Gość: clubber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 09:29 co my tu mamy w Zabrzu i co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peter Re: Esencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:25 Przyjemnie w tygodniu. W weekend nie testowałem. Dobre piwo, klimat, zwłaszcza palenisko na środku. mocna czwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Esencja IP: 195.205.32.* 12.02.05, 23:27 bylem w tygodniu na kawie :) jest spoko ale podejrzewam ze w piatek tam jest ciekawiej, dlatego od oceny sie wstrzymuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Vip IP: 195.205.32.* 12.02.05, 23:29 stoly bilardowe wybitnie dobre, wejscie i wystroj bardzo elegancki, wiele roznych imprez. Jednak musze go poznac blizej (w koncu do Zabrza dopiero sie przeprowadzam po kilku ladnych latach przerwy) Odpowiedz Link Zgłoś
jepson Re: Vip 12.02.05, 23:31 Ja tam gralem i bandy sa krzywe,a poza tym lepiej tu nie wracaj bo tu nie maq zycia.Sayonara forever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Kat IP: 195.205.32.* 12.02.05, 11:37 ZIMNO!!!A do tego okropna barmanka,ktora wrecz wyrzuca ludzi gdy dochodzi godzina zamkniecia knajpy. Odpowiedz Link Zgłoś
jepson Re: Kat 12.02.05, 23:29 No kat z laska mi nalala piwko jak jechalismy sie bawic na Ukraine.Szlag by ich trafil wszystkich.Sayonara forever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gin Re: Kat IP: *.Zabrze.Net.pl 12.02.05, 11:45 Byłoby fajnie gdyby nie widok zapitej tępej gęby własciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Kat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:32 Jak zabraknie miejsca w weekend w Marzeniu to w Kacie na pewno znajdziecie miejsce. Tylko niezbyt faktycznie ciepło, no i dużo dymu. Kłopoty czasem z podażą Heinekena. Ogólnie trója. Ledwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smalec Re: Kat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:11 Kiedys podawali w weekend zajebisty chlebek ze smalcem. Od jakiegoś czasu tradycja umarla, a szkoda bo lepszego w zyciu nie jadlem.Pozdrawiam tego kto to robił i prosze o jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: U Kuby IP: 195.205.32.* 12.02.05, 11:38 kiedys bylo fajnie...jeszcze dawniej bylo jeszcze lepiej (kawiarnia pozegnanie z Afryka)teraz tzn kiedy bylem tam ostatnio (pazdziernik 2004)to wul na wulu,wula gonil :((( Odpowiedz Link Zgłoś
jepson Re: U Kuby 12.02.05, 23:10 Ta knajpa zawsze byla mordownia i zawsze nai bedzie.Sayonara forever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Zagłoba IP: 195.205.32.* 12.02.05, 11:40 znam sprzed lat...Knajpa kultowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jepson Re: Zagłoba 12.02.05, 23:16 Przed laty byla do bani teraz jest jeszce gorzej.Lepiej isc wypic jabola na dworzec PKP.Sayonara forever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Zagłoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:36 Dawno nie byłem. Pozdrawiam właścicielkę - Panią Tereskę ! Klimatem nadrabia spartańskie warunki. Zawsze czułem się tam jak w domu ;-). Zadymienie - do wytrzymania. Solidna czwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Zagłoba IP: 195.205.32.* 12.02.05, 23:22 dodajac tylko ocene: zwazywszy na przezyte tam wspaniale chwile, wspaniale banie, jak i romantyczne wieczory, lub po prostu fajne spotkania to daje 5+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Nabil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:39 Spory plus - selekcja na bramce ;-) Nabil nie wpuszcza dresów. Stałych gości zawsze wita wylewnie. Klimat. Pozdrawiam miłego Libańczyka. Minus - nawet skarpetki śmierdzą dymem i to nawet nastepnego dnia rano. Za to ogólna ocena tylko trójka z plusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Brama IP: 195.205.32.* 12.02.05, 23:31 chodzi tam moja kolezanka (pozdrawiam Cie Pinki:p) wiec musze obadac ta knajpke. Ale podobno bardzo klimatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Biały Słoń IP: 195.205.32.* 12.02.05, 22:58 bylem raz i jakos mi nie siadla...Moze przez klienterie...Raczej 2ja z + w 6stopniowej skali Odpowiedz Link Zgłoś
jepson Re: Biały Słoń 12.02.05, 23:13 tez mordwonia z bailym to ma tyle wspolnego,ze wszyscy tam wciagaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Sorrento IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:43 Klasyka jeśli chodzi o pizzę. Moim zdaniem najlepsza pizza w mieście. Miłe i śliczne dziewczyny - kelnerki. Jako klient czuję się zawsze "dopieszczony" - i zawsze zostawię za to napiwek. Pięć minus (minus za mały wybór piwa - za Carlsbergiem nie przepadam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Sorrento IP: 195.205.32.* 12.02.05, 23:01 no jak na pizzerie to nie ma sobie rownej nie tylko w Zabrzu ale i w wielu innych miastach! Wspaniale pizze, klimat, wystroj, do tego juz z historia (jako pierwsi rozwozili pizze w Zabrzu)piekne panie w obsludze, ale fakt Peter ma racje - malo, za malo alkoholi a szczegolnie piwa! Ale i tak zasluguje na 5- Odpowiedz Link Zgłoś
jepson Re: Sorrento 12.02.05, 23:20 No tak kelnerki to zwykle lafiryndy,a zarcie,ze tylko sie porzygac.Sayonara forever!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Pozostałe: IP: 195.205.32.* 12.02.05, 11:40 zapomniales dodac o muzelanej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Pozostałe: IP: 195.205.32.* 12.02.05, 12:49 zapomniales o Muzealnej, lub jak kto woli u Czecha.Mi sie tam bardzo podoba, fajny klimat i ciekawa obsluga :-) - a do tego bezpiecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clubber Re: Pozostałe: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:42 no to już dodałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Marzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:47 Ośmielę się stwierdzić, że obecenie to najmodniejszy klub z Zabrzu. Trudno o miejsce siedzące na wygodnych kanapach z Ikei. Klimat. Heineken i Paulaner. Piątka. Mimo dymu. Tak trzymać. ps. poza tym mam najbliżej do domu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Marzenie IP: 195.205.32.* 12.02.05, 22:54 no ja tam moge zejsc w kapciach - bo mieszkam dwa pietra nad ;) Co moze troche psuje urok tego miejsca w mojej opini. Ale fakt faktem - Heineken rzadzi! :-) A do tego pamietam dawny budynek,ktory po prostu umieral (kino)teraz przynajmniej cos sie pozytywnego dzieje!Jesli mamy przejsc do systemu oceniania (Peter zapodal) no to Heinekenowi (bo tak ja nazywam)to faktycznie nalezy sie 5tka. Odpowiedz Link Zgłoś
jepson Re: Marzenie 12.02.05, 23:25 Moim marzeniem jest ,zeby ta knajpe zlikwidowali bo tam przesiaduja same menele,ktore spiewaja jakies przyspiewki zaboli pod moim oknem.Sayonara forever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter nieodżałowany ś.p. Guibald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:52 knajpa na szóstkę... Szkoda, że zniknęła chyba już na zawsze z krajobrazu knajp w Zabrzu. To nasza wina - za mało ludzi tam bywało - za to klimat _NIEPOWTARZALNY_. Kończę, łza mi się w oku kręci - najpiękniejsze chwile w życiu bywalca knajp spędziłem w Guibaldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczony Re: puby/kluby w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:44 Ja widzę że nie wiele wam do szczęścia potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: puby/kluby w Zabrzu IP: 195.205.32.* 12.02.05, 23:49 mozesz rozwinac to zdanie? Nie znasz mnie w ogole a osadzasz? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczony Re: puby/kluby w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 00:01 Widzę czym się egzaltujesz esencja w łeb tam można dostać i narkotyki kupić to jeden z przykładów twoich top 20 knajp w zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: puby/kluby w Zabrzu IP: 195.205.32.* 13.02.05, 00:11 widac,ze nie jestes na biezaco z tematem. Narkotyki mozna kupic WSZEDZIE!Nawet w kosciele!Biora je coraz mniejsi (mlodsi) ludzie i niestety nawet gdyby zamknac esencje to i tak dalej bedzie latwiejszy dostep do narkotykow niz do niektorych ksiazek!Nie usprawiedliwiam tu nikogo,sam nie biore,ale po prostu taka jest prawda i ja akceptuje - wole zeby bylo jak w Holandii u nas niz w Tajlandii(w Holandii jest to legalne i spozycie spada, w Tajlandii posiadanie wiekszej ilosci grozi kara smierci i jest tam tylu cpunow,dilerow ze nawet sobie nie mozemy tego wyobrazic).A co do tematu potocznie zwanego dostaniem w ryj...no coz-nie dostalem tam nigdy,na szczescie w Zabrzu jeszcze nigdy nie dostalem,w przeciwienstwie do np katowic....Ale nadal nie rozumiem, dlaczego mnie tak nisko oceniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczony Re: puby/kluby w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 00:17 Nie bierz tego tak do siebie ja ogólnie o poziomie knajp w zabrzu jest zerowy tak między prawdą a Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczony Re: puby/kluby w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 00:20 A zjeść przyzwoicie też nie ma gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spragniony Re: puby/kluby w Zabrzu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.02.05, 12:59 A ja chce coś wypić z ludżmi i jakoś tanio. Gdzie, help. Pić sie chce, kobieta rzuciła. POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: puby/kluby w Zabrzu IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 15.02.05, 18:48 proponuję Ci odwiedzić "Ślepoka" przy ulicy Sienkiewicza. Otwarte do ostatniego klienta. Menu raczej ubogie, za to duży wybór alkoholi w dobrej cenie. Atmosfera kultowa z gwarancją mile spędzonego czasu. Brak śladów krwi na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: puby/kluby w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:08 Byłem w Karliczku :-) na jedym piwku - auto kiedyś parkowałem na strzeżonym parkingu naprzeciwko. Ktoś nas tam zaczepiał - ale krzepka pani barmanka szybko go utemperowała :-) duży wybór (uwaga) piwa w umiarkowanej cenie. zadymienie max, klimat dla znawców (te zdjęcia na ścianach). dla amatorów mocnych wrażeń. ogólnie i tak 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: puby/kluby w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:40 Dlaczego nikt nie wspomniał o Italiano.( nie wiem czy dobrze napisałam) Najlepsze żarcie (kebab, gyros, picca) i dobre piwko jest właśnie tam.Obok klubu,,Kwadrat"'. Co sądzicie o tej knajpce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister Re: puby/kluby w Zabrzu IP: *.neonet.slask.pl 15.02.05, 13:30 tak Italiana jest bardzo OK. Moim zdaniem pizza najlepsz wlasnie tam i obsluga w porzasiu.Zeby sie sponiewierac Zagloba i Nabil tez rekomendowane ale tylko dla tych co rzeczywiscie cos w zyciu przezyli ztych klimatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: puby/kluby w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:16 Pizza faktycznie wyższych lotów. Ale zawsze brałem na wynos, za wyjątkiem lata, gdy możnabyło posiedzieć na tarasie i wypić jakieś piwo. Jeśli chodzi zatem o oceny to przyznaję 4.0 pozdrawiam wszystkich, który włączą się po knajpach tak jak ja ! Odpowiedz Link Zgłoś