Dodaj do ulubionych

Ślub syna naszej prezydent Manki

IP: *.stk.vectranet.pl 09.07.11, 23:05
To istna biedota. Szulikowej nawet na dobrą limuzynę nie stać .Widziałem osobiście ten biedny cyrk i mam już dość królowania w Zabrzu biedoty.
Obserwuj wątek
    • Gość: stefan Re: Ślub syna naszej prezydent Manki IP: *.stk.vectranet.pl 09.07.11, 23:17
      Żal Ci też d...ę ściska bo nie byłeś zaproszony?
      • 1-smieszek Re: Ślub syna naszej prezydent Manki 09.07.11, 23:28
        Kogo obchodzi wesale i syn tej pani ?
        Mógł jechać starą Syrenką.

• Gość: plebs Re: Ślub syna naszej prezydent Manki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 23:28
        Pewnie nie chciała kłuć w oczy bogactwem.
    • Gość: Mateo Re: Ślub syna naszej prezydent Manki IP: *.stk.vectranet.pl 09.07.11, 23:34
      Ale farorz zwinął napewno z 10 kawałków.I dobrze niech k łupi do zera.
      • Gość: podbijacz Re: Ślub syna naszej prezydent Manki IP: *.stk.vectranet.pl 10.07.11, 00:02
        biznes.onet.pl/za-chrzest-i-slub-co-laska-czyli-ile,18490,4787311,1,prasa-detal
        • 1-smieszek Re: Ślub syna naszej prezydent Manki 10.07.11, 00:08
          Po ile ''co łaska'' w Zabrzu ?
          Odpowie ktoś zorientowany ?
          • Gość: Merry101 Re: Ślub syna naszej prezydent Manki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 13:04
            Ja z okazji chrztu płaciłam "ofiarę na mszę" w wysokości 50zł wszystko ponad to było" co łaska" :)
            • Gość: Phil Re: Ślub syna naszej prezydent Manki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 14:09
              jak chrzciłem syna w Kamilu parę lat temu to jakbym sam się nie upomniał że chcę złożyć ofiarę to nikt się nie dopominał, a miała ta ofiara postać wykupienia cegiełki na remont witraży, nominały od 10 zł, a wszystko w serdecznej atmosferze z miłym kamilianinem.

a co do umiaru i skromności wszelkich ceremonii to popieram, ale jednocześnie nie mam nic do tego że np. imć M. Wiśniewski brał ślub na Islandii, jego sprawa.

pozdrawiam, wyluzujcie.
              • Gość: Merry101 Re: Ślub syna naszej prezydent Manki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 14:15
                No to się zmieniło bo ja syna właśnie w św. Kamilu chrzciłam... ale atmosfera też była przyjemna.
    • cereso Re: Ślub syna naszej prezydent Manki 10.07.11, 07:06
      A nie uważasz, że czyjkolwiek ślub jest wydarzeniem prywatnym i nic nam do tego???
      • amadeo214 Re: Ślub syna naszej prezydent Manki 10.07.11, 07:18
        A cały Świat patrzył na śluby w Londynie czy Monaco,łamiąc Twoje kanony.
        • Gość: Ewa Re: Ślub syna naszej prezydent Manki IP: *.stk.vectranet.pl 10.07.11, 11:11
          Byłam w kościele. Piękna, wzruszająca uroczystość. Panna młoda wyglądała ślicznie, muzyka wzruszająca, głębokie kazanie wygłosił zakonnik z Krakowa.
          Wydaje mi się także, że widziałam jednego radnego - Ł.U. który z aparatem biegał pod kościolem. Szukal sensacji? Jaka musi być podlość tego czlowieka, żeby w takim momencie próbować komuś zepsuć taką uroczystość?
          • Gość: e tam Re: Ślub syna naszej prezydent Manki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 11:20
            Chyba masz Ewo przywidzenia i jakąś fobię na tle tego pana.
            • Gość: Agnieszka Re: Ślub syna naszej prezydent Manki IP: *.unknown.vectranet.pl 10.07.11, 12:27
              Witam,
              Spóźniłam się trochę na ślub i widziałam jak o godzinie 15 radny Łukasz U. biegł z aparatem w ręce spod kościóła. Pani Ewa nie miała więc halucynacji.

Brak słów na niektóre z powyższych postów i zachowanie Łukasza Urabańczyka.
              To po prostu ohydne.

Zdrowie Młodej Pary.
    • Gość: xxx do sokrr IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 11:20
      autorze wątku jesteś debilem i chu..em

Zastanawiam się czy nie ruszyć swoich znajomości aby nie odszukali ciebie z imienia i nazwiska.

Chciałbym zrobić z ciebie pośmiewisko tak abyś w tym kraju nie miał już czego szukać zbolały ćwieku
      • Gość: Z Biskupic Re: do sokrr IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 11:46
        Na ślub nie zostałem zaproszony,jak ten wyżej.Przebolałem,bo nie zaprosiła mnie również Katarzyna z Williamem.
        Ale tam nikt,nikogo nie obrzuca inwektywami za podjęcie wątku,gdzieś,na jakimś forum.
        Bo osoba ,która dochrapała się władzy,nie ma już życia" prywatnego".
        Starając się o nią,musiała wiedzieć że będzie podglądana ona,jej mąż ,jej dzieci.
        Takie prawo wyborców.
        I nie ma co się jeżyć,tylko zawsze trza być trzeźwym i ze świeżym makijażem:))
        • amadeo214 Re: do sokrr 10.07.11, 13:31
          Bardzo słuszna uwaga.
          • Gość: oligarha sokrr ty tepycw...u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 14:18
            Jesli merc za 600 tys to nie limuzyna to chyba jestes synem Mittala i jezdzisz tylko bentley'ami. A tak poza tym, to nic Ci do slubu syna prezydentowej ty zakompleksiony kutasie.
            • Gość: aNNA ślub IP: *.stk.vectranet.pl 10.07.11, 15:38
              W kościele było bardzo dużo ludzi. Z pewnością nie wszyscy byli zaproszeni, jak np. ja. Była to bardzo piękna i wzruszająca uroczystość.
              • amadeo214 Re: ślub 10.07.11, 15:42
                Dziwne byłoby uznac ślub za smętną uroczystosc
                • jaspis-jaspis Re: ślub 10.07.11, 15:56
                  Ależ emocje wzbudza ten ślub.
                  Czy to najwazniejsze wydarzenie w Zabrzu ?
                  • amadeo214 Re: ślub 10.07.11, 15:59
                    Ludziom trzeba igrzysk nie chleba ?
                    • jaspis-jaspis Re: ślub 10.07.11, 16:01
                      O tak.
                      W trakcie igrzysk można na chwilę zapomnieć o pustm zołądku i beznadziei.
                      • Gość: do ewy Re: ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 18:23
                        Może pomyliłaś p. Łukasza z Makarem?
                        • Gość: donek Re: ślub IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.11, 21:41
                          Chyba dziś jakieś poprawiny bo superbe dyżurowała pod chałupką,a może Jasiu znów zapomniał dokumentów..
                        • Gość: nie.ewa Re: ślub IP: *.unknown.vectranet.pl 11.07.11, 21:45
                          Również widziałam radnego Łukasza Urbańczyka pod kościłem. Urbańczyk nie miał najmniejszego aparatu, ale Makar to jednak inny kaliber.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka