, 15:18 prezesów nie było wczoraj w klubie. Wielce możliwe że byli w wawce w sprawie nowego dyrektora. Podczas meczu z Flota mówiono że może nim być bbukalskiulałski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 20:00 O Urbanie już dawno mówino, żę nas nie stać na niego. Poza tym Urban mówił, że go tyko praca jako trener interesuje poza tym czy Urban był by dobrym dyrektorem sportowym? Już lepszym ( i tańszym) był by Marian Rau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diagnosta Re: Dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 08:07 To dobry kierunek poszukiwań. Górnik powinien szukać ludzi kiedyś związanych z tym klubem, znających doskonale to środowisko. Ale obawiam się, że Marian się nie zgodzi. Ztego co wiem ma inne plany. A poza tym on wcale nie jest taki tani jak myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz Re: Dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 11:00 Rau dyrektorem????????ludzie nawet w prima aprillis taki zart jest niestosowny i niesmaczny,przeciez on potrafi tylko krytykowac, Boze bron Nas by kiedykolwiek sprawowal jakas funkcje publiczna...zal tylko posla Sekuly, ze otacza sie takimi ludzmi, ale coz...sam wybral, byle nie zalowal pozna jesienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan Re: Dyrektor IP: *.stk.vectranet.pl 01.04.10, 11:13 A kogo to ..... obchodzi - mnie np. absolutnie nie... jak mam płacić za oglądanie kopaniny, którą urządzają gracze tego zespołu za 55 tyś. miesięcznie to już wolę V zabrzańską ligę. Tam przynajmniej grają z sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyśmiewca Re: Dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 11:44 No co Wy...przecież Marian trenował różne zepsoły więc kontakty ma środowisku ma. Również grywał w różnych zespołach. Podobne również pisał o sporcie, więc dziennikarze by przestali jedzić po Górniku jak po łysej kobyle. A sądząc po samochodzie i mieszkaniu Marianka to znowu te jego wymagania aż takie duże nie są. Odpowiedz Link Zgłoś