Dodaj do ulubionych

Pasożyty klechy .

IP: *.stk.vectranet.pl 21.11.11, 05:19
Czarnych mącicieli Palikot przepłoszy do lasów , tam szałasy dostaną i jagody jeść będa a w zimie sen zimowy.W Zabrzu około 86 czarnych pasożytów żyje.
Uniważnić kokordat który żyd zawarł na nie korzyść Polski, Mazowiecki do trybunału stanu.
Obserwuj wątek
    • Gość: dobry czlowiek Re: Pasożyty klechy . IP: *.static.qsc.de 21.11.11, 10:16
      Prawde piszesz kolego !!!!
      • amadeo214 Re: Pasożyty klechy . 21.11.11, 11:16
        Gość portalu: dobry czlowiek napisał(a):

> Prawde piszesz kolego !!!!
        Niezupełnie to prawda.
        • kipen1 Re: Pasożyty klechy . 21.11.11, 13:07
          Prawde pisze, prawde. Sukienkowi to pasożyty, którzy ciągną ile mogą z i tak biednego państwa. Jakim prawem państwo płaci za naukę religii w szkołach? Po co w każdej formacji czy to wojskowej czy policyjnej klecha zwany kapelanem i jeszcze płacą za to? Czy to jest normalne?
          Klechy się panoszą, są ponad prawem, a rząd nic z tym nie robi. Wystarczyłoby zerwać konkordat i parę miliardów zostałoby w kasie państwa. To są pasożyty.
          • Gość: wielebny Re: Pasożyty klechy . IP: *.stk.vectranet.pl 21.11.11, 13:23
            Odezwał sie jakiś pracowity człowiek.
            Masz rację nic nie robię, staruszki tylko w hospicjum odwiedzam,
            odleżyny maścią smaruję, ekskrementy wynoszę.
            Sam sobie taką pracę wybrałem, ale wiem, że chętnych do niej znaleźć nie sposób.
            Generalizowanie w sprawach osób duchownych bywa niesprawiedliwe, ale
            jest ostatnio niezwykle modne.
            Zostań z Bogiem.
            • kipen1 Re: Pasożyty klechy . 21.11.11, 17:34
              Tak samo jak zabraniacie jeść pracującym u Was pielęgniarkom, tak samo jak wyzyskujecie pracowników nie płacąc im za wykonaną pracę. Znam jeszcze wiele, wiele takich przypadków, gdzie "ksiądz" doprowadził człowieka do ruiny. Oczywiście , Wielebny masz rację,że nie można generalizować i wrzucać wszystkich do jednego wora ale sami jesteście sobie winni. To księża, a przede wszystkim pasibrzuchy na wysokich stanowiskach dbają o "opinię" Was wszystkich. Znam kilku księży, którzy są naprawdę wartościowymi ludźmi ale ich "zniszczono" wysyłając jak najdalej od siedzib ludzkich. Teraz dla księży liczy się tylko kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Miałem przykład na pogrzebie u kumpla, któremu zmarł ojciec. Za pogrzeb "co łaska" ksiądz zażądał 1500 zeta. Tacy niestety są księża. Pazerni na kasę, skąpi, że o pedofilii nie wspomnę ale to już inna historia. Pozdrawiam.
              • jaspis-jaspis Re: Pasożyty klechy . 21.11.11, 18:13
                Uprzedziłeś mój post. Napisałeś prawie dokładnie to, co chciałam napisać.
                Naldeży jeszcze dodać, ze przestraszyli się, iz stracą część kasy z pogrzebów i juz kombinują co zrobić, żeby utrudnić kremowanie zwłok, ponieważ coraz więcej ludzi, chyba słusznie, decydują się na taki krok.
                Fakt nie wszystcy księża są jednakowi, ale ci pożądni są sekowani.
                Zabrania im się nawet mówić, a świeżym przykładem jest ks. T. Boniecki.
                • Gość: waryniol Re: Pasożyty klechy . IP: *.stk.vectranet.pl 21.11.11, 19:18
                  i najlepiej obrażać czy wyzywać, tak Panowie? a Panowie tacy święci, bez zarzutu?
    • simka.simka Re: Pasożyty klechy . 21.11.11, 19:35
      To jest tak samo prawdziwe, jak to, że wszyscy szewcy to alkoholicy, a psychiatrzy - wariaci. Księża są różni, jak różni są ludzie w ogóle.
      Wolę pamiętać tych dobrych. Kamilianie pomogli mi nie raz. Bezinteresownie.
      • jaspis-jaspis Re: Pasożyty klechy . 21.11.11, 20:13
        Pięknie, że znalezli się tacy, którzy Ci pomogli, ale to,nie znaczy, że mam zapomieć o tych, którzy mają na sumieniu wiele podlości.
        Ksiądzem być, to znaczy być powołanym przez Boga do slużby ludziom i Bogu, a taki człowiek powionien być czysty, jak kryształ, jak żona cezara.
        • Gość: waryniol Re: Pasożyty klechy . IP: *.stk.vectranet.pl 21.11.11, 22:10
          Ksiądzem być, to znaczy być powołanym przez Boga do slużby ludziom i Bogu, a taki człowiek powionien być czysty, jak kryształ, jak żona cezara.

i co, sugerujesz, że owe żony były jak kryształ, masz pewność? wśród wybranych przez Jezusa był Judasz... kim się okazał zapewne sporo Was wie, a jeśli nie to warto się zapoznać, następnie przemyśleć co nieco i zagłębić się w kwestii wiary, a nie używać wyzwisk i siania nienawiści
          • jaspis-jaspis Re: Pasożyty klechy . 21.11.11, 22:39
            Ocena księży nie ma nic wspólnego z wiarą.
            Gdzie są te wyzwiska, a mówienie prawdy, nie jest sianiem nienawiści.
            Dobrze, że był Judasz. Dzięki temu można wytlumaczyć każdą niegodziwość.
    • Gość: ja Re: Pasożyty klechy . IP: *.unknown.vectranet.pl 22.11.11, 09:00
      za tuszowanie pedofilii w szeregach
      za mówienie w czasch AIDS że prezerwatywy są be
      za wtrącanie się w sprawy państwa
      za pychę
      za inne czynności seksualne

WON
      • Gość: waryniol Re: Pasożyty klechy . IP: *.stk.vectranet.pl 22.11.11, 10:45
        wypisujecie błędy i to co się nie podoba, a napiszczcie jakie czynności wykonać, aby to zmienić, tylko nie piszcie o czystości
        • kipen1 Re: Pasożyty klechy . 22.11.11, 13:26
          Waryniol, wystarczy "odciąć" od kasy z budżetu i zrobić jak w niektórych cywilizowanych krajach: PODATEK KOŚCIELNY. To wystarczy. Żadnej tacy, żadnych opłat. Płaciłeś podatek będziesz miał ślub czy pogrzeb i to będzie uczciwe. Bo to co teraz jest to zakrawa na paranoje. Publiczne pokropki radiowozów czy innych "nowości" i płacenie za to. Przecież nie jesteśmy państwem kościelnym.
          Prawdą jest, że Kościół Rzymskokatolicki rozpanoszył się w naszym bądź co bądź biednym kraju i ssie ile się da i gdzie się da. Przykładem może być pomysł, żeby zlikwidować fundusz kościelny, a w zamian możliwość odpisywania 1% jak na organizację pożytku publicznego. Kościół łaskawie się na to zgodzi. Nie powiedział jedna, że z 1% miałby ok. 300-350 mln. zeta, a teraz "tylko" 90 mln.
          Jak wyżej zauważono, kościół katolicki ma niewiele wspólnego z wiarą. Jest to instytucja mająca na celu głównie zarobek. Wyssanie z "wiernego" ile tylko się da. Choćby po trupach.
          Zaczął im się palić grunt pod nogami i to dosłownie "palić" bo ludzie zaczęli masowo kremować zwłoki to już wymyślają jakby na tym nie stracić, a zarobić.
          Jestem antyklerykałem i tego nie ukrywam ale tego co czarni wyprawiają nie da się nigdzie zakwalifikować. Po prostu: PASOŻYT.
          • pazdziochzabrze Re: Pasożyty klechy . 22.11.11, 20:20
            tu macie fakty ile zarabiaja panowie w sukienkach
            finanse.wp.pl/gid,14008524,galeria.html?T%5Bpage%5D=1&ticaid=1d6dd
            • 1-smieszek Re: Pasożyty klechy . 23.11.11, 20:55
              Podatek kościelny moze załatwić wiele spraw, pod warunkiem, że podatek bedzie dobrowolny, nie obligatoryjny.
              • Gość: waryniol Re: Pasożyty klechy . IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.11, 10:48
                było trzeba głosować na Palikota, oddałem głos na Ruch ponieważ też chcę oddzielenia kościoła od państwa... co do podatków, trzeba to unormować, nie wiem czy wiecie, ale każda parafia płaci podatek do skarbówki za każdą osobę podlegającą pod daną parafie i co najważniejsze - niezależnie czy to osoba wierzący czy nie, czy też innowierca, więc niesprawiedliwe to, prawda?
                • Gość: max Re: Pasożyty klechy . IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.11, 11:12
                  o bezpłatnej pomocy księży czy Caritasu zapomnijcie, szyldy ich wiszą a etaty płaci gmina. W Caritasie przy Urbana "wykonują masaże chorym za darmo" a do stojącej puszki każą z marszu 10 zł. co łaska, Szczęść Boże. Kamilianie za rok obsługi kilku chorych z kasy Zabrza dostali powyżej miliona zł. Szczęść Boże, No i kampania wyborcza gratis w strojach górnośląskich, tak swojsko i dobrotliwie
                  • Gość: Merry101 Re: Pasożyty klechy . IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 12:02
                    Ciekawe ile to jest "co łaska" chyba w zależności od okoliczności?
                    Bo nie będzie tyle samo za pogrzeb co za ślub tak samo za chrzest czy za świece Caritas na Święta...
                    • kipen1 Re: Pasożyty klechy . 24.11.11, 18:27
                      Z własnego doświadczenia:"co łaska 1500 złotych się należy". Słowa księdza kiedy znajomy był "załatwiać" pochówek swojego ojca. Dodam, że pomimo tak wysokiego rachunku przez całe nabożeństwo (ok. 1 godz.) zmarłego wspomniał tylko raz podczas odczytywania pożegnania od córki. Reszta to były ogłoszenia parafialne (głównie) , a może i tylko. A najlepsze było na końcu:

Ksiądz proboszcz poprosił o zbiórkę na ofiary jakiegoś tam kataklizmu pogodowego. Był niedaleko. To ludzie dawali kasę. Po zebraniu ofiary podziękował za hojność i oświadczył, że pieniądze pójdą na kurię "jakąś tam", na kościół i jak coś (!) zostanie to zostaną przekazane potrzebującym, którzy ucierpieli w wyniku tego "kataklizmu". To była jakaś wichura czy coś, że ludzie dachy domów potracili na jakiejś wiosce niedaleko. Słowa tego księdza: " jak coś zostanie..."
                      Nie dość, że nabożeństwo odpie...ł byle jak to jeszcze ludzi za h...a zrobił. Ot typowy, prawdziwy Polski ksiądz katolicki. Niech mi nikt nie wmawia, że "oni" są z powołania bo mnie szlag trafi! Hiena i oszust. Tyle.
          • Gość: nan Re: Pasożyty klechy . IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 16:15
            dlaczego nie mogą dostać 1%? Jeśli ludzie chcą dać to co Ci do tego? Ty nie musisz
    • kipen1 Re: Pasożyty klechy . 24.11.11, 18:39
      Dodam jeszcze : patrząc na takie jednostki wyrabiam sobie opinię o wszystkich. Nie można wszystkich do jednego wora ale ja na swojej drodze spotkałem tylko 3 czy 4 księży naprawdę z powołania i którzy kochali to co robili. Reszta to złodzieje, oszuści.
      Ktoś wspomniał o kamilianach. W Zabrzu był tylko jeden , wspaniały człowiek i ksiądz Kamilianin ale tylko 1! Moja znajoma pracuje u Kamilianina. Myślę, że jak napiszę, że podobne warunki mieli w Oświęcimiu to się nie pomylę.
      • jaspis-jaspis Re: Pasożyty klechy . 24.11.11, 18:59
        W ciągu swojego zycia spotkałam tylko dwóch księzy, którzy nie byli pazerni.
        Dlaczego?
        Nie wierzę tym ludziom w czarnych ubrankach.
        W Boga wierzę, tylko mój Bóg, jest jakiś inny, niż ten Bóg w którego chcą księza żabym wierzyła.
        Mój Bóg kocha ludzi, nie goni za dobrami materialnymi i ma w nosie polityke.
        • kipen1 Re: Pasożyty klechy . 24.11.11, 19:23
          No to mamy tego samego :)
          • Gość: baca Re: Pasożyty klechy IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 19:39
            Od tego jest pasterz, żeby to dwunożne bydło paść i strzyc. Jak wam nie pasuje to się wypiszcie i problem z głowy.
            • Gość: waryniol Re: Pasożyty klechy IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.11, 20:24
              no patrzcie, nawet wiedzą jak było w Oświęcimiu ech... po co lgniecie do "czarnych", może wybierzcie "brązowych" albo "białych", a może w cywilu z koloratką pod szyją
              • 1-smieszek Re: Pasożyty klechy 24.11.11, 20:44
                Waryniol, czy Ty dowcipy opowiadasz ?
          • jaspis-jaspis Re: Pasożyty klechy . 24.11.11, 20:28
            kipen1 napisał:

> No to mamy tego samego :)

Sądze, że takich ludzi, mający tego samego Boga, jest więcej, coraz więcej.

Baca, a może już to zrobiłam ?
            Tego nie wiesz.
            • Gość: waryniol Re: Pasożyty klechy . IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.11, 21:55
              owszem, dowcipy, bo czytając wasze narzekania i pretensje do wszystkich byle nie do siebie to dla poprawy nastroju lepiej pożartować....
              wszystko złe, wszyscy niedobrzy - oto wasze motto
              • 1-smieszek Re: Pasożyty klechy . 24.11.11, 22:10
                Zrobie Ci przyjemność i zacznę chwalić, wszystko.
                Napisz od czego zacząć :-)

• simka.simka Re: Pasożyty klechy . 25.11.11, 06:14
        kipen1 napisał:

> Ktoś wspomniał o kamilianach. W Zabrzu był tylko jeden , wspaniały człowiek i k
        > siądz Kamilianin ale tylko 1! Moja znajoma pracuje u Kamilianina. Myślę, że jak
        > napiszę, że podobne warunki mieli w Oświęcimiu to się nie pomylę.

Możesz nie lubić księży, ja też mam do nich wiele zastrzeżeń, choć staram się widzieć także tych dobrych, ale porównanie z Oświęcimiem to grube nadużycie. Choćby z szacunku dla więźniów tego obozu śmierci nie powinieneś tego robić.
        A Twoja znajoma to chyba nie jest u Kamilianina na robotach przymusowych? Przecież zawsze może odejść albo, jeśli jest tak źle jak piszesz, zgłosić sprawę odpowiednim służbom, prawda?
        • Gość: waryniol Re: Pasożyty klechy . IP: *.stk.vectranet.pl 25.11.11, 08:48
          smieszek, nie oczekuje jakiejkolwiek przyjemności z Twojej strony, forum jest poświęcone miastu Zabrze i piszmy o tym co nas cieszy lub drażni, bez obrażania i wyzywania, a także bez tematów zastępczych, user simka dobrze napisał/a, że zastrzeżenia do księży są, osobiście wiele mi się nie podoba, ale nie można czegoś zmieniać w sposób lumpiarski...
          nikt nikogo nie zmusza do bycia w kościele, bez obaw - nawet pochowają Cię bez udziału księdza jeśli nadejdzie Twój kres żywota, więc jak Ci nie odpowiada polityka kościoła to nie pchaj się tam, a będziesz mniej zestresowany
    • Gość: Gośc Re: Pasożyty klechy . IP: *.zabrze.net.pl 22.11.12, 10:59
      A KOLENDA IDZIE I IDZIE .......
      • Gość: Koscielny Re: Pasożyty klechy . IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.12, 18:32
        ✿DOBRY WIECZÓR✿

║▌▒*║▌ Popatrz noc
        _║▌▒*║▌ płynie swoją łódką,
        __║▌▒*║▌ księżyc jej
        __║▌▒*║▌ towarzyszy cichutko.
        ___║▌▒*║▌ Nuci swoją serenadę,
        ____║▌▒*║▌ słuchaj jej
        _____║▌▒*║▌ sercem cieplutko.
        ______║▌▒*║▌* Gwiazdy *
        ║▌▒*║▌ swym blaskiem *
        _║▌▒*║▌ w nutki się układają,
        __║▌▒*║▌tak razem z księżycem .
        __║▌▒*║▌. Nocny koncert dają.
        ___║▌▒*║▌Wiatr tańcząc buszuje
        ____║▌▒*║▌.po niebie,
        _____║▌▒*║▌♪ najpiękniejsze
        ║▌▒*║▌♪nutki przyniesie dla Ciebie
        _║▌▒*║▌ Z nich kołysankę
        __║▌▒*║▌ niech Ci zaśpiewa,.♪
        __║▌▒*║▌♪ bajecznie zanucą .♪
        ___║▌▒*║▌ szumiące drzewa.♪

DOBRANOC !!!
        • Gość: mm Re: Pasożyty klechy . IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.12, 09:56
          Zbliża się czas kolędy i stres coraz większy. Czy nie można tę wizytację jakoś unowocześnić i dostosować do oczekiwań ludzi? Podobno są parafie, w których zgłasza się chęć przyjęcia kolędy i ludzie czekają na wizytę duszpasterską spokojnie w domu. Przyznajmy się, wielu z nas nie ma ochoty na tego rodzaju wizyty, trzeba przygotować (wiadomo) kopertę, przygotować się do odpowiadania na kłopotliwe pytania o status rodzinny (kto tu zamieszkuje, gdzie jest obecnie, pracuje czy nie, kto odszedł, kto się urodził, czy już ochrzczony i wiele innych). Dlaczego w moim domu mam się czuć jak wystraszony petent w obliczu srogiego urzędnika? Pamiętam dwóch Kapłanów, którzy wnieśli spokój, dodali otuchy, pocieszyli, z którymi wspólna modlitwa była modlitwą dającą ukojenie, a koperta nie stanowiła kryterium oceny naszego katolicyzmu. Możecie mi odpowiedzieć, to nie wpuszczaj kolędy. Już widzę i słyszę te złośliwości ze strony sąsiadów, nie mówiąc już o stosownej adnotacji w księżowskim zeszycie! Bóg jest wszędzie, więc i u nas w domu i w naszych sercach bez względu na to, czy wpuściliśmy kolędę czy nie. Tak uważam, jestem w błędzie?
    • irmina51 Re: Pasożyty klechy . 19.01.13, 08:46
      Ci co tak ''plujecie'' na ksiezy,nie martwcie sie .Juz niedlugo zaleja was muslimy.Z ich przyrostem naturalnym to sie stanie.I to szybciej niz sie spodziewacie.Bedziecie sie modlic do Allacha.I mordy w kubel.Ksiadz to jest tylko czlowiek.Taki jak wy.I nie do was nalezy go osadzac.Nie chcesz dawac nie dawaj.Nie spotkalam sie do tej pory zeby ksiadz mnie zmuszal do ofiary.Skad tyle jadu?tyle nienawisci?Bog was tego nie nauczal.Jestescie po czarnej stronie.Bojcie sie.Bo tez z tego bedziecie rozliczeni.Zaraz beda komentaze typu''gwalca dzieci''.I co?malo ojcow gwalci swoje dzieci?gdzie matki udaja ze tego nie widza?Ich nie atakujecie z taka nienawiscia.Zapamietajcie jedno.Dopuki sa ksieza ,sa koscioly.Dopuki istnieja koscioly jest chrzescianstwo.Dopuki jest chrzescianstwo jest WIARA.A wiara to jest filar ktory podtrzymuje nas przy zyciu.Dopoki wiezycie nic was nie zalamie.Ani polityka,ani brak pracy ani inne straszne rzeczy.Wiec dlaczego ''sra.....cie''w swoje gniazdo?dlaczego niszczycie samych siebie?Kto wam dal prawo oceniac innych ludzi?kim wy jestescie na tym marnym padole?Modlcie sie.Modlcie sie o rozum.o oswiecenie.Nazywajcie mnie mocherowy beret.Jak chcecie.Zal mi was.
      • Gość: muzykant Re: Pasożyty klechy . IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.13, 09:57
        Ale sie Ciulas znalazl poprzednik tego wpisu amoze twoj stary to klecha i posuwal twoja Matke Sprzataczke koscielna? Dlaczego tych nierobow tak bronisz? A moze ty masz bachora z czarnym?
        • irmina51 Re: Pasożyty klechy . 19.01.13, 23:44
          Oj grajeczku jestes marnym robaczkiem i nie ''zagrasz'' mi na nerwach.ha ha.A moja rodzinka i z kim ''bzykala''sie moja mama nie jest twoja sprawa.Nie jest w mojej naturze byc zlosliwa,ale tak sobie mysle ze jak czytam twoje zlosliwosci to wolalabym miec czarne dziecko niz takiego /nie bede przeklinac/chorego ''czlowieka'' jak ty.Modl sie o rozum.
        • irmina51 Re: Pasożyty klechy . 19.01.13, 23:59
          Oj grajeczku jestes marnym robaczkiem i nie ''zagrasz'' mi na nerwach.ha ha.A moja rodzinka i z kim ''bzykala''sie moja mama nie jest twoja sprawa.Nie jest w mojej naturze byc zlosliwa,ale tak sobie mysle ze jak czytam twoje zlosliwosci to wolalabym miec czarne dziecko niz takiego /nie bede przeklinac/chorego ''czlowieka'' jak ty.Modl sie o rozum,i ciesz sie zyciem.
          • Gość: Dudek Re: Pasożyty klechy . IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.13, 09:18
            No pewnie ze lepiej miec bachora od klechy bo conajmniej masz zapewniony byt na koszt przewielebnych , i moze tez twoj maly bedzie klecha ale nie zapomnij najpierw Biskupowi nastawic aby dobra parafie dostal bo marna parafia to marna kasa!
      • leotti Re: Pasożyty klechy . 19.01.13, 10:03
        irmina51 napisał(a):

> Ci co tak ''plujecie'' na ksiezy,nie martwcie sie .Juz niedlugo zaleja was musl
        > imy.Z ich przyrostem naturalnym to sie stanie.I to szybciej niz sie spodziewaci
        > e.Bedziecie sie modlic do Allacha.I mordy w kubel.Ksiadz to jest tylko czlowiek
        > .Taki jak wy.I nie do was nalezy go osadzac.Nie chcesz dawac nie dawaj.Nie spot
        > kalam sie do tej pory zeby ksiadz mnie zmuszal do ofiary.Skad tyle jadu?tyle ni
        > enawisci?Bog was tego nie nauczal.Jestescie po czarnej stronie.Bojcie sie.Bo te
        > z z tego bedziecie rozliczeni.Zaraz beda komentaze typu''gwalca dzieci''.I co?m
        > alo ojcow gwalci swoje dzieci?gdzie matki udaja ze tego nie widza?Ich nie ataku
        > jecie z taka nienawiscia.Zapamietajcie jedno.Dopuki sa ksieza ,sa koscioly.Dopu
        > ki istnieja koscioly jest chrzescianstwo.Dopuki jest chrzescianstwo jest WIARA
        > .A wiara to jest filar ktory podtrzymuje nas przy zyciu.Dopoki wiezycie nic was
        > nie zalamie.Ani polityka,ani brak pracy ani inne straszne rzeczy.Wiec dlaczego
        > ''sra.....cie''w swoje gniazdo?dlaczego niszczycie samych siebie?Kto wam dal p
        > rawo oceniac innych ludzi?kim wy jestescie na tym marnym padole?Modlcie sie.Mod
        > lcie sie o rozum.o oswiecenie.Nazywajcie mnie mocherowy beret.Jak chcecie.Zal m
        > i was
        Brawo.Lepiej tego ując nie można było .Myślę że ten jad tutaj wylewa sie z niezaspokojonych ludzkich ambicji i po prostru chyba z zazdrości.
        • Gość: waryniol Re: głupota nie boli IP: *.zabrze.vectranet.pl 19.01.13, 12:10
          to i inne fora zalewa armia malkontentów i nieudaczników, którzy we wszystkich widzą zło prócz siebie, ale nie ma się co dziwić, internet to anonimowe miejsce więc mogą się wyżyć na własnej głupocie, w gestii adminów jest porządkowanie głupoty, dlatego klikajcie na opcję "skasujcie"
      • p.m.w.d.k Re: Pasożyty klechy . 19.01.13, 15:20
        irmina51 napisał(a):

> Ci co tak ''plujecie'' na ksiezy,nie martwcie sie .Juz niedlugo zaleja was musl
        > imy.Z ich przyrostem naturalnym to sie stanie.I to szybciej niz sie spodziewaci
        > e.Bedziecie sie modlic do Allacha.I mordy w kubel.Ksiadz to jest tylko czlowiek
        > .Taki jak wy.I nie do was nalezy go osadzac.Nie chcesz dawac nie dawaj.Nie spot
        > kalam sie do tej pory zeby ksiadz mnie zmuszal do ofiary.Skad tyle jadu?tyle ni
        > enawisci?Bog was tego nie nauczal.Jestescie po czarnej stronie.Bojcie sie.Bo te
        > z z tego bedziecie rozliczeni.Zaraz beda komentaze typu''gwalca dzieci''.I co?m
        > alo ojcow gwalci swoje dzieci?gdzie matki udaja ze tego nie widza?Ich nie ataku
        > jecie z taka nienawiscia.Zapamietajcie jedno.Dopuki sa ksieza ,sa koscioly.Dopu
        > ki istnieja koscioly jest chrzescianstwo.Dopuki jest chrzescianstwo jest WIARA
        > .A wiara to jest filar ktory podtrzymuje nas przy zyciu.Dopoki wiezycie nic was
        > nie zalamie.Ani polityka,ani brak pracy ani inne straszne rzeczy.Wiec dlaczego
        > ''sra.....cie''w swoje gniazdo?dlaczego niszczycie samych siebie?Kto wam dal p
        > rawo oceniac innych ludzi?kim wy jestescie na tym marnym padole?Modlcie sie.Mod
        > lcie sie o rozum.o oswiecenie.Nazywajcie mnie mocherowy beret.Jak chcecie.Zal m
        > i was.

Ten stek bzdur z penością wielu przekona :D:D:D
        Wszystkie mohery robią takie byki ortograficzne ?

• Gość: wierzący Re: Pasożyty klechy . IP: *.zabrze.vectranet.pl 20.01.13, 10:22
          Irmina, masz rację, że ksiądz też człowiek ale jest to człowiek, który zasady moralne powinien mieć na najwyższym poziomie. Pedofilia i zamiatanie tego pod dywan nie powinny mieć miejsca.
          Jak sobie wyobrażasz, żeby ksiądz pedofil, pedał albo złodziej uczył mnie o moralności i miłości do bliźniego? Takich "czarnych" nie brakuje i jest ich dużo ale władza i episkopat skutecznie tuszują wiele spraw. To o czym my się dowiadujemy z prasy czy TV to tylko ułamek tego co jest naprawdę. Zgodzę się, że są księża godni swojego "zawodu" ale jest ich już tylko garstka. Reszta patrzy tylko na kasę, kasę i ... panienki ale są to tylko ludzie jak mówisz. To tak jakby przyzwolić policjantom z drogówki brać łapówki. Przecież to tylko ludzie w/g Ciebie, niech sobie zarobią. Tyle w temacie.
          I do Ciebie jeszcze. Kup sobie słownik albo zwracaj uwagę na te "szlaczki" czerwone jak piszesz. Moja córa jak miała 4 lata nie robiła tyle byków co Ty.Pozdrawiam.
    • Gość: wierzący Re: Pasożyty klechy . IP: *.zabrze.vectranet.pl 20.01.13, 10:24
      I jakby temat na zawołanie : Czytaj Irmina!!
      • Gość: ahói Re: Pasożyty klechy . IP: *.zabrze.vectranet.pl 23.03.13, 00:08
        www.fakt.pl/Siedziba-arcybiskupa-Slawoja-Leszka-Glodzia,artykuly,204849,1.html
        niezależna milczy.
        • Gość: także Re: Pasożyty klechy . IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.03.13, 20:10
          Biskup milczy, "Niezależna" milczy. Co się dzieje ?
    • Gość: ewa Re: Pasożyty klechy . IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.03.13, 21:51
      Najgorsze są odgrzewane kotlety ....
      • Gość: także Re: Pasożyty klechy . IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.03.13, 22:37
        Niektóre "kotlety" trzeba odgrzewć do skutku, aż będzie pożądany efekt tego ogrzewania.
        • Gość: kopiuj/wklej Re: Pasożyty klechy . IP: *.zabrze.vectranet.pl 06.01.15, 21:55
          www.facebook.com/photo.php?fbid=10201699597963113&set=p.10201699597963113&type=1&theater
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka