Gość: piwosz IP: *.devs.futuro.pl 27.12.05, 10:28 czy ktoś powie coś o knajpce pod muzeum? isnieje jeszcze, fajnie tam, warto czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peter Re: pod muzeum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:58 owszem, istnieje, zmienił się właściciel (a raczej płeć :-) właściciela, geny praktycznie te same), polecam pilsnera z beczki, ze świąteczno-noworocznymi pozdrowieniami, Peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: pod muzeum IP: *.devs.futuro.pl 27.12.05, 14:47 ???? no niestety piwko to się tam czasami niezbyt świeże trafiało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: pod muzeum IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 27.12.05, 16:05 Fajny klimat,fajni ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: pod muzeum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:53 Wczoraj kosztowałem tam pilsnera, był bardzo dobry, byłem pierwszym klientem i barmanka wedle sztuki utoczyła najpierw całkiem sporo piwa zalegającego w instalacji, następnie nalała dla mnie. Przy okazji pozdrawiam Panią :-). Odpowiedz Link Zgłoś