Dodaj do ulubionych

Tefał Ritel dą la Frąs

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:48
Zas sie ekipa z GieTeWału buja po Francji (Saint Tropez). Udaja, ze program
kreca. Jak tam prace dostac? Ktos ma tam wujka?
Obserwuj wątek
    • Gość: material Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:48
      gtv.zabrze.pl/index.php?id=2802
      • Gość: ja nie moge Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:52
        To jest lepsze niz Joł Monster:
        gtv.zabrze.pl/index.php?id=2785 - na tym ujeciu lydka szersza (wieksza)
        od glowy:)
      • Gość: Bardotka Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 22:01
        Wielka ciżba latoś w tym Saint - Tropez. Na Staloku luźniej.
    • Gość: Mirka Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 14:39
      Sami zazdrośćcie Mirkowi, że młody, przystojny, utalentowany i robi karierę. Poza tym gdyby reporterzy
      i prezenterzy TVZ siedzieli tylko w Zabrzu to byście narzekali że nic nie ma. Ja czekam na kolejne
      podrożę naszej telewizji...może wkrótce dotrą poza Europe?
      • Gość: waryniol Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.stk.vectranet.pl 02.09.10, 15:15
        e tam, lepiej wybrać się i pokazać miasta zaprzyjaźnione z Zabrzem, m.in. wtedy gdy są oficjalne odwiedziny
      • Gość: Mirkowa Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 16:39
        Ale tylko pod warunkiem, że miasta będzie prezentował MR :):*
        • Gość: o Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:17
          To zes sie Mirku teraz podsumowal: mlody, zdolny i dziennikarz. Dobry zart,
          tynfa wart.
          • Gość: cudak Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:27
            Mirek niedługo prezydentem zostanie
            • Gość: Ja Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:34
              JA ja mosz recht. Ino ni tyn Mirek.
    • Gość: cudak Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:38
      Gdyby Mirek został prezydentem, to nasze miasto rozwijało by się w rytmie muzyki DYSKOTEKOWEJ !
      • Gość: chyba Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 22:52
        Chyba miałeś na myśli Szołtyska i jego wesołe Trio /makbet, kielonek i andy/?
        • Gość: tak Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 08:23
          Tak, to jest prawdziwy tercet egzotyczny.
          • Gość: waryniol Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.10, 11:33
            to nie promocja Mirka lecz stwierdzenie, że to jedyny do strawienia dziennikarz i prezenter TVZ, pozostali powinni jak najszybciej zniknać z wizji aby potencjalny widz chciał oglądać TVZ
    • Gość: Sport He he he Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 13:30
      Najlepszy jest sport...trochę lepsza TV Górnika hehe... trójkolorowi super kibice i super Górnik he he
      he i super szczypiorniści też czasem są
      • Gość: a Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 15:40
        A nie mogli wszystkich skutecznych wysłać do tej Francji?
        • Gość: i co? Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 14:17
          I co? wrócili już skutecznie z tych wojaży po Lazurowym Wybrzeżu?
          • Gość: ciekawe Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 17:51
            Ciekawe kto płacił za te ich urlopy/
            • Gość: tera Re: Tefał Ritel dą la Frąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:17
              Tera to se pojadom do Las Vaginas,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka