Dodaj do ulubionych

Centrum Edukacji Siódemka

04.09.14, 15:23
Wszystkim osobą, które chciałyby się przekwalifikować bądź zdobyć nowy zawód polecam Centrum Edukacji Siódemka.
Mają świetnie wykwalifikowaną kadrę pedagogiczną, nauka jest całkowicie darmowa, zajęcia tylko w weekendy!
Warto korzystać!
Obserwuj wątek
    • Gość: polonista Re: Centrum Edukacji Siódemka IP: *.static.ip.netia.com.pl 22.05.15, 17:11
      "Osobom", a nie "osobą", tępa pało.
      • Gość: pała,pała,pała Re: Centrum Edukacji Siódemka IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.05.15, 17:35
        Wontek załorzył absolfęt Centróm Edókacii Siudemka.
        • Gość: Natala Re: Centrum Edukacji Siódemka IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 27.05.15, 18:28
          Szkoła widać pięknie kształci haha... pewnie pisała to Pani z sekretariatu. Gratuluje! Szkoła jest beznadziejna! same kłamstwa!
    • Gość: sluchacz Re: Centrum Edukacji Siódemka IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.15, 11:48
      Cześć,
      Szczerze odradzam tę szkołę. Nie liczą się ze słuchaczami tylko zależy im na pieniądzach. Za egzamin pobierają kaucję, a potem nie zapewniają Ci odpowiednich zajęć przygotowujących do egzaminu (nasze grupa dopiero w czerwcu miała zajęcia, które powinny trwać od lutego!). Szkole zgłaszaliśmy kilkukrotnie nasze zastrzeżenia co do wykładowców i ich kwalifikacji, ale zdziwieni mówili nam, że to tylko nasza klasa ma jakieś obiekcję i zamiast zbadać sprawę, nic nie zrobili, bo jak to stwierdzili, myśleli, że my już nie mamy z tym problemu i że powinniśmy się dostosować. Sekretariat i cała szkoła to jedna wielka pomyłka - co mnie najbardziej zszokowało to fakt, że nie szanują swoich słuchaczy poczynając do dyrektora na sekretarkach kończąc. Jedyne co, to niektórzy wykładowcy chcą traktować zajęcia poważnie, ale wielu samych się żaliło, jak Siódemka ich traktuje i jakie tam dziwne rzeczy się uchwala. Lepiej idźcie do konkurencji, gdzie faktycznie jest szkoła, która się Wami zajmie i będzie traktować jako swoich uczniów, a nie jak petentów, których trzeba szybko spławić.
      Pozdrawiam,
    • nowy8819 Re: Centrum Edukacji Siódemka 24.07.15, 09:39
      zgadzam sie w 100 % !! polecam jak najbardziej ! nauczyciele spoko, nie to co w innych szkolach....
      • Gość: luna Re: Centrum Edukacji Siódemka IP: *.play-internet.pl 05.08.15, 16:56
        Ja również polecam.Negatywy to wypisuje pewnie konkurencja albo niezadowolone stare baby co myślą ,że są najważniejsze.A Dyrektor to mega sympatyczny facet.
        • Gość: agniecha Re: Centrum Edukacji Siódemka IP: *.play-internet.pl 20.08.15, 11:27
          Jestem w tej szkole na 3 semestrze i dotąd nie spotkałam się ze spławianiem i złym traktowaniem... co więcej, sekretariat oraz dyrektor pomógł mi wiele razy.
          Ktoś napisał, że szkoła nie kształci - ja powiem tak: wszystko zależy od podejścia słuchacza. Jeśli ktoś się zapisuje i myśli, że jak już się zapisał, to wiedza i umiejętności same "wpłyną" mu do głowy, to się grubo myli.
          To jest SZKOŁA zaoczna/weekendowa dla osób DOROSŁYCH, które wiedzą po co się zapisują, a nie tylko po papierek. Niestety, ale potrzeba tutaj samodzielności, czytania na temat określonych zagadnień i dokształcania się w domu.
          Jeśli ktoś myśli, że uda mu się zdać egzamin zawodowy wyłącznie na podstawie notatek z zajęć, to może się przejechać... trzeba w domu doczytywać i poszerzać swoje wiadomości...

Według mnie jeśli ktoś chce, to może w tej szkole na prawdę dużo się nauczyć. Ja jestem zadowolona i z czystym sercem polecam Centrum Edukacji "Siódemka" w 100% :)
          • Gość: agula27 Re: Centrum Edukacji Siódemka IP: *.quarto.pl 11.09.15, 11:52
            witam,wybiera się ktoś do siódemki na kierunek higienistka stomatologiczna??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka