Gość: studentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 12:30 Hej Mam 23 lat i jestem studentką, 172 cm, naprawdę ładną buźkę . Jeśli pragniesz pomóc w finansowaniu kosztownej nauki to ........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepiejwiem Re: Sponsor dla studentki 02.02.12, 16:42 Hej STUDENTKO z ładną buzią ! Mam 23 lata.....To tak na początek "kariery" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze lepiej wie Re: Sponsor dla studentki IP: *.zabrze.vectranet.pl 02.02.12, 17:17 Forum zamieniamy na coś w rodzaju agencji towarzyskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Sponsor dla studentki IP: *.215.200.167-internet.zabrze.debacom.pl 02.02.12, 18:28 i tak prawie same tu k.... siedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sponsor dla studentki IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.12, 18:52 Co się teraz dzieje z tymi dziewczynami!!!Idą na studia i myślą że pieniądze na czesne z nieba spadną. Nie mówię tu o wszystkich ale większość pewnie tak myśli.Weź się dziewczyno do roboty a nie szukasz sponsora i myślisz że danie d... za pieniądze to najprostszy sposób na zarobek!!!A rodzice pewnie myślą że jesteś taka porządna.Wstydź się i miej odrobinę szacunku dla siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sponsor dla studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 20:39 Nie mów, że większość tak myśli, bo to nieprawda. Niestety są też takie "studentki" jak ta powyżej i to one są częściej omawiane. Zdecydowana większośc teraz siedzi i się uczy bo sesja w pełni. Tylko o nich się nie mówi, bo co miałyby napisać na forum? Jutro mam kolejny egzamin? Normalne życie mało kogo interesuje. Wolą pisać w wątku o sponsoringu, czy o kiblu w DMit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sponsor dla studentki IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.12, 21:37 Ale to już przesada do tej pory wydawało mi się że studenci mają troszkę oleju w głowie ale widocznie niektórzy są tak puści że brak słów.Niektórzy z wykształceniem zawodowym lub podstawowym są mądrzejsi od niejednego studenta.Ciekawa jestem po co wogule pisze o takich rzeczach na forum ,powinna raczej napisać na stronach odpowiednich do tego a nie tutaj. Żal mi takich głupich lasek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Sponsor dla studentki 02.02.12, 21:40 A ja jestem blondynką i mam 19 lat! tere fere kuku......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sponsor dla studentki IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.12, 21:44 I co też szukasz sponsora? ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gagatek Re: Sponsor dla studentki IP: *.bnet.pl 13.04.13, 00:50 Czego się drzesz. Nie wszystkie mają bogatych tatusiów ! A to brutalne być albo nie być. Dziewczyna zadowolona boo ma kase, klient zadowolony boo ma coś innego niż to co w domu albo w pracy. Trzeba się starać dziewuchy cały czas o facetów a nie tylko przed ślubem. Potem tylko papiloty, paznokcie i szmaty na wyjście a w domu w starych dresach i wiecznie biadolić i biadolić a wieczorem oczywiście głowa boli albo macie "ciote" albo jeszcze 100 innych wymówek. To Wy, domowe kury jesteście do krytyki. I Polki ponoć są gorące ? Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamy to... Re: Sponsor dla studentki IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.02.12, 22:56 Takim szukanie sponsorów pozostaje na całe życie.Zdobędzie wykształcenie i jeśli zostanie urzędniczką będzie wymuszała sponsoring za usługi od petentów,jeśli lekarzem...od pacjentów i.t.p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sponsor potencjaln Re: Sponsor dla studentki IP: *.opera-mini.net 03.02.12, 06:08 Bierzesz w ładną buzię z połykiem? Dajesz w anal? To się dogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Sponsor dla studentki IP: *.215.200.167-internet.zabrze.debacom.pl 03.02.12, 10:53 kielonek szuka sponsora .. ale na flaszkę wszak piątek ! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Sponsor dla studentki IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.12, 19:05 W d. sie wam poprzewracalo z tego "dobrobytu"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokator Re: Sponsor dla studentki IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.02.12, 11:24 Autor taniej prowokacji ma z was ubaw. Angażujecie się w temat, jak byście nie zdawali sobie sprawy z tego, że ktoś sobie jaja z was robi. No ale dlaczego mnie to nie dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Sponsor dla studentki IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.12, 17:02 prowokator dokladnie napisales ze ktos robi podpuche a taka pani "gosc" sie juz bulwersuje i wszystkich umoralnia. Sex to przyjemnosc! a ta pani tak sie piekli bo ja nikt juz nie rusza i zazdrosci! albo to tez studentka i konkurencje poczula? ja czasami krzystam z takich uslug to nic zlego. Czysty uklad idziesz, placisz i zyjesz spokojnie ze ci jakas zakochana do drzwi nie zapuka. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Sponsor dla studentki 03.02.12, 21:14 Nie płac składek członkowskich w" PO " to zaoszczędzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .*. Re: Sponsor dla studentki IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.02.12, 21:47 Dziwadło spadaj na TG . Nie zaśmiecaj naszego forum, strefasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Sponsor dla studentki IP: *.zabrze.net.pl 28.02.12, 14:58 a dla studenta to co ????? Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Sponsor dla studentki 28.02.12, 15:53 Dla studenta jeno szarość egzystencji i ewentualnie flaszka od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Sponsor dla studentki IP: 195.68.192.* 28.02.12, 21:37 Jak aktualne to napisz, andrew_@onet.pl , dogadamy się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Sponsor dla studentki IP: *.inet-siec.pl 27.12.14, 21:25 Cześć, Biznesmen 28 lat, proszę o więcej info na anonimmailk@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
maxwa Re: Sponsor dla studentki 05.03.16, 12:24 Nie wypisujcie tu takich wątków, do tego służą specjalnie zrobione portale jak np. sexstudent.pl Odpowiedz Link Zgłoś