IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.10.12, 10:52
dostawca energii Tauron czyni podobnie jak jego poprzednik firma Vattenfall czyli rozsyła do domów swych klientów "makulaturę" w której proponuje dwuletnie zabezpieczenie przed następstwem ewentualnych podwyżek cen energii, ale oczywiście nic za darmo bo obarczone jest to kwotą 4,99 zł/mies. co w efekcie dwuletnim daje sumę 120 zł, warto zwrócić na ten fakt uwagę zanim podejmie się pokusie zabezpieczenia
Obserwuj wątek
    • Gość: janusz smoliwons Re: Tauron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 12:37
      Dokładnie, trzeba bardzo uważać na przestępcze praktyki dużych korporacji. Takie oszustwa powinny być nagłaśniane i ludzie powinni wzajemnie się ostrzegać.
      • Gość: ewa Re: Tauron IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.10.12, 23:27
        Też dostałam taką propozycję nie do odrzucenia, nie skorzystałam.
        To musi być rozsyłane do wszystkich, którzy kupują energię od Tauronu.
        • Gość: darek.koło Re: Tauron IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 09:56
          a wg. mnie gwarancje ceny sie opłaca. trzeba poczytac zeby sie wypowiedziec. w przyszłym roku gospodarka przyspieszy, wiec podwyzki za prąd beda na 100proc.
    • Gość: teodor44 Re: Tauron IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 12:39
      źle to kalkulujesz, po roku i dwóch podwyżkach to sie zwróci z nawiązka
      • Gość: osiedlematejki Marketingowcy z Tauronu, dajcie se siana:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 20:46
        Alez grubymi nicmi szyty marketing szeptany:)
        Moglibyscie choc zadbac o rozne ip dzisiejszych wpisow.
        Ta gwarancja ceny kompletnie sie nie oplaca, k-o-m-p-l-e-t-n-i-e!
    • Gość: Mariusz Re: Tauron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 22:27
      obecnie jest tendencja spadku ceny prądy więc to niema sensu
      • bezloginu7 Re: Tauron 02.09.13, 22:06
        Ceny prądu na giełdach systemtycznie spadają, po Nowym Roku jest planowana kolejna obniżka cen prądu dla gospodarstw domowych. W tej sytuacji propozycje Tauronu są bez sensu.
    • Gość: mieszkaniec Re: Tauron IP: *.158.217.77.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.13, 19:36
      skandal 21wiek w czasie świąt wyłączono oświetlenie głównej drogi w Katowicach przy ul Ligockiej teren zalesiony pełno dzików prawdziwa dżungla ,prośby do infolinii obsługi awarii drwina przyjęto i stwierdzono awaria do 24 godz .będzie usunięta po 24 godz .stwierdzono że 24 gdz.to standard a awaria potrwa jeszcze kolejne 24 gdz.nie licząc się z mieszkańcami narażając ich na niebezpieczeństwo gdyż nie można w tych ciemnościach odróżnić chodnika od ulicy nie wspominając o dzikach które w dzień są w tych rejonach .a sprawdzając na stronie informacyjnej żadnej awarii w Katowicach nie ma
    • Gość: dobra rada wuj Re: Tauron IP: *.free.aero2.net.pl 26.12.13, 20:53
      Ja kiedys sie nie zabezpieczylem i do dzis place alimenty!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka