Gość: janiekielonek IP: *.stk.vectranet.pl 21.07.11, 15:34 Gdzie można oddać butelki z piwa ? chociaż za 1/2 ceny . Nazbierało mi się trochę na ogródku po imprezach .Wyrzucić mi szkoda . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: butelki 21.07.11, 18:10 Trudna to sprawa, temat godny filozofów, zagadka nie do rozwiązania, problemat bytu prawie. Wódkę pić musisz zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janiekielonek Re: butelki IP: *.stk.vectranet.pl 21.07.11, 20:23 tak zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butelki Re: butelki IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.11, 20:48 podjedź do Kauflandu tam za wejściem po lewej stronie jest otwór wrzutowy automatu na puste butelki po piwie. Po przyjęciu tych za kaucją dostajesz paragon i w informacji wypłata. Te bez kaucji wrzucasz do otworu obok - jako odpad. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: butelki 21.07.11, 20:54 Cudowna maszyna!!!!! Piwa jednak nie wypijam zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: butelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 16:10 Skup opakowań szklanych ul.Zawiszy Czarnego 14 Sprawdziłam w google, to w okolicy stadionu Górnika te domki. Odpowiedz Link Zgłoś