IP: *.230.3.98.gl.digi.pl 29.10.15, 20:48
Cześć wszystkim!
Może taki wątek już był, nie wiem, nie znalazłam. W każdym razie, studentka szuka jakiegoś fajnego basenu, żeby się zrelaksować. Jest coś na Rokitnicy albo Helence?
Dzięki za odpowiedź. :)
Obserwuj wątek
    • zabrzaninzwyboru Re: Basen 29.10.15, 21:43
      Hahaha, doskonałe pytanie!
      Droga Agato, baseny w co drugiej dzielnicy to mają w sąsiedniej Rudzie Śląskiej, u nas są dwa na całe miasto. Jak masz samochód to najbliżej Aquarius na os. Kopernika lub Aqua Park w Tarnowskich Górach.
    • cicloppe Re: Basen 31.10.15, 23:16
      Pani Agato, zapraszam Panią do Sośnicy, do Neptuna, basen nowy, czysty, zadbany, jest siłownia, sauny, bąbelki i niezła atmosfera.. Może wybierze się Pani w poniedziałek? Może koło 18?
    • Gość: utopek :-) Re: Basen IP: *.system2000.3s.pl 02.11.15, 12:52
      A ja mam takie pytanko, gdzie jest basen z dobrą filtracją na którym nie jest wymagany czepek? Wiem że w TG nie trzeba i z niego też korzystam natomiast gdzie taki basen znajdę bliżej Zabrza?
      • Gość: ??? Re: Basen IP: *.zabrze.vectranet.pl 02.11.15, 19:52
        czasami odnosze wrazenie ze ludzie traktuja baseny jako tanszy zamiennik mycia w wannie(ciepla woda 1m3 ~ 45 zl). Za kilka zlotych wymoczy przepocone cialko, panie splucza sobie tak skrzetnie przygotowany makijaz ( no bo jak na basen isc bez malowania....), odrobina wlosow + cala reszta chorob (grzybica, luszczyca itp )co do ktorych nie chce nawet myslec. A ludzie kapia sie w tej breji.
        Filtracja filtracja, ale jak na ja sie wyleczylem z basenow po tym jak na jednym z naszych basenow dziecko zwymiotowalo troche do wody, troche na plytki na zewnatrz basenu.Obsluga zakrecila (nie umyla!!!) mopem po posadzce i tyle..... Nikt nie wyprosil ludzi z felernego brodzika - liczy sie tylko kasa a nie zdrowie plywajacych.... Dziekuje za takie przyjemnosci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka