Dodaj do ulubionych

Handlarze perfumami - centrum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 13:10
Witam.
Mam pytanie czy tylko mnie strasznie denerwują osoby, które sprzedają perfumy w okolicach MacDonalda? Z powodów zawodowych często pojawiam się w tamtej okolicy i dnia nie było, żeby jakiś nie podszedł i "ej koleżanka, może perfumik?" Niektórzy z nich to po prostu odchodzą jak sie powie "nie" ale niektórzy to łapią za rękaw coś tam pod nosem bełkocą. Strasznie mało przyjemna sytuacja. Najgorzej jak idę z wózkiem i taki sie przyklei to od razu humor psuje. Napiszcie co myślicie.
Obserwuj wątek
    • Gość: sas Re: Handlarze perfumami - centrum IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.11, 13:43
      Czasnij go w Morde, az mu posoka poleci.
      • Gość: -.- Re: Handlarze perfumami - centrum IP: *.za.digi.pl 27.01.11, 16:16
        Kupuj całe paczki !
        Są lepsze od tych z Douglasa czy Sephory, trzymają nawet tydzień jak się porządnie sztachniesz
        • net.kielonek Re: Handlarze perfumami - centrum 27.01.11, 22:18
          Ludzie na chleb zarabiają. Gdyby nie byli natrętni niczego by nie sprzedali.
          • Gość: Zuzka Re: Handlarze perfumami - centrum IP: *.stk.vectranet.pl 27.01.11, 22:41
            A ja mam prawo sobie nie życzyć tego, żeby ktoś mnie za rękę łapał kiedy idę ulicą. Niech wykupią miejsce na targowisku i tam sprzedają? Przecież skoro tacy uczciwi "zarabiacze" na chleb są to przecież nie mają nic do ukrycia nie ? Poza tym, nie wyglądają na takich co im chleba brakuje...
            • Gość: -.- Re: Handlarze perfumami - centrum IP: *.za.digi.pl 28.01.11, 07:54
              Skoro uważasz, że masz prawo, żeby Cię za rękę nie łapali to i masz prawo do wynajęcia ochrony, masz prawo iść do odpowiedniej instytucji na terenie Zabrza (z McDonald's do UM jest parę kroków), i złożyć zażalenie bądź donos, na te osoby.
              Przecież lepiej żalić się na forum ?
              • Gość: Zuzka Re: Handlarze perfumami - centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.11, 13:56
                No to sie popisałeś teraz. Któregoś dnia ktoś przyjdzie i trzaśnie Cie kijem w głowę i zaraz po tym powie "Nie dramatyzuj - masz przecież prawo do opieki zdrowotnej i wezwania policji. A wogóle to jest twoja wina że sobie ochrony nie wynająłeś" Ty wtedy pójdziesz do UM (powiedzmy Wydział Spraw Obywatelskich) i powiesz że Cie na ulicy napadli. Referentka na pewno rzuci wszytko i pójdzie sprawiedliwość wymierzać... Skieruje Cie do SM albo na policje; Tutaj nie chodzi o karanie kogokolwiek tylko o takie elementarne prawo do tego, żeby przejść się spokojnie po mieście i nie być nagabywanym. Ja rozumie, że może się ktoś zapytać ale nie żeby od razu "mędził" w taki sposób. Możesz być pewny/pewna, że jeżeli zobaczę, że te osoby coś nieodpowiedniego sie dzieje to pierwsza na policje pobiegnę a AniaSObiesik zapytała po prostu czy tylko ją takie zachowanie ze strony "kolporterów" drażni. Od tego jest forum właśnie. I ja na tym forum odpowiadam, że mnie też to nie pasuje.
                Pozdrawiam serdecznie
                • chilli-and-vanilla Re: Handlarze perfumami - centrum 31.01.11, 21:51
                  nienawidzę jak mnie ktoś obcy dotyka, szturcha etc. każdy człowiek ma swoją nieprzekraczalną barierę prywatności i dlatego rozumiem poirytowanie koleżanki wyżej. wkurza mnie też nagabywanie na ulicy, ale chamską odzywką na pewno nic się nie osiągnie.
                  • net.kielonek Re: Handlarze perfumami - centrum 31.01.11, 23:08
                    Ja tam lubię być dotykany, ale tylko przez damy wszelakie.
                    • Gość: -.- Re: Handlarze perfumami - centrum IP: *.za.digi.pl 01.02.11, 15:58
                      Feromony- Przyciągaj ludzi niczym magnes!
                      • net.kielonek Re: Handlarze perfumami - centrum 01.02.11, 18:31
                        Moje feromony dzialają nawet na listonosza.
                        • ktoswcos Re: Handlarze perfumami - centrum 01.02.11, 18:43
                          Ten listonosz jest listonoszką?
                          • chilli-and-vanilla Re: Handlarze perfumami - centrum 01.02.11, 20:04
                            lubisz jak Cię dotyka listonosz? :]
                            • net.kielonek Re: Handlarze perfumami - centrum 01.02.11, 20:06
                              Przepraszam, chodziło o listonoszkę.
                              Ona zazwyczaj się ślini i ma katar, bardzo ją lubię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka