Dodaj do ulubionych

czarny PR kapanii

IP: *.stk.vectranet.pl 18.08.11, 09:39
Zapowiada się ostre walenie po pyskach. Sztaby poszczególnych kandydatów, zwłaszcza jednej partii, już przygotowują armaty. Chodzi o ostateczne pokonanie przeciwników z własnej partii. Ma być o nieślubnych dzieciach, drugich żonach, powiązaniach biznesowych, zależnościach politycznych. Takiej kampanii jeszcze nie widzieliście. Jest się jednak o co bić.
Obserwuj wątek
    • amadeo214 Re: czarny PR kapanii 18.08.11, 10:11
      Czyżby chodziło o PiS-dzielców ?
      To mistrzowie świata w intrygach ?
      Mylę się ?
      • look.recja Re: czarny PR kapanii 18.08.11, 11:26
        Na moje oko i wyczucie sytuacji tu chodzi o POpaprańców :)
        • amadeo214 Re: czarny PR kapanii 18.08.11, 11:51
          Dorn,Wróbel ,Gosiewska,Szczypińska. N.Rokita z PO ?
          Przepraszam, tego nie wiedziałem.
      • look.recja Re: czarny PR kapanii 19.08.11, 13:35
        Patrząc na temat z perspektywy naszego miasta stwierdzić muszę, że takie praktyki stosują nasi lokalni aktywiści - POpuliści. Niestety, to oni a nie SLD czy PIS są najbardziej skonfliktowaną i sfrustrowaną grupą... Wystarczy poczytać lokalną "prasę" (bo na miano prasy na pewno nie zasługuje GZ) i ma się pełny obraz tego kto z kim i dlaczego...
        Amadeo, nie trafiłeś z tymi nazwiskami - Rokita idzie do Senatu, nieślubne dzieci Dorna to stary i przebrzmiały temat a reszta, którą wymieniłeś - to zbyt prości ludzie aby snuć intrygi, wchodzić w układy lub - broń Boże, mieć nieślubne dzieci :)
        Tak więc, pomijając w zupełności moje osobiste sympatie lub antypatie, stwierdzam to co na początku (tego zbyt długiego postu).
    • kipen1 Re: czarny PR kapanii 18.08.11, 16:50
      Może się w końcu pozabijają?? Będzie spokój choć przez chwilę.
      Najgorsze jest jednak jak swój ze swoim się tłucze. Wtedy widać, że koryto się najbardziej liczy.
      • Gość: Olo Re: czarny PR kapanii IP: *.stk.vectranet.pl 18.08.11, 23:18
        ale co wiecie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka