IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 16:48
Dzisiaj mimo że to dzień święty-niedziela dostałem do skrzynki listowej pełno ulotek wyborczych. Trochę mnie to początkowo wkurzyło, ale potem zacząłem jednak przyglądać się kandydatom, bo na wybory chodzę i chcę wybrać świadomie.
Wpierw wyrzuciłem ulotki obecnych radnych, bo po nich już wiem czego się mogę spodziewać. Dali przykład swojej kompetencji na ostatniej sesji i na nich na pewno nie zagłosuję. Później zacząłem przeglądać ulotki debiutantów w moim okręgu. Losowo wybrałem dwie: Łukasza Lisa z OROM-u i niejakiego Krzysztofa Lewandowskiego z takiego podwórkowego ugrupowania, które ma NR 24.
Dużo lepsze wrażenie zrobił na mnie kandydat startujący z NR 8 z listy OROM-u. Przynajmniej chłopak pisze co osobiście chce zrobić. Robi to naiwnie, ale ma przynajmniej dobre chęci.
Natomiast startujący co kampania z innego okręgu pan Lewandowski wypisał swoisty koncert życzeń. Nic tam nie ma co chce konkretnie zrobić dla okręgu, z którego jest kandydatem.
Za to chwali się wszem i wobec, że uwielbia NĘDZNIKÓW i że bigos pożera w każdych ilościach, co zresztą po nim widać.
Z dwóch losowo wybranych debiutantów w moim okręgu raczej wybiorę pana Łukasza.
A Lewandowski niech najpierw zrobi aplikację. To już lepszy jest Moś.
Obserwuj wątek
    • Gość: kampania Re: Ulotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 18:16
      Tylko w Skutecznych od zera do milionera:)

Najpierw w GTWał z mikrofonem biegal. Nawet borok nie mial czasu aplikacji zrobic. Ale jeszcze ze trzy kadencje, to go ten profesor jego z USia co zarabia na miescie po kilkaset tysiecy za opinie prawne przygarnie z litosci i moze radca zostanie.

A teraz prosze, jaki zastepca. Szycha. Od bigosu specjalista. Kolezanka z pracy zajmuje sie kielbasa wyborcza caly czas, no to bigos lubi.
      • Gość: pucybut Re: Ulotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 21:29
        Ja bym też tak chciał jak Leń-Dowski od zera do milionera.
        • Gość: kur..ski Re: Ulotki IP: *.stk.vectranet.pl 14.11.10, 22:24
          czy to ten psor co to podczas jednej sesji ma kilka opinii ?
          • Gość: spadochron Re: Ulotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 08:46
            Lewandowski to spadochroniarz, co w każde wybory startuje z innego okręgu, byle się dorwać do żłoba.
            • Gość: victoria Re: Ulotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 15:17
              Leń-dowski to wszak znana menda jest.
              • Gość: karlik Re: Ulotki IP: 83.238.216.* 15.11.10, 20:23
                Widać, że tym razem sfora wściekłych dorwała się do K. Lewandowskiego i jest jak zwykle, po chamsku, prymitywnie. Taż głosujcie na kogo chcecie, nawet na przygłupów, jak uważacie, że musicie mieć swojego reprezentanta w Radzie,ale po co bluzgać na innych.Ja też lubię bigos z kieliszeczkiem zimnej czystej i wolę mieć nadwagę bigosową niż rozbudowany mięsień piwny, który często odmóżdża. Niestety dzisiaj mamy innych nędzników, złośliwych, prymitywnych, umiejących tylko posługiwać się insynuacją i obelgami. Udało nam się pokolenie JPII
                • Gość: ja Re: Ulotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 22:50
                  Ja tam na żadnego spadochroniarza nie zagłosuję, choć bigos też lubię.
    • razachos Re: Ulotki 30.12.15, 09:07
      Pewnie to co dostałeś to były ulotki Poznań najlepsze. Ja bym się cieszył jakbym takie dostał do swojej skrzynki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka