Dodaj do ulubionych

Gdzie w Zabrzu lub okolicach kupić opony?

IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 17:15
Chodzi mi o opony wielosezonowe o rozmiarze 185/65/15?
Dzieki za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: miszcz_oponiarstwa Re: Gdzie w Zabrzu lub okolicach kupić opony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 17:37
      Jest tak możliwość,że będą dostępne w rozlicznych zakładach wulkanizacyjnych ,usytuowanych na terenie Zabrza i okolic.
      Nie dziękuj,to drobiazg !
      • Gość: opona Re: Gdzie w Zabrzu lub okolicach kupić opony? IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 17:48
        Nie dziękuję.
        • Gość: Amadeo Re: Gdzie w Zabrzu lub okolicach kupić opony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 19:03
          Tylko patrz dobrze na datę produkcji .
          Wspomniane firmy sprzedają dziesięcioletnie i starsze.
          Np. 268> oznacza 26 tydzien 1998 rok
          .2608 oznacza 26 tydzen 2008 rok
          > to trójkąt dla opon z lat 90 -tych
          • Gość: Radecki Kup przez net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 19:42
            zajrzyj na www.ceneo.pl i wpisz rozmiar opon a wyskocza ci oferty sklepow internetowych,. Opony sa duzo tansze niz w wulkanizacjach, nawet o 100zl na sztuce!!! Wiem ze trzeba doliczyc montaz ale to kwota 15 lub 20 zl na sztuce wiec rachunek jest prosty. Najdrozej jest w duzych wulkanizacjach, np w konczycach jest taka duuuza firma przy rzece gdzie kasuja jak za zboze. Montaz i opony sa u nich w chorendalnych cenach a ludzie jezdza tam bo sie orzyzwyczaili i wlasciciel kasuje slono. Polecam zakup w necie i montaz np. w zabrzu, przy ulicy paderewskiego 76, komplet kosztuje 45zl i z wywazeniem!!! NAJTANIEJ W ZABRZU!!! Ale ceny opon u nich nie sa mi znane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka