Dodaj do ulubionych

Prawo pracy

IP: *.bater.net.pl 17.03.11, 16:50
Mam pytanie, czy ktoś mógłby mi polecić kogoś biegłego w zakresie prawa pracy w Zabrzu. Dodzwonienie się do PIP-u graniczy z cudem, a za parę miesięcy czeka mnie "rozmowa" z pracodawca i muszę się trochę przygotować w temacie, a wiem że lekko nie bedzie.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Amadeo Re: Prawo pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 19:49
      Czyli obawiasz się jego reakcji na słowa :
      Panie szefie jestem w ciąży ?
      • Gość: Gość Re: Prawo pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 20:43
        Polecam Ci mecenas Beatę Bieniek- jest specjalistką z zakresu prawa pracy.Kancelaria w Zabrzu na ul. Padlewskiego w budynku dawnej Termoizolacji.
        • freemama Re: Prawo pracy 18.03.11, 06:34
          Napisz na priva. A swoją drogą też polecam kancelarię Bieniek.
    • Gość: Ja Re: Prawo pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 08:17
      Podaję nr porad prawnych PIP: www.bip.pip.gov.pl/pl/bip/porady_wszystkie
      • Gość: Maurycy Re: Prawo pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 14:00
        ja, a dodzwonić się to więcej niż cud, kiedyś próbowałem, a co do polecanych prawników od pracy to też słyszałem o Bieńkach, że są nie do zagięcia.
        • Gość: janusz Re: Prawo pracy IP: *.unknown.vectranet.pl 18.03.11, 16:18
          ale przecież ty jeszcze nie pracujesz, wątpię żeby prawnik mógł przygotować cie do rozmowy kwalifikacyjnej. To trochę jak wytaczanie armaty na muchę.
          Życzę powodzenia w staraniach o prace.
          janusz
          • Gość: Amadeo Re: Prawo pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 16:50
            "...czeka mnie "rozmowa" z pracodawcą".
            A więc chyba jednak pracuje.
            • Gość: gladiator Re: Prawo pracy IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.11, 19:22
              napisz o co konkretnie chodzi może ci pomogę.
    • pablo332 Re: Prawo pracy 01.09.19, 09:01
      Polecam Ci poczytanie blogów na ten temat w internecie. Jest dużo informacji, które są poparte podstawami prawnymi. Z prawnikami różnie bywa, a płacić trzeba każdemu.

Szkolenia BHP Kraków - BHP Kraków - Pomiary elektryczne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka