feelicity 11.09.10, 01:40 Wygląda interesująco a co najważniejsze podobno jest bezpłatne. Więcej informacji na: www.halogen.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-neetka Re: bezpłatne przedszkole w Sośnicy 14.09.10, 12:27 feelicity ale gdzie na tej stronie jest przedszkole?może oślepłam trochę ale "pokaż mi palcem" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a-neetka feelicity 14.09.10, 12:30 a BTW fajny masz nick ;-) ja mam prawie identyczny na wielu innych forach;-) ciekawe jak cię natchnęło? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: feelicity 23.09.10, 21:48 Jestem wielbicielką "Gotowych na wszystko" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a-neetka backstage 24.09.10, 11:30 to najnowszy sezon już śledzisz? to witaj w klubie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: backstage 26.09.10, 23:08 najnowszy, czyli który? bo ja ostatnio oglądałam 6 Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: backstage 27.09.10, 21:10 hm, a gdzie tego w sieci szukać? chyba poczekam aż w tv poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
a-neetka Re: backstage 28.09.10, 07:18 no wiesz, tu ci linka nie dam gdzie,ale skoro niedawno emitowane w stanach to troche poczekasz na tv.ja raczej z tych co nie czekają.tez wolę z lektorem niż z napisami ale przedewszystkim wolę już;-) Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: backstage 30.09.10, 20:48 hm, to jak już zobaczysz ten pierwszy odcinek liczę, że uchylisz rąbka tajemnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
a-neetka Re: backstage 04.10.10, 11:07 przecież bym ci nie zepsuła przyjemnosci ogladania odcinka! ale niestety brak czasu, niewidziałam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: backstage 27.10.10, 08:50 a ja już widziałam pierwszy odcinek VII serii! Odpowiedz Link Zgłoś
a-neetka Re: backstage 29.10.10, 09:51 no i gratuluję wygospodarowania wolnej godziny;-) wiem ile się trzeba nagimnastykowac , powiem jak kazda młoda mama :co ja robiłam z czasem przed dzieckiem?? ;-) a to juz ostatnia seria?? u mnie lista odcinków do nadrobienia rośnie, bo jeszcze uwielbiam GA i JPWM o filmach normalnych nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: bezpłatne przedszkole w Sośnicy 14.09.10, 22:19 www.halogen.org.pl/projekty_ue/talenty/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
zniemczyk Re: bezpłatne przedszkole w Sośnicy 03.05.11, 19:49 mam jedno pytanie - czy dobrze rozumiem, że to przedszkole jest prywatne - czytaj: jeśli nie dostaną za rok dofinansowania, to będę płaciła miesięcznie ok. 600 - 800 zł? tak usłyszałam od znajomej. Dawidek jest już dawno tam zapisany, ale powiem szczerze, że nie miałam pojęcia, że jest aż taka różnica w opłatach za przedszkole miejskie i prywatne... a nie chciałabym, żeby moje dziecko co roku chodziło do innego przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś