Gość: podatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:48 Zas sie ekipa z GieTeWału buja po Francji (Saint Tropez). Udaja, ze program kreca. Jak tam prace dostac? Ktos ma tam wujka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: material Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:48 gtv.zabrze.pl/index.php?id=2802 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie moge Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:52 To jest lepsze niz Joł Monster: gtv.zabrze.pl/index.php?id=2785 - na tym ujeciu lydka szersza (wieksza) od glowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardotka Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 22:01 Wielka ciżba latoś w tym Saint - Tropez. Na Staloku luźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 14:39 Sami zazdrośćcie Mirkowi, że młody, przystojny, utalentowany i robi karierę. Poza tym gdyby reporterzy i prezenterzy TVZ siedzieli tylko w Zabrzu to byście narzekali że nic nie ma. Ja czekam na kolejne podrożę naszej telewizji...może wkrótce dotrą poza Europe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.stk.vectranet.pl 02.09.10, 15:15 e tam, lepiej wybrać się i pokazać miasta zaprzyjaźnione z Zabrzem, m.in. wtedy gdy są oficjalne odwiedziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirkowa Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 16:39 Ale tylko pod warunkiem, że miasta będzie prezentował MR :):* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:17 To zes sie Mirku teraz podsumowal: mlody, zdolny i dziennikarz. Dobry zart, tynfa wart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudak Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:27 Mirek niedługo prezydentem zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:34 JA ja mosz recht. Ino ni tyn Mirek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudak Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:38 Gdyby Mirek został prezydentem, to nasze miasto rozwijało by się w rytmie muzyki DYSKOTEKOWEJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 22:52 Chyba miałeś na myśli Szołtyska i jego wesołe Trio /makbet, kielonek i andy/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 08:23 Tak, to jest prawdziwy tercet egzotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.10, 11:33 to nie promocja Mirka lecz stwierdzenie, że to jedyny do strawienia dziennikarz i prezenter TVZ, pozostali powinni jak najszybciej zniknać z wizji aby potencjalny widz chciał oglądać TVZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sport He he he Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 13:30 Najlepszy jest sport...trochę lepsza TV Górnika hehe... trójkolorowi super kibice i super Górnik he he he i super szczypiorniści też czasem są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 15:40 A nie mogli wszystkich skutecznych wysłać do tej Francji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i co? Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 14:17 I co? wrócili już skutecznie z tych wojaży po Lazurowym Wybrzeżu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 17:51 Ciekawe kto płacił za te ich urlopy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tera Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:17 Tera to se pojadom do Las Vaginas, Odpowiedz Link Zgłoś