Gość: Małgosia IP: *.cek.pl.cek.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 08:34 Podajcie gdzie sa dobre lokale zeby wyprawic wesele w przystępnych cenach, okolice Zabrza, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zabrzanin Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 14:15 Bardzo fajny jest w Makoszowach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U MANAGERA Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:17 U Managera na pl. Warszawskim - polecam, teraz mają remont, ale podobno już w grudniu ma ruszyć, byłam tam na jubileuszu mojej ciotki i wujka i serdecznie polecam, pieknie podane przepyszne dania, kulturalna obsługa, wspaniałe wnętrza, naprawdę polecam w dodatku blisko parking. No i wszytskigo dobrego na nowej drodze życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.11.05, 15:11 W Biskupicach jest jeden nazywa sie Beskid maja duza sale u góry i mniejsza na dole;)super jedzenie i obsluga Mozna tez wynajac sale na ogrodkach dzialkowych to wychodzi najtaniej ale tylko na wiosne bo w zime nie da rady, wtedy wynajmuje sie firme ktora dostarcza jedzenie lub kucharza no i kelnerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.cek.pl.cek.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 15:21 dzieki za info, macie moze jakies namiary na w/w lokale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazia Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.org 06.11.05, 17:35 na zaborzu tez jest sla Pod białą róża sala z ogródków działkowych ale fajna i nie droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.11.05, 19:17 Sprawdz w ksiazce tel albo najlepiej pojedz tam i zapytaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.Zabrze.Net.pl 12.11.05, 12:39 ja najbardziej polecam Pod Kasztanami na Wolności, w cenie 150 zł (stan na lipiec br) mialam wszystko oprocz alkoholu i napojow.Jedzenie wysmienite, tort i ciasta przepyszne, wszystkiego duzo, resztki (a jest ich duzo) wydaja do domu. Co do napojow, to mozna wziac od nich-ja bralam cole, wode mineralna, sprite itp.-wychodzi taniej niz jak sie kupuje w sklepach. obsluga bardzo uprzejma. a poza tym to co najwazniejsze-kierownicy restauracji przy rozliczaniu sie za impreze SPADAJĄ Z CENY!!! ja zamiast 150 zl zaplacilam 140 zl a poza tym policzyli mi mniej za napoje. Kazdy z moich gosci bardzo sobie chwalił a zapewniam, naprawde warto! uprzedzam tylko, ze nalezy szybko sie decydowac bo jest wiele zajetych terminow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisP Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:31 Potwierdzam i polecam. Mialem tam swoje weselicho 4 miesiace temu. SUPER!! Pozdrowka KrisP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesnik Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:57 a ja proponuję na kąpielisku Lesnym w Maciejowie. Tam mają fajną salę z zapleczem. A jedzenie z obsługą takie jakie sobie zamówisz. A jak goście sie zmeczą to mają strzeżone kąpielisko dla siebie. Rewelacja! Info w MOSiR Dyrekcja Hala Matejki lub na miejscu u Kierownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 09:28 A może skusisz się na zorganizowanie wesele poza Zabrzem? Ja wyprawiałem w Wiśle, było super. A cenowo "wyszło" za dwa dni tyle ile Pod Kasztanami. Z noclegiem w eleganckich pokojach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Byle nie pod KASZTANAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 10:29 Mialem tam wesele 5 lat temu.Jeden z kelnerow byl naje..y,tort zrobiony z jakiejs masy cukrowej,twardy jak suchary,rolady chyba z imprezy z zeszlego tygodnia. Maja tak zajete terminy,ze olewaja jak to wszystko bedzie zrobione. Przydalaby sie im porzadna konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agam Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:07 Ja byłam na weselach i w Makoszowach U Profusa i Pod Kasztanami. Ceny porównywalne, natomiast ilość i jakość jedzenia zdecydowanie lepsza w Makoszowach. Tyle że w Makoszowch rok wcześniej trzeba rezerwowac bo tylu jest chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
agulek12 Re: Najlepszy lokal na wesele... 14.11.05, 16:09 Zależy ile pieniędzy chcesz przeznaczyć na gośći:):)...Polecam restaurację w hotelu "SYLVIA" w Maciejowie,wspaniała, miła i fachowa obsługa, nie wpominając o pięknej, eleganckiej sali(są dwie sale,w zalezności ile gości ma być, no i mozliwośc noclegu-rok temu -gratis był pokój dla pary młodej:):)-a w dodatku w razie watpliwości podpowiedza jak coś zorganizować, zaproponują-efekt rewelacyjny.natomiast o lokalu "Pod Kasztanami" nie moge powiedzieć nic dobrego- byłam tam na 4 weselach-i wstyd powiedziec, ale każde gorzej zorganizowane-nie chodzi tu o błąd organizacyjny państwa młodych-ale o jakośc jedzenia-która pozostawia wiele do zyczenia, niemiła obsługa-poprostu każdy gość traktowany jest jak zło koniczne-co jest przykre...szczerze odradzam- po co za chamstwo tak drogo płacić???...jest troszke tych lokali więc jest w czym wybarć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: 213.25.120.* 23.11.05, 09:57 W Stolarzowicach tam gdzie kiedyś była dyskoteka a wcześniej przedszkole blisko przychodni---mogę wozić gości ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotel Sylvia jest Re: Najlepszy lokal na wesele... IP: 212.106.128.* 23.11.05, 17:58 polecam,miałaem tam wesele, byłem na dwóch i kierowniczka przemiła, obsługa bezszelestna, natomiast pod kasztanami tragedia, idą na ilośc nie na jakość Odpowiedz Link Zgłoś