Gość: zabrzanin IP: *.stk.vectranet.pl 29.10.11, 14:55 gdzie w zabrzu przerobie xbox 360? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kpiarz Re: xbox IP: *.unknown.vectranet.pl 29.10.11, 21:16 najlepiej xbox 360 przerabiają na ul. 1-go Maja 10 w Zabrzu. Najlepiej jak weźmiesz ze sobą kilka "piratów" - na miejscu sprawdzisz jak działa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: xbox IP: *.stk.vectranet.pl 29.10.11, 22:21 madroscia nie grzeszysz, nie chodzi mi o piraty bo oryginalami bym cie zasypal. ogolnie jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to po co sie w........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: xbox IP: *.unknown.vectranet.pl 29.10.11, 22:26 Na co chcesz przerobić konsole, jeśli nie chcesz grać na piratach? Też mam taką konsole, więc mógłbym sobie ją przerobić. Przyłączam się z pytaniem do autora wątku i proszę o wyjaśnienie na co mogę moją konsole przerobić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: xbox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 22:30 Kielonku, a może oni przerabiają Xboxy na destylarki? Tylko co z nich wykapie po zapodaniu pirata? Oby nie denaturat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: xbox IP: *.unknown.vectranet.pl 30.10.11, 15:49 konsument - i co udało Ci się przerobić konsolę? Podziel się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś