Dodaj do ulubionych

Internet + TV - co wybrać?

03.12.12, 18:26
Vectra, UPC, Netia. Wszyscy mają tyle samo zwolenników ile przeciwników.
Jeszcze najtańsze pakiety ma Vectra ale... też sporo osób ją krytykuje (gł. za to że szybkość nie jest taka jak na umowie).
Co wybrać jeżeli chodzi o paczkę z netem stacjonarnym i tv na Śląsku? Macie pewnie już jakieś doświadczenia w tej materii;)
Obserwuj wątek
    • kipen1 Re: Internet + TV - co wybrać? 03.12.12, 18:38
      Ja mam neta + TiVi z Vectry i póki co złego słowa nie powiem. Czasem mają jakieś awarie ale jeden telefon wszystko załatwia. Co do prędkości to ja mam 8 M , a od 22:00 do 12:00 wskakuje na 16. Chodzą 3 kompiki i jakoś daje rade. Dzieciaki szpilają, ja przeglądam prasę. Wystarcza.Co do szybkości to czasem sprawdzam na niezależnych stronach i pokrywa się z tym, za co płacę. Co do oferty programowej to mam pakiet platynowy i w zupełności wystarczy. Przy przejściu na "platynę" włączyli mi na miesiąc wszystko. Nie miałem czasu oglądać.
    • Gość: ja Re: Internet + TV - co wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 19:35
      jak masz mozliwosc to tylko net z kablowki.
      miałem wszystkie internety juz (upc,vectra,netia,neo, ) wiem ze to najlepsza opcja.
      obecnie mam neostrade........dno.
      • Gość: madziq87a Re: Internet + TV - co wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 22:04
        a co sadzicie o Debacom ??
        • Gość: ok Re: Internet + TV - co wybrać? IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.12.12, 23:00
          są ok, szybkościowo - bezkonkurencyjni. tv nie mają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka