Dodaj do ulubionych

PROFESOR POCHOPIEN - kandydat na prezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:07
Tylko i wyłącznie!!! Pan Profesor!!! Potrfił ustąpić Kaszyckiemu i ma tytuł.
A że Kaszycki nie wykonał zadania i szfindle wypływają, to juz inna sprawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: La Re: PROFESOR POCHOPIEN - kandydat na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 02:11
      Tylko Pochopień - ma jeszcze w głowie poukładane.
    • Gość: Józek Re: PROFESOR POCHOPIEN - kandydat na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 03:09
      A ja proponuje Genowefe Pigwe.
      • Gość: JóżekII Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:34
        Nie ma wogóle potrzeby by profesor był prezydentem miasta!Tu trzeba chłopa z
        jajami a nie naukowca.
        • Gość: znajoma Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.client.comcast.net 21.03.05, 01:38
          Kandydatura Pana Pochopienia to bylby nastepny powazny blad maly i
          falszywy ...........Dlaczego po raz kolejny nie zostal kandydatem na
          Politechnice zapytajcie Jego Ja wiem .
          • Gość: Jack Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:18
            Bez urazy - znam Pana Bochopienia osobiście. Byłby on następnym Prezydentem
            pokroju R.Urbańczyka - kościół, kościół i jeszcze raz kościół.
            Na Prezydenta się nie nadaje - jest za miękki, a R.Urbańczyk mu już nie pomoże,
            chyba, że zza krat:)
        • Gość: Racja Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:05
          Racja. Nie do polityki stworzony on jest. "www.um.zabrze.pl"
          • Gość: Godi Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:51
            A do jakiej polityki jest stworzony? Przeciez Pan U rządzi dalej. Nie ma prawa
            czy lewa jest tylko kasa. To czemu nie Pochopień moze być z całym Kościołem.
            Ludzie przywykli i bedzie bez stresu? Kaszycki moze go zastępowacć. Bedzie
            fajnie.
            • Gość: Os._Janek Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:58
              Warto, aby Pan prof. Pochopien rozważyl mozliwośc kandydowania na Prezydenta
              Zabrza. Jesteśmy ZA
              • Gość: Do Janka Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 17:53
                A Pigwa gdzie?
              • Gość: KOKO Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: 194.242.104.* 18.04.05, 18:47
                Tak Tak!!! Tylko Profesor!
    • silesia7 Zabrzanie - jeszcze sie zastanawiacie???? 18.04.05, 20:27
      jestem studentem Politechniki Śląskiej i z prof. Pochopniem mam kilka godzin zajec i musze powiedziec, ze naprawde jest to mila osoba, jeden z niewielu wykladowcow ktorzy nie przynudzają i wytworzyli dobry klimat na lini student-profesor. Dopiero teraz dowiedzialem sie ze jest on z Zabrza. Tym bardziej gratuluje tak wspanialego obywatela!
      • Gość: prawicowiec Re: Zabrzanie - jeszcze sie zastanawiacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:41
        panie profesorze, liczymy na Pana powrót na scene polityczna w Zabrzu
        • de-bill Re: Zabrzanie - jeszcze sie zastanawiacie???? 30.08.05, 20:51
          Nie żartuj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka