Gość: Biki IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.11, 21:51 Czy ktoś może mi polecić dobrą klinikę stomatologiczną która się zajmuje trudnymi przypadkami ? Będę bardzo wdzięczny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Dobra klinika stomatologiczna IP: *.unknown.vectranet.pl 11.07.11, 22:03 Klinika stomatologiczna jest na Traugutta.Tam przenieśli klinikę szczękową.Na 3go Maja jest też stomatolog.Zapomniałam jak ma na nazwisko ale na pewno znajdziesz-drzwi ma szklane i pisze stomatolog zaraz na skrzyżowaniu.Ponoć jest bardzo dobry lekarz który pracował w klinice szczękowej na Buchenwaldczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biki Re: Dobra klinika stomatologiczna IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 11:59 Dziękuje ci ale mi chodzi o prywatną klinikę, mam sporo do zrobienie nie chce aby ktoś mi to zepsuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobra klinika stomatologiczna IP: *.unknown.vectranet.pl 12.07.11, 20:11 Ten stomatolog na 3Maja co pracował na szczękowej na 100% ma właśnie gabinet prywatny.Z tego co wiem od znajomych jest dość dobry,więc może idź i zasięgnij jego opinii i wtedy zdecydujesz czy chcesz korzystać z jego usług :~) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biki Re: Dobra klinika stomatologiczna IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 23:03 Dzięki wielkie za info :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobra klinika stomatologiczna IP: *.opera-mini.net 13.07.11, 08:36 Tylko nie stary Pelc on jest daremny osobiście odradzam. Druzba z Rudy prawdziwy fachowiec do tego potrafi doradzić i wytłumaczyć lub Borczyk z katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy Re: Dobra klinika stomatologiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 08:40 W sprawach beznadziejnych jedynym ratunkiem jest doktor Julia Smyła. Przyjmuje w prywatnym gabinecie w M1 Zabrze (Uśmiech). Uratowała mnie wiele razy, gdy inni rozkładali ręce. Najnowszy sprzęt. RTG. Świetne znieczulenie (bezbolesne). Drogo, ale za fachowość trzeba zapłacić. Gorąco Polecam. 0 32 273 51 43 Wieloletnia pacjentka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dobra klinika stomatologiczna IP: *.stk.vectranet.pl 13.07.11, 09:59 M1 ma wysokie ceny, sprzęt porządny, ale nie tylko oni mają taki sprzet. Ja polecam z ręką na sercu ten gabinet www.stomatologia.zabrze.pl/. Pan Marek Swoboda powie co i jak nalepiej będzie zrobić, poda ci od razu cenę. Ale niestety niewiem czy nie będziesz musiał czekać bo ten Pan na klientów nie narzeka (nie tylko z Zabrza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra klinika stomatologiczna IP: 217.153.165.* 09.01.15, 21:29 Ja akurat NIE polecam tej pani doktor w ogóle!!!! Mnie i mojej koleżance doprowadziła do wyrwania zęba i skomplikowanego leczenia kanałowego - już u innych stomatologów. Obydwie opinie były wyraźne - to z winy pani doktor! Sama kobieta chamska, pewna siebie, unika odpowiedzialności. Na szczęście jest internet i ludzie mogą poznać prawdę. Naciągaczka jakich mało: 2 higienistki "pilnują" tam interesu i czyszczą zęby za "dwie stówki" o czym mówią dopiero po fakcie. Drożyzna, olewactwo i naciąganie. Ostrzegam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszawy Re: Dobra klinika stomatologiczna IP: *.xdsl.centertel.pl 13.07.11, 10:13 Moi drodzy, jest tylko jedna klinika zabrzanki, która łączy wiedzę, praktykę u najlepszych z najwyższą jakością świadczonych usług. W tej klinice pacjent jest najważniejszy - to motto Małgorzaty Grzegorzak - Nowakowskiej. Pisze to na podstawie własnych doświadczeń oraz usług świadczonych moim dzieciom. www.dental-clinic.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc dobra klinika stomatologiczna IP: *.215.192.20-internet.zabrze.debacom.pl 13.07.11, 16:07 polecam gabinet na ul czołgistów w Zabrzu, bardzo sympatyczna pani doktor, przyjmuje pon, czw 8 do14 a wt,śr,pt 14-20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: dobra klinika stomatologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 19:17 Ja polecam dr Szybalską na ulicy Karłowicza w Zabrzu obok banku. Jestem drugim pokoleniem, które leczy się w tym gabinecie. Gabinet nazywa się medident. Odpowiedz Link Zgłoś