Dodaj do ulubionych

Józek Krzyk o Sekule

IP: *.stk.vectranet.pl 18.10.10, 15:53
W dzisiejszej Gazecie Wyborczej, jeden z bardziej znanych na Śląsku publicystów Józef Krzyk o Sekule pisze tak:
Z wyjątkiem Henryka Siedlaczka i Krzysztofa Gadowskiego rzadko zabierają głos w debatach, a krótkotrwałą zazwyczaj ogólnopolską popularność zawdzięczają, jak np. Mirosław Sekuła, nieroztropnym posunięciom, a nie swojej pracy i osiągnięciom. Czego wymagać od mniej doświadczonych, skoro Sekuła, szef sejmowej komisji śledczej badającej aferę hazardową, stał się bardziej znany dopiero po tym, jak rozesłał zabrzańskie widokówki z napisem Hindenburg?

Więcej... katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8528964,Kutz_nie_chcial_byc_juz_misiem_Platformy_Obywatelskiej.html#ixzz12ib3wnBx
Obserwuj wątek
    • Gość: erwin Re: Józek Krzyk o Sekule IP: *.stk.vectranet.pl 18.10.10, 19:03
      trudno się z redaktorem nie zgodzić
      • Gość: ben Re: Józek Krzyk o Sekule IP: 212.106.160.* 18.10.10, 21:29
        nudny ten monolog
      • Gość: Sasia Re: Józek Krzyk o Sekule IP: 217.8.184.* 19.10.10, 09:45
        Brawo Józek!
    • marekpiec.zabrze Sekuła się skompromitował 18.10.10, 23:24
      Słusznie pisze redaktor z Gazety Wyborczej, że poseł Sekuła nie jest orłem... :-) Szkoda, że przy okazji Sekuła kompromituje Zabrze tym NSDAP na pocztówkach wyborczych
      • Gość: Hamlet Re: Sekuła się skompromitował IP: *.stk.vectranet.pl 18.10.10, 23:28
        Sekuła to Żyd i wszystko jasne.Niemiecki sprzedawczyk "krysztalowa noc mu sie maży"
        • Gość: ula Re: Sekuła się skompromitował IP: *.stk.vectranet.pl 20.10.10, 09:04
          red. Krzyk jest z Zabrza, więc wie co pisze.
          • Gość: zabrzanka Re: Sekuła się skompromitował IP: 109.243.200.* 20.10.10, 19:57
            nie uważam że Sekuła się skompromitował poprostu pokazał prawdę o Zabrzu, niektórzy nie chcą znać historii .szkoda że ta kartka nie dotarła do mnie.

• z_rokitnicy Sekuła dał ciała 21.10.10, 23:43
      PO tych kartkach z NSDAP, z których całą Polska się śmiała, to koleś wymyślił kolejną głupotę: sekułki z alkoholem. Dlaczego wszyscy za sprawą Sekuły muszą się śmiać z Zabrza tak jak w TVN niedawno w Szkle Kontaktowym?
      • marekpiec.zabrze Re: Sekuła dał ciała 26.10.10, 23:19
        No zgadzam się, że ta sprawa z posłem Sekułą i jego kartkami jest żenująca
    • Gość: matka mnie nie obchodzi co mówi Józek Krzyk o Sekule IP: *.stk.vectranet.pl 26.10.10, 23:28
      mnie obchodzi , że nic w tym mieście się nie dzieje . gosp wo d ściek była kasa załatwiona za Gołuba a i tak nawet nie potrafili dopilnować żeby guliki były dobrrze osadzone tylko dziury w ulicy są. do średnicówy ręki nie przyłożyli a przebeg będzie taki jaki nie chciało ponad 80% mieszkańców zabrza. w gazetach pełno nawypisywane jak to w zabrzu dobrze . nawet napisali na całą stronę artykuł sponsorowany z miasta w dz. zach. o firmie, że tu przyszła a w rzeczywistości ucieka z zabrza - koreańczycy. pełno plakatów na mieście a ludzie dalej robote mają podłą albo wcale.
      • Gość: jo Re: mnie nie obchodzi co mówi Józek Krzyk o Sekul IP: 188.33.140.* 02.11.10, 20:23
        troche racji Krzyk ma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka