Gość: AKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:07 Tylko i wyłącznie!!! Pan Profesor!!! Potrfił ustąpić Kaszyckiemu i ma tytuł. A że Kaszycki nie wykonał zadania i szfindle wypływają, to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: La Re: PROFESOR POCHOPIEN - kandydat na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 02:11 Tylko Pochopień - ma jeszcze w głowie poukładane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: PROFESOR POCHOPIEN - kandydat na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 03:09 A ja proponuje Genowefe Pigwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JóżekII Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:34 Nie ma wogóle potrzeby by profesor był prezydentem miasta!Tu trzeba chłopa z jajami a nie naukowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.client.comcast.net 21.03.05, 01:38 Kandydatura Pana Pochopienia to bylby nastepny powazny blad maly i falszywy ...........Dlaczego po raz kolejny nie zostal kandydatem na Politechnice zapytajcie Jego Ja wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:18 Bez urazy - znam Pana Bochopienia osobiście. Byłby on następnym Prezydentem pokroju R.Urbańczyka - kościół, kościół i jeszcze raz kościół. Na Prezydenta się nie nadaje - jest za miękki, a R.Urbańczyk mu już nie pomoże, chyba, że zza krat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racja Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:05 Racja. Nie do polityki stworzony on jest. "www.um.zabrze.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godi Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:51 A do jakiej polityki jest stworzony? Przeciez Pan U rządzi dalej. Nie ma prawa czy lewa jest tylko kasa. To czemu nie Pochopień moze być z całym Kościołem. Ludzie przywykli i bedzie bez stresu? Kaszycki moze go zastępowacć. Bedzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Os._Janek Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:58 Warto, aby Pan prof. Pochopien rozważyl mozliwośc kandydowania na Prezydenta Zabrza. Jesteśmy ZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Janka Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 17:53 A Pigwa gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKO Re: PROFESOR - na uczelnię! IP: 194.242.104.* 18.04.05, 18:47 Tak Tak!!! Tylko Profesor! Odpowiedz Link Zgłoś
silesia7 Zabrzanie - jeszcze sie zastanawiacie???? 18.04.05, 20:27 jestem studentem Politechniki Śląskiej i z prof. Pochopniem mam kilka godzin zajec i musze powiedziec, ze naprawde jest to mila osoba, jeden z niewielu wykladowcow ktorzy nie przynudzają i wytworzyli dobry klimat na lini student-profesor. Dopiero teraz dowiedzialem sie ze jest on z Zabrza. Tym bardziej gratuluje tak wspanialego obywatela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowiec Re: Zabrzanie - jeszcze sie zastanawiacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:41 panie profesorze, liczymy na Pana powrót na scene polityczna w Zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
de-bill Re: Zabrzanie - jeszcze sie zastanawiacie???? 30.08.05, 20:51 Nie żartuj. Odpowiedz Link Zgłoś