Gość: tici IP: *.debacom.pl 13.05.04, 13:27 czy ktos moze mi powiedziec czy jest jakas szansa na dostanie mieszaknia z zbk dodam ze numer mam wysoki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbk-us Re: zbk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 07:28 hahahahaha najlepszy dowcip na dzis :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: zbk IP: *.rozeta.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 07:33 Wystarczy spojrzec na ranking najbardziej skorumpowanych krajów w Unii Europejskiej i wniosek jest prosty - szansa jest duża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akra Re: zbk IP: *.demo.pl 14.05.04, 10:35 zastanawiam się jak wysoki jest ten numer??? Powiem Ci że szanasa jest, ja chodziłam 2 lata, oglądałam i składałam reflektację, pomagała mi oczywiście rodzina bo sama nie byłabym w stanie wszystkiego obejrzeć, ale.... w końcu dostałam i to całkiem niezłe, chociaż oczywiście do remontu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: zbk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 17:01 Bierz cokolwiek chocby kibel po pozarze na zandce - Wyremontuj to najtańszym kosztem i staraj sie zamienic na zadłuzone Ja tak doszedłem w ciagu 3 lat poprzez 3 zamiany do 3 pokoi w dosyć nowym budownictwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tici Re: zbk IP: *.debacom.pl 19.05.04, 09:47 szczesciarz z ciebie... moze i mi sie kiedys uda..bo juz powoli trace nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś