Dodaj do ulubionych

sprzedam mieszkanie!!!

23.10.12, 11:55
Witam.
Do sprzedania mam piękne, dwupokojowe mieszkanie o powierzchni 52,5 m2 znajdujące się na ul. Tatarkiewicza, na cichym osiedlu Waryńskiego/Kotarbińskiego.
Mieszkanie idealne do wzięcia kredytu "Rodzina na swoim" --> kredyt aktualny do końca roku!
Całość składa się z podwójnego przedpokoju, widnej kuchni, dwóch pokoi oraz nowoczesnej łazienki z wc. Wszystkie pomieszczenia są zadbane, gustowne i czyste, niedawno po remoncie. W jednym z pokoi na ścianie kamień. Mieszkanie znajduje się na 4 piętrze czteropiętrowego bloku, jest środkowe. Miłe sąsiedztwo, co z miasta, gaz, prąd.
Mieszkanie nie jest zadłużone.
W okolicy kościół, apteka, Biedronka, Lux, sklep mięsny, przedszkole, Szkoła (podstawowa i gimnazjum), kwiaciarnia, Żabka, sklep nocny, pub. 10 min pieszo do Kauflanda.
Cena 149000, do negocjacji.
kontakt: dagmara19@op.pl 723030900
Mogę przesłać zdjęcia!
Obserwuj wątek
    • pazdziochzabrze Re: sprzedam mieszkanie!!! 26.10.12, 21:35
      tu zamiesc swoje ogloszenie adres ponizej
      forum.gazeta.pl/forum/w,120,117692055,,gdzie_w_zabrzu_wynajac_lub_kupic_mieszkanie_.html?s=1&v=2
    • Gość: pośrednik Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.10.12, 23:05
      prawie 3 tysie z metr. czyś ty się z tirem zderzyła. w prowincjonalnym zabrzu, kilometry od centrum, w gówn...ej spółdzielni co paskuje ludzi na c.o. chcesz tyle co w katowicach na wywołaniu. i to za mieszkanie na ostatnim piętrze. no szok . musisz trAfić na totalnego idiote żebyś to za tyle sprzedała. jak ktoś tyle woła za takie mieszkanie to nawet nie podejmuję dyskusji tylko odkładam słuchawkę bo wiem że szkoda czasu bo sprzedający nie zejdzie na tyle , żeby w ogóle kogokolwiek zainteresować . więc szkoda czasu na takich sprzedających. transakcji z tego nie będzie. nie ma szans
      • Gość: Rodako Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.scom.za.digi.pl 27.10.12, 12:08
        Niewiele obchodzi mnie zdanie Was, pośredników, którzy za wszelką cenę chcecie ściągnąć od nas (kupujących/sprzedających) kasę. Ludzie starają się Was omijać szerokim łukiem.
        Jest napisane, że cena do negocjacji, pojęcia nie masz do jakiej, więc się nie wtrącaj, bo całe szczęście Ciebie to nie dotyczy.
        Podzrawiam i życzę tylko małych transakcji z małymi prowizjami.
        • Gość: Sapa Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.10.12, 16:12
          Negocjacje zaczyna się z kimś kto wystawia realną cenę wywoławczą. Jak ktoś wrzuca cene z sufitu to właściwie bez sensu jest w ogóle podejmowanie jakiejkolwiek dyskusji. Jak sam kupowałem mieszkanie to zdarzały się oferty bezpośrednio od właścicieli o 50 % wyższe niż na rynku to w ogóle nie dyskutowałem tylko odkładałem słuchawkę nawej jak z drugiej strony nie było chęci kończenia rozmowy. Pop prostu nie ma sensu. Natomiast u pośredników ceny zwykle były w miarę realne. To mieszkanie które kupiłem miało już taką cenę wywoławczą, że znegocjowanie 3 % dawało już bardzo satysfakcjonującą cenę . Poza tym pośrednik sprawdza czy wszystko z papierami jest ok(nie chce mi się tego studiować i poznawać wszystkich kruczków różnej maści sprzedających) , przygotowuje transakcję . No i prowizję też można negocjować.
          • Gość: Rodako Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.scom.za.digi.pl 28.10.12, 11:24
            Cena jest jak najbardziej realna, to propozycja pani ze znanego biura nieruchomości, więc nie jest żadnym wymysłem. Jest do negocjacji i wierz mi, że do całkiem niezłej. A mieszkanie jest jej warte.
            Jeśli Tobie nie zależy na kasie, tylko idziesz na łatwiznę i biuro za Ciebie wszystko załatwia i sprawdza, to ok, Twoja sprawa, wielu ludziom jednak zależy na pieniądzach i nawet 1% prowizji to dużo, również dla mnie. Zdecydowanie lepiej się "poświęcić" i samemu wszystkie papiery sprawdzić, wyczynem przecież to nie jest.
            • Gość: Mika Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.12, 23:09
              Nie sprzedaż za tę cenę! Jak teraz uzyskasz 125 000 to powinnaś być przeszczęśliwa. I jeszcze ostatnie piętro... Ps. Jak tam po pedagogice z pracą?
              • Gość: Rodako Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.scom.za.digi.pl 29.10.12, 11:00
                zobaczymy...
                nie rozumiem pytania pod "ps."
            • Gość: onnono111111 Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.30.177.59.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.10.12, 11:07
              Ile zapłaciłaś jej za tą wycenę?
              Czy było to na zasadzie pójdę do biura, udam, że chcę przez nich sprzedać i niech mi za darmo powiedzą za ile?
              Hahahaha powodzenia.
              • Gość: poszukujący Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.10.12, 12:00
                Fajne mieszkanie ale trochę drogo no i ma jedną wadę, która je dyskwalifikuje, żebym się zainteresował, mianowicie to mieszkanie jest SPÓŁDZIELCZE, a jak coś jest z ZSM to lepiej omijać szerokim łukiem.
                • Gość: Rodako Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.scom.za.digi.pl 29.10.12, 15:19
                  Dziękuję za normalną, konkretną odpowiedź. A cena jest do negocjacji.
                  pozdrawiam.
              • Gość: Rodako Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.scom.za.digi.pl 29.10.12, 15:21
                Nie wydaje mi się, by było to Twoją sprawą.
                • Gość: gość Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.play-internet.pl 29.10.12, 17:08
                  Okolice Tatarkiewicza to fajne okolice.
                  • Gość: Rodako Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.scom.za.digi.pl 02.11.12, 21:34
                    Zgadzam się ;)
      • Gość: willa_pl Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.205.23.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.12, 17:11
        A kiedy podejmujesz dyskusję? Jak sprzedający chce 1500/m2? Za tyle to sam sprzeda od ręki bez twojej pomocy.
    • Gość: mika Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.12, 17:15
      Jak tam? to już bedzie ze 3-4 lata po ślubie? Tatarkiewicza to dno
      • Gość: Rodako Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.scom.za.digi.pl 02.11.12, 21:33
        Jak chcesz o coś zapytać to się w inny sposób ze mną skontaktuj.
    • Gość: Andrzej Lubartowsk Trzymajcie sie z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.12, 20:34
      Na tatarkiewicza jest dużo chuliganów!! Poza tym te mieszkania maja wade konstrukcyjną!
      • Gość: Rodako Re: Trzymajcie sie z daleka IP: *.scom.za.digi.pl 02.11.12, 21:31
        pierwsze słyszę i w pierwszej i drugiej sprawie! Rewelacyjne osiedle! Gdyby nie konieczność czegoś większego, to zostałabym tam na zawsze.
        • Gość: miko Re: Trzymajcie sie z daleka IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.11.12, 21:56
          rozumiem dzieci...
          • Gość: Rodako Re: Trzymajcie sie z daleka IP: *.scom.za.digi.pl 04.11.12, 21:34
            Nie wiem co mają dzieci do sprzedaży mieszkania...
            • Gość: Adela Re: Trzymajcie sie z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.12, 12:56
              Rozumiem jak nie dzieci, to pewnie grzyb na ścianie.... Świeżo zamalować i sprzedać.
              • Gość: Rodako Re: Trzymajcie sie z daleka IP: *.scom.za.digi.pl 05.11.12, 15:41
                Ani dzieci, ani grzyb (śmiech na sali) nie jest powodem sprzedaży mieszkania. To chyba może być moja sprawa, prawda? Z resztą co za różnica? Chcę sprzedać i już.
                • Gość: Waldemar K Re: Trzymajcie sie z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.12, 12:50
                  No Twoja sprawa. Jednakże moja też jeśli jestem potencjalnym kupującym. Jednak rezygnuję, bo po komentarzach widzę, że nie warto. A nie chcę znaleźć grzyba pod tapetą albo farbą. Poszukam czegoś na Koperniku.
                  • Gość: Rodako Re: Trzymajcie sie z daleka IP: *.scom.za.digi.pl 06.11.12, 14:59
                    Jak uważasz, powodzenia. W razie czego masz namiary do mnie.
                    ps. Ewentualny grzyb, to rzeczywiście może być sprawa klienta, ale to czy zmieniam mieszkanie bo mam większą rodzinę, to chyba jednak tylko moja sprawa, prawda?
    • Gość: willa_pl Re: sprzedam mieszkanie!!! IP: *.205.23.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.12, 17:08
      Ale temat się rozwinął. Zwykłe ogłoszenie o sprzedaży mieszkania zamieniło się w pyskówki. Jaki sens ma w ogóle komentowanie ogłoszenia? Autor ogłosił co miał ogłosić i podał numer kontaktowy do siebie. Po co komentować. Szczególnie śmieszne są komentarze dotyczące ceny. Nie chcesz - nie kupuj. Takie tematy powinny być od razu zamykane aby uniemożliwić pyskówki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka