pazdziochzabrze 01.03.12, 12:15 jednak bedzie dla wszystkich ,cos tam robia dla zabrza czytajcie www.fakt.pl/Bedzie-darmowy-internet,artykuly,93707,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Darmowy internet w Zabrzu IP: *.play-internet.pl 01.03.12, 13:26 Super ciesze się z tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Darmowy internet w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.03.12, 14:56 Niezadowolonych i tak nie ucieszy ta wiadomość. Zaraz zaczną psioczyć i narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aero2 Re: Darmowy internet w Zabrzu IP: *.opera-mini.net 02.03.12, 00:12 Już dawno jest darmowy internet w Zabrzu którego zasięg jest znacznie większy niż tych pare punktów które są tylko w planie Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziochzabrze Re: Darmowy internet w Zabrzu 02.03.12, 11:06 Aero2 ciekawe gdzie ? jak to jest nowy projekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Darmowy internet w Zabrzu IP: *.wieszowanet.pl 04.03.12, 17:45 to zobacz to: www.internet.w.zabrzu.pl/darmowy-internet-w-zabrzu-mapa-aero2 Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziochzabrze Re: Darmowy internet w Zabrzu 04.03.12, 19:55 eeeeeeee co to jest , jakies karty pisac gdzies co to jest ? ten nowy bedzie dzialal latwiej ,siadasz na laweczce wyciagasza laptopa i juz masz neta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4321 Re: Darmowy internet w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 17:15 zalezy gdzie i ile bedzie hot spotow. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziochzabrze Re: Darmowy internet w Zabrzu 17.03.12, 12:37 na tym linku jest mapka , jakie obszary beda dostepne gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiuj/wklej Re: przewałki IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.03.12, 23:31 "Wygrałem kiedyś duży przetarg w branży IT ok 30mln. Tyle pieniędzy przewidziała jednostka budżetowa na jego realizację. Moja cena był 7mln. Wpłaciłem wadium. Startowałem razem z wielkim gigantem znanym powszechnie wszystkim. Zaprosili mnie na spotkanie do siedziby firmy. Eleganccy panowie w ... rozwiń całośćgarniturach po 5tys. Kultura, bon ton. Zabezpieczyli pokój konferencyjny antypodsłuchowo, fachowcy wyszli i zaczęło się. Najpierw wyzywali mnie używając rynsztokowego języka, k.. chu.... pie... straszyli, itp. żądając wycofania się z kontraktu, bo to jest "ich kontrakt". Włącznie z tym, że wykończą mi rodzinę i dzieci. Znali imiona, adresy. Ponieważ nie pękłem, to zaczęli z innej beczki. Zaproponowali mi podwykonawstwo. Żebym się wycofał, a potem na ich zlecenie zrobił robotę za znacznie lepsze pieniądze niż te, które zaoferowałem. Wadium niewielkie, 200tys oczywiście przepadało, ale jako podwykonawca miałem dostać 11mln. I tak się stało. Ja wziąłem 11mln. Miałem zarobić jakieś 300tys na czysto, a zarobiłem 3mln. Oczywiście wykonałem 95% prac. Oni podpisali umowę na 27mln, zarobili prawie na czysto brutto 15mln prawie nie kiwając palcem w bucie. Tak to wyglądało. A gdybym się nie uparł. to i tak robotę wykonałby inny podwykonawca za 5mln. Oczywiście robota byłaby spaprana, ale przecież nie o to chodziło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne Re: przewałki IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.03.12, 00:12 Opisujesz takie sensacyjne historie na forum i nie boisz się ? Dziwne zachowanie. Grozili Ci, straszyli, że skrzywdzą rodzinę, a podajesz tyle szczegółów. Przecież ludzie ktorzy Ci to zrobili, prawdopodobnie beż trudu będą mogli Ciebie rozpoznać i za zdradzenie takich historii na forum, które jest dostępne dla wszystkich, możesz i tak oberwać, chyba, że historia jest zmyślona od początku do końca. Jezeli ta sensacyjna historia bedzie przeczyna przez jakiegoś prokuratora, to sprawa powinna być wszczęta z urzędu. Namierzenie autora tych sensacji, nie powinno stanowić problemu dla urzędów, które scigają przestępstwa gospodarcze. DZIWNE OPOWIADANIE NA OGÓLNODOSTĘPNYM FORUM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: przewałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 20:54 ACTA cię zniszczy, będziesz się smażył w piekle, będziesz wył z bólu boś biedny i głupi a kto jest głupi to jest biedny i wszyscy będziecie mieli darmowy internet i będziecie przymierać z zimna, głodu ale Internet będziecie mieli i będziecie żreć internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ng Re: przewałki IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.12, 21:48 W artykule pisze, ze ma byc 26 hotspotow . A jaki jest zasieg hot spota czy ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 102 Re: przewałki IP: *.free.aero2.net.pl 19.03.12, 17:00 Właśnie odpaliłem sobie darmowy Aero2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: przewałki IP: *.zabrze.vectranet.pl 19.03.12, 18:55 Ja też używam Areo2 - w pracy na laptopie - działa super. Transfer cały czas 256kB/s...bez limitu danych. Na potrzeby oglądania stron www - wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_kociamber Re: przewałki 19.03.12, 19:41 Areo2 ma rewelacyjne pokrycie w Aglomeracji Śląskiej. Jak za darmochę, to super sprawa, używam sam osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Areo2 IP: *.free.aero2.net.pl 20.03.12, 21:05 Potwierdzam. Areo2 działa w Zabrzu wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Re: przewałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 17:30 średni zasięg hotspota to około 1000 metrów ale czy to nam w Zabrzu jest tak bardzo potrzebne ? miejsc pracy niema a oni nam robią wodę z mózgu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawjan Re: przewałki IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.12, 22:34 Przy widzacych sie antenech kierunkowych moze i tak. Ale predzej tu doczekasz "darmowego" browara niz miejsc pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a2 Re: Darmowy internet w Zabrzu IP: *.free.aero2.net.pl 26.04.12, 20:49 Też mam darmowy internet aero2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: Darmowy internet w Zabrzu IP: *.free.aero2.net.pl 07.09.13, 15:08 czy te hotspoty juz dzialaja? Odpowiedz Link Zgłoś