Gość: Gracjanna IP: *.181.99.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.11.10, 17:07 Dzisiaj o 20:00 w tvp info program o mediach lokalnych z Zabrzem w tle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spintek Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.10, 20:30 Super zabrzanie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siara Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 20:31 Brawo Kefir! Był lepszy od Siary. Od dzisiaj Zabrze stało się synonimem Białorusi, nie obrażając Białorusi. Kefir robił za gwiazdę na całą Polskę. Obstawiam, że jest głównym kandydatem do tegorocznych złotych ust. Ma chłop talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CC Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 20:35 Eeeeeeeeeeee to wszystko Sekuła nakręcił i biedną panią prezydent na zakupach złapali, a ona akurat przy kasie była... WSTYDŹCIE SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szacun Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.centertel.pl 06.11.10, 20:39 Szacun! Po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: 46.113.242.* 06.11.10, 20:55 Oglądałem. Nic takiego. Słusznie Śmietana opierniczył Łukasza. I tak miał chłopak szczęście. Ode mnie by od razu w ryja dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 20:58 a z czego ta słuszność wynika? To ostatnie zdanie brzmi jak groźba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefirek Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: 188.33.230.* 06.11.10, 21:04 Brawo Zabrzanie.pl, taka bezczelność władzy i pani prezydent poprostu trzeba pokazywać w TV. Może mieszkańcy się wreszcie obudza i tej pani podziekuja podczas wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nht Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.10, 21:09 Niestety nie widziałem, Gdzie można zobaczyć ten program w powtórce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmietanowy spot Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.10, 21:06 panie bolo zważaj na słowa, żeby nie było konieczności interwencji u administratora forum i imiennych publicznych przeprosin z pana strony pana Gałuszki. piękny darmowy spot wyborczy Szulikowej ze Śmietaną w roli głównej na całą Polskę c z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaś Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 21:20 Zaś Kefir robił za mega gwiazdę. Kultura na wysokich obrotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.10, 21:40 ohydny propagandowy materiał. wiadomo, kto rządzi w tvp. dwa tygodnie przed wyborami. Obrzydzenie mnie ogarnia jak pomyśle o tym wszystkim i tych metodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 21:51 A mnie ogarnia obrzydzenie, jak zobaczyłem w jaki sposób Kefir potraktował tych młodych ludzi. Chamidło i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.10, 23:46 I znowu wstyd w całym kraju. I znowu ta Szulikowa i jej nieudolni urzędnicy. Do cholery - czas już na zmiany. Wywalić tę śmieszną ekipę pseudoskutecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 23:53 To wcale nie jest śmieszne, to jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 00:09 Niestety prawdziwe. Kefir jest buc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 06:40 No dobra - kefir to buc. Ale zabrzanie.pl choć tak bardzo krzyczą o niezależnych mediach to obiektywizmu u nich za grosz! Są tubą jednego słusznego kandydata, a drugiego niszczą gdzie się da. Wczoraj w programie wszyscy byli bardzo zadowoleni że dorwali (telefonicznie) prezydent miasta na zakupach, jakby taka osoba nie miała prawa do życia prywatnego i do tego jeszcze w sobotę wieczorem! Głupkowate docinki pana redaktora prowadzącego. I właśnie mamy prawdziwe oblicze mediów. A zabrzanie.pl jadą po krawędzi, to niebezpieczny "sport" i można przy tym zrobić sobie krzywdę. Pan Śmietana to buc, który nie potrafi opanować nałogu i też w końcu polegnie, bo jeśli naszkodził to pójdzie w odstawkę... i szkoda, że prezydent jeszcze tego nie zrobiła. A te młode wilczki - zabrzanie - szarpią wszystko jak to zwykła robić wilcza młodzież, wydaje im się że tacy prawi i sprawiedliwi, oni tu pokażą światu te wszystkie nieprawości. I byłoby ok, gdyby byli sami uczciwi w tym co robią - a nie są. Są na usługach tego który kazał szkalować. I tu przestroga dla wilczków , a warto o tym pamiętać bo przysłowia są mądrością narodów: NOSIŁ WILK RAZY KILKA ... PONIEŚLI I WILKA I butny dzieciaku niech ci ta mądrość przyświeca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weber Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.10, 07:22 Brawo zabrzanie.pl Tak trzymać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakupy do du.y Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 09:07 Ci zabrzanie to są jednak wredni, nawet zakupy potrafią człowiekowi obrzydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alusia Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.10, 09:40 A w Głosie i Nowinach jest inaczej? Gdzie reszta kandydatów, jest tylko jedna, jedyna słuszna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 10:20 Głos Kończyc i Dobre Nowiny to tuba propagandowa obecnej władzy. Włażą bez wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gęba na kłódkę Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: 46.112.199.* 07.11.10, 10:49 zobaczcie, jak na tym forum roi się od gróźb: "Słusznie Śmietana opierniczył Łukasza. I tak miał chłopak szczęście. Ode mnie by od razu w ryja dostał. " "A zabrzanie.pl jadą po krawędzi, to niebezpieczny "sport" i można przy tym zrobić sobie krzywdę. " nie mówiąc o insynuacjach, jakoby dziennikarze z TVP zmanipulowali ten materiał na życzenie ktośiów rządzących: "ohydny propagandowy materiał. wiadomo, kto rządzi w tvp. dwa tygodnie przed wyborami". Tak dziewczyna z Fundacji Helsińskiej też wszystkie problemy lokalnych mediów wymyśliła, a profesor-medioznawca zachęcał, żeby głosować na kandydatów, którzy w swoim programie wybor. mówią o wolności słowa i mediów więc tak na prawdę ten ekspert jest na usługach... no właśnie kogo? kto z kandydatów i obecnych rządzących mówi o wolności słowa? kto opłacił tego profesora, by tak powiedział i tym samym uderzył w Szulikową? ja myślę, że Zabrzanie.pl to albo jakaś mafia, co płaci medioznawcom i dziennikarzom albo tajne służby :-)) kolejne insynuacje nie poparte żadnymi dowodami: "Ale zabrzanie.pl choć tak bardzo krzyczą o niezależnych mediach to obiektywizmu u nich za grosz! Są tubą jednego słusznego kandydata, a drugiego niszczą gdzie się da." Którego kandydata? Bo media samorządowe to już wiem od 4 lat którego są tubą. I jak niszczą drugiego i którego? dyskredytacja poprzez użycie słów "te młode wilczki" przypomina hasło dyrektora Ś. "nie walcz ze mną, za smarkaty jesteś!". zaiste niezły ubaw mieli warszawiacy, gdzie młodzi ludzie na każdym kroku odnoszą sukcesy, ciężko pracują, rozkręcają firmy (od kiedy 30 latek jest młody? a sorry, dla 55 latka jest młody). Takie wpisy świadczą o tym, że dla młodych w Zabrzu miejsca nie ma. Bo a nuż rozruszają to miasto, w którym władzę do dziś mają starzy wyjadacze. Coś o tym młodym wieku też wczoraj zostało powiedziane w TVP Info... znowu padają kolejne insynuacje nie poparte dowodami i konkretami "I byłoby ok, gdyby byli sami uczciwi w tym co robią - a nie są. Są na usługach tego który kazał szkalować." Zapytam tylko, czy uważasz, że nagłośnienie zachowania dyrektora Ś. jest szkalowaniem? A może nagłaśnianie złych warunków mieszkaniowych matki z chorym dzieckiem bądź upublicznienie statystyki bezrobocia w Zabrzu też jest szkalowaniem? Albo trąbienie o zarzutach korupcyjnych dla Adama K. i Adama M. też jest szkalowaniem? Witamy na forum panią Małgosię i jej sztab. Jak widać o wolności słowa sobie nie pogadamy, chyba, że słowa "ku...wa" dyrektora Ś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.10, 12:45 Zabrze to białoruś. rzeczywiście groźby zawarte w tym poście o którym piszesz to szok. w tej kampanii nie ma żadnej merytorycznej dyskusji np. o topieniu miasta w długach, o ludziach ekipy rządzacej mających konflikty z prawem i różne inne problemy. o tym , zę jakoś dziwnie w roku wyborczym nagle na szybko wylewa się trochę asfaltu gdzie popadnie. jak ktoś ma odmienne zdanie to się go zastrasza takimi postami. ludzie zaczynają się w tym mieście bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 12:58 Jazda po krawędzi to inaczej - podwójna moralność . I tak w Zabrzu ta podwójna moralność zabrzan.pl przejawia się wyraźne w zasadzaniu się np takiej gadzinówki jak "Zabrzańskie fakty" li tylko na wpadki aktualnej władzy, a w studio TVP robienie z siebie tych bardzo sprawiedliwych, obiektywnych do bólu i dlatego dyskryminowanych lokalnie. I nie ma tu żadnych gróźb, w tych słowach jest tylko przestroga bo jak się pod kimś dołki kopie to samemu się (wcześniej czy później) w nie wpada. Takie wpadnięcie to może być np. słabsze zainteresowanie reklamodawców takim wątpliwym nośnikiem medialnym - wątpliwym bo zakłamanym. Dlaczego nie krytykujecie innych uczestników wyścigu do fotela prezydenta tylko M.M-S ? Całe Zabrze wstydzi się, łacha sobie drze i w końcu wścieka się na M.S. - ale nie zabrzanie.pl Więc jaki to obiektywizm? I nie wiem czy wypowiadają się tu zwolennicy, czy przeciwnicy tych czy tamtych - nie ma to wpływu na moje pisanie. Nie wzbudził mojej sympati ten młody wilczek, chyba Łukasz (tak?) we wczorajszym popisie w TVP - trochę pokory dzieciaku... Nie jest dyskredytacją nazwanie młodego młodym. A wilczek to przenośnia używana często w literaturze, publikacjach i wypowiedziach - ludziom pracującym słowem nie powinno to być obce. No cóż, ale piękny zawód dziennikarza zdewaluował się dziś jak wszystko na tym świecie. Dziś jak dziennikarz nie ma kawałka "mięsa" (czytaj: ludzkiego losu ociekającego brudem i krwią) to nie zarabia. Wykorzystuje to "mięso" beznamiętnie... i ani mu przez myśl nie przejdzie, że przecież kiedyś sam może być takim mięsem. Los ludzki jest nieprzewidywalny, więc aby móc spojrzeć ze spokojem i bez wyrzutów sumienia, na siebie w lustrze, tak za kilka lub kilkanaście lat, należy pomyśleć już teraz: komu służę, jakich mam "doradców" i podpowiadaczy - jakimi intencjami ci ostatni się kierują, bo często są to STARE WILKI, które wypuszczają MłODYCH na wojenkę samorządową. STARE, jak to zwykle bywa ocaleją bo pozostają w cieniu, a MŁODE padają gęsto, bo ufne w swoje możliwości i głowy mają w chmurach i dlatego łatwo je trafić... np. bankructwem... Zyczę młodym wszystkiego najlepszego ale pod warunkiem że nie pną się w górę po trupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makak Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.10, 13:29 A dlaczego Szulik nie przyszła na debatę? dlacvzego lokalna prasa nie pisze o budżecie miasta i jego zadłużeniu? dlaczego nie pisze o wiceprezydentach aresztowanych - za co ich aresztowano i jakie były powiązania między nimi a Szulik? Dlaczego nowiny i głos nie naświetlają inwestycji w zabrzu? jak się te gazety czyta to wychodzi piękny obraz zabrza. to dlaczego jest takie bezrobocie? gdyby nie to że kilka tys ludzi pracuje w ościennych miastach to bybyła masakra. ile ludzi się z tego miasta wyniosło - dziesiątki tysięcy. dlaczego o tych sprawach nie przeczytamy w lokalnej tzw. prasie? dlaczego jak ktoś pisze krytycznie to wymyśla się mu od "gadzinówek" i zastrasza? jest jeszcze coś gorszego. niezależna prasa może się obawiać tych gróźb bo firmy mogą się obawiać umieszczania tam reklam. robi się miasto strachu gdzie obawa przed różnymi swoimi ruchami zaczyna mieć duże znaczenie - nawet dla tych , którzy w ten "obieg" nie są włączeni. teksty kowala to zakamuflowane miękkie groźby. unikajcie niezależnych mediów bo....., niezależne media źle skończą.... , niezależne media to smarkacze którzy chcą tylko szkodzić - takie właśnie przesłanie można wynieść z tego opisu. nestety, wygląda na to , ze to już nie jest zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młodzik Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: 46.112.44.* 07.11.10, 13:38 I tak w Zabrzu ta podwójna > moralność zabrzan.pl przejawia się wyraźne w zasadzaniu się np takiej gadzinów > ki jak "Zabrzańskie fakty" że co? www.zabrzanie.pl/wiadomosci/polityka/10072010_poslowi_sekule_oberwalo_sie_za_zabrzanskie_fakty/ Dlaczego nie krytykujecie innych uczestników wyścigu do fotela prezydenta tylko > M.M-S ? że co? www.zabrzanie.pl/wiadomosci/polityka/23092010_nieznany_kandydat_pis_na_prezydenta_zabrza_podzielil_ra/ Napisz kowal od razu, że żal ci, że zabrzanie.pl nie opiewają Carycy w duchu Trybuny Robotniczej. jak widać to, że zabrzanie.pl dają się wypowiedzieć każdemu: Krybys (atakowała Sekułę, broni Mańki-Szulik), Partusiowi (wasz człowiek), wice Lewandowskiemu (w gazecie opiewał Mańkę jak należy, a zamiast nagrody dostał opiernicz, że wywiadu udzielił) wam Skutecznym nie wystarcza. Dlaczego? Dlatego, że zabrzanie.pl śmią na jaw wyciągać problemy, afery, nieprawidłowości i nie wzięli z urzędu kasy za milczenie. Brawo zabrzanie.pl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: 46.113.220.* 07.11.10, 13:44 tekst kowala to klasyk pisany na zamówienie. zdyskredytować, bo młodzi to jedno. ale jak już wspomniano wyżej tu pachnie groźbami. tylko gdzie z tym problemem pójść? do Mareczka może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: 46.112.143.* 07.11.10, 14:14 mam wrażenie, że dla zabrzan.pl to nigdy nie była zabawa. tajemniczy projekt zaistniał jakieś 3 lata temu. szybko zaczął patrzyć władzy i urzędnikom na ręce. młodzi ludzie pojawili się nagle, nikt ze starych "czerwonych" wyjadaczy się do nich nie przyznaje. Nikt nic nie wie. Jak to nie są w układzie, a skubani niczego się nie boją? To nie jest tak, że wcześniej byli nieznani. Kojarzyć ich należy z fajnym, mądrym matematycznym projektem poolicz.pl, szkołą plastyczną w Kończycach, jakimiś tam pozyskanymi funduszami unijnymi na ten portal. Tyle ja wiem i są osoby, dla których to też żadna tajemnica. Ale... Czytałem kiedyś takie opracowania na temat tajnych agentów w Polsce, nie tylko takich tam Tomków. Charakterystyki jak działają, jak się pojawiają. To są tacy ludzie, co niby ich znamy, coś o nich wiemy, bo coś na mieście robili. W różnym wieku. Strzegą demokracji w Polsce, takie tam śledzenie nieprawidłowości w samorządach ma dopomóc nam wszystkim. A w Zabrzu ich nie brakuje. Wszystko to jakoś dziwnie pasuje... Serio, zaczytywałem się w tym lekturach i agenturze i zwątpiłem. W sumie ci ludzie są wokół nas. Zobaczcie ostatnio, przed wyborami CBA zwija Adama M., teraz ten program w ogólnopolskiej telewizji z czytelnym przekazem do władz miasta: "nie boimy się"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.10, 14:39 sugerowanie , że zabrzanie są powiązani ze służbami specjalnymi to, wybaczmi to sformułowanie, głupota. naprawdę. młodzi ludzie zrobili projekt, znaleźli finansowanie niezależne i robią co mogą. a że są młodzi nie uwkłani w układy to się nie boją. to jest jeszcze ten wiek gdzie liczy się idea a nie parę kontraktów reklamowych. jako jedyni cos tam próbują pisać o sprawach drażliwych tego miasta. bezrobocie i szastanie pieniędzmi z kasy miasta, sprawy podwyżek- nauczyciele wiedzą o co chodzi. gdzie jest ta niezależna prasa, która by o tych sprawach pisała? zastanawiam się nad tym miastem i wnioski są tragiczne. ciśnienie mi się podnosi jak o tym myślę i wszędzie dookoła klakierzy odciągający uwagę od spraw najistotniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 15:42 Zastanawiający w tej dyskusji jest poziom emocji. Młodzi wykazują się wielką impulsywnością... na siłę szukają wroga. Doszukują się gróźb... A już klasyk napisał że nic nie jest takie jak się nam wydaje. A więc skąd to wielkie przekonanie o tym, że fakty ganione przez zabrzanie.pl rzeczywiście zasługują na potępienie (wyłączam z tego twierdzenia Śmietanę oczywiście). Przecież połowę wypełnienia w szklance filozofia określa na dwa sposoby: - szklanka do połowy pełna - szklanka w połowie pusta I oba twierdzenia są prawdą ale jaki mają wydźwięk. A zabrzanie.pl nie zadają sobie trudu aby o tej szklance napisać prawdę. Przecież tą połowę jedni uznają za pozytyw, drudzy za negatyw ... i to jest dem,okratyczne prawo wolności słowa. A media powinny relacjonować uczciwie że są tacy i tacy. Jeśli dzieciaki z zabrzanie. pl zarzucają zabrzańskim tygodnikom nierzetelność to czemu idą w ich ślady? Jeśli prasa lokalna idzie skrajnie po stronie władzy (według wilczków) to zabrzanie.pl idą skrajnie po stronie pana posła. A prawda leży po środku - to właśnie ulica zabrzańska lepiej wie od jednych i drugich o co w tej całej sprawie biega. Ludzie wiedzą że nie ma co ufać Sekule i że prezydent nie taka zła jak ją malują. Zabrzanie.pl są za słabi na to aby manipulować opinią publiczna i mieszać ludziom w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 16:18 Zabrzanie.pl są za słabi - znowu świetna dyskredytacja. oj kowal, coś mi się ku^wa wydaje, że jeszcze przed wyborami będzie szansa na tę premię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 16:35 kowal człowieku, kto szuka na siłę wrogów? to ty ich szukasz na siłę w tej redakcji. piszesz, że idą skrajnie po stronie pana posła. Podaj przykład. Bo z tego co wiem, to rozstali się z Zabrze TV tylko dlatego, że Herich promowała w niej tylko posła Sekułę. Potrafili się przejechać po Zabrzańskich Faktach, potrafili do gazety zrobić wywiad z prawą ręką MMSa. I może podaj jakiś link do artykułu i wypowiedzi na dowód tego, że zarzucają zabrzańskim tygodnikom nierzetelność. Bo chyba za to grozi proces o zniesławienie, odważni musieliby być. Pisz o konkretach, a nie insynuacje, groźby i te umniejszanie przez nazywanie redakcji "dzieciakami". skończ z tym, bo to żałosne i świadczy o Tobie - albo niespełnionym 30-latku na garnuszku podatnika w urzędzie albo 60-latku, który czuje się zagrożony, gdy młodzi go rozliczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 16:40 piszą o problemach i to jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 16:52 zadzwońmy po Mareczka i napijmy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 16:52 Dobrze, że oprócz takich pseudogazet jak Głos Kończyc i Dobre Nowiny, w Zabrzu są jeszcze zabrzanie.pl. Myślę, że to oni mają przyszłość w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.10, 17:33 typowe dla klakierów - pisanie bzdur o jakiejś szklance, obrażanie i straszenie w odpowiedzi na post o własciwych problemach miasta- bezrobociu i szastaniu kasą podatników . to jest odwracanie uwagi od rzeczywistych problemów przez klakierów . premia będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 18:09 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Niech-Michnik-troche-zaplaci-Walter-potentaci,wid,12828427,wiadomosc.html - ten tez ciagle kombinuje z tymi mediami. To ja widze, ze MMS ma jednak cos wspolnego z "wielka" polityka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 18:13 No więc nie pełna lub pusta do połowy szklanka wody a wprost: BURZA W SZKLANCE WODY. Nie da się w takim jazgocie wymieniać spostrzeżeniami i przemyśleniami. Zabrzanom.pl życzę samych autentycznych sukcesów, opartych o rzetelne posłannictwo jakim jest zawód dziennikarza. Ustępuję pola młodym wilczkom. A swoją drogą pierwszy raz spotykam (w sieci) ludzi obrażających się o wytykanie im młodości. Młodość to skarb i cieszcie się nim póki jeszcze trwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.10, 18:19 z tobą - pewnie , że się nie da dyskutować. potrafisz straszyć i wyzywać ludzi . jednak nic merytorycznego o bezrobociu czy szastaniu pieniędzmi ani o żadnym innym ważnym problemie nie napisałeś. dziękuję za taką dyskusję. chrzanienie o szklankach mnie nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 18:51 Cos faktycznie burza w szklance wody. Z reguly po takich tekstach watki dotyczacce Zabrzan mialy ze 100 komentarzy. Ale temat przewodni ten sam: finansujący Żydzi, Sekuła, walka z dobrobytem w Zabrzu, gó...arze, internet to nie media, i takie tam. Ogólnie - klasyczny mechanizm obronny. A że chodziło o WOLNE MEDIA (czyli nie o finansowane z naszych podatków media samorządowe, które realizują politykę promocyjną MMS i Skutecznych). Jak widać Skutecznym wątek urwał się jak MMS odłożyła słuchawkę (albo zgubił się zasięg). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 18:57 kowal ustępuje pola młodym wilczkom, bo "Nie da się w takim jazgocie wymieniać spostrzeżeniami i przemyśleniami". Jazgotu żadnego nie ma. Zostałeś poproszony o konkrety. "piszesz, że idą skrajnie po stronie pana posła. Podaj przykład. Bo z tego co wiem, to rozstali się z Zabrze TV tylko dlatego, że Herich promowała w niej tylko posła Sekułę. Potrafili się przejechać po Zabrzańskich Faktach, potrafili do gazety zrobić wywiad z prawą ręką MMSa. I może podaj jakiś link do artykułu i wypowiedzi na dowód tego, że zarzucają zabrzańskim tygodnikom nierzetelność." ...i już nie potrafisz dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kur..ski Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.10, 20:55 czyli cale starania p.Szaters(z rodzina) od Kultury(na wysokich obrotach) i Sportu( w likwidacji ) o ten program nie przynosza skutecznego odbioru ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: 46.113.252.* 07.11.10, 22:22 Ten wątek pokazuje, że nic się nie zmieniło od słynnych wybryków Wieśka i dalej jest w Zabrzu zamordyzm w stylu białoruskim z zastraszaniem opozycji. Czas z tym skończyć i wybrać na powrót demokratyczne władze. Panie Sekuła, jest pan naszą nadzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: 20:00 Tvp info i program o mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 22:38 Tak, poseł Sekuła to rozsądna propozycja dla Zabrzan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kur..ski czy w Zabrzu tez tak jest ? IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.10, 23:05 Małgorzata Staś, dyrektorka wydziału rozwoju regionalnego w urzędzie marszałkowskim, który przyznał Katowicom unijne wsparcie, jest zaskoczona. - Nie wolno w kampanii wyborczej używać materiałów, które powstały dzięki unijnym dotacjom - mówi. Zresztą już w czerwcu urząd marszałkowski rozesłał do śląskich samorządów pismo w sprawie zasad promocji realizowanych przez nie projektów. "Niedopuszczalne jest łączenie działań promocyjnych i informacyjnych projektów współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej z działaniami prowadzonymi w zakresie kampanii wyborczej poszczególnych kandydatów" - uczulała samorządowców już kilka miesięcy temu dyrektorka Staś. Więcej... katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8628006,Kampania_na_ostro__PO_donosi_na_prezydenta_Katowic.html#ixzz14dVTXRuT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Re: czy w Zabrzu tez tak jest ? IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.10, 23:16 ha... co tydzień w dzienniku to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nel Re: czy w Zabrzu tez tak jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 08:09 Co ta Staś będzie mi tu gadać. Ja i tak zrobię po uważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kommiersant Re: czy w Zabrzu tez tak jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 08:35 Kefir, to jednak ludzkie panisko. W końcu mógł przypier....ć chłopakowi, a jednak tego nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleban Re: czy w Zabrzu tez tak jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 13:56 Toć mówili, iż kulturalny. Zachował trzeźwy umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: czy w Zabrzu tez tak jest ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.10, 15:22 Tacy są właśnie urzędnicy z nadania "Skutecznej" Pani Prezydent. Czas to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorpions Re: czy w Zabrzu tez tak jest ? IP: 46.112.86.* 08.11.10, 20:50 Czas na Wind of Change, który wywieje towarzyszy Wiesława, Darka, Jasia i Małgorzatę co olewa debatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Totalolej Re: czy w Zabrzu tez tak jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 21:13 Olewa wyborców i radnych tak samo. W tej kadencji nie była chyba więcej niż na dziesięciu sesjach Rady Miasta. Wszystko i wszystkich ma w głębokim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajac Re: głupota obojga IP: *.unknown.vectranet.pl 08.11.10, 22:08 Cała ta akcja przypomina komunistyczne nagonki tylko nie wiem skąd ta Chojnacka możne znać takie metody w praktyce ? Jak na mój gust to zwykła zemsta pani, która duzo mozę w tv katowice + kumoszki. Wszysyko zaczelię od wywalenia starej eki[y GTV i takie śa tera porachunki. Komentując zderzenie tego młodego z Wiesławem powiem tylko tafiła pac na pałaca, a obydwaj wyszli na głupków bo ani jeden ani drugi nie wiedział jak zachowac się w takiej sytuacji. Gdyby ten młody mił ciut wyrobienia to sam zadzoniłby po policję i ciekawqe co by wtedy pan Wiesław powiedział. Niestety ani jeden ani drugi nie ma pojecia o prawie. Obydwaj myśleli, że sa świetymi krowami. Jeden boss dyrektor, drugi bo dostał legitke prasową. Z całym szacunkiem, ale nasi lokalni dzienikarze sa tak słabi, że nie wiem czy powinni wogule byc tak nazywani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajac Re: głupota obojga IP: *.unknown.vectranet.pl 08.11.10, 22:09 sorry klawiatura mi głupije, chyba wyborczy wirus atakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mUzg Re: głupota obojga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 18:44 Jak sie nie umie pisac, to sie mowi, ze klawiatura glupieje. A jak sie nie umie rzadzic, to ze opozycja jest glupia. W sumie cos wspolnego macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: głupota obojga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 19:34 No to gdzie można zobaczyć relację z tej audycji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawajcie Re: głupota obojga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 20:47 Dawajcie jakiś link. Odpowiedz Link Zgłoś