Dodaj do ulubionych

Urbańczyk to kłamca sądowy

IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 09.11.02, 10:56
pan "U" jest tak wielkim arogantem ze wydaje w swoim krolestwie wyroki sadowe.
pomimo ze sad apelacyjny wydal orzeczenie stwierdzajace ze stowarzyszenie nie
popelnilo zadnego wykroczenia to nasz bankrut polityczny w zabrzu wbrew
wszelkim zasadzie wydaje wlasne wyroki i publikuje je w prasie.kto jest
zainteresowany dokumentem potwierdzajacy powyzszy fatk prosze o maila. nie
omieszkam z wielka przyjemnoscia przeslac dokumenty potwierdzajace bezprawne
postepowanie pana "U"
Obserwuj wątek
    • Gość: sarin tak to już bywa z ludźmi typu.......... IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 09.11.02, 11:01
      spokojnie przy odrobinie szczęścia za niedługo skończy się ta rzenada.
      • Gość: ZIUTA Brawo R.U. IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 14:40
        Szanowny BEZROBOTNY ,klakierze politczny czerwonej pajęczyny ! Jesteście zero
        warci , nie dziwię się zatem że pracy znaleźć nie potraficie - ja osobiście w
        życiu nie zatrudniłabym podobne indywiduum , śmierdzące fałszem , obłudą i
        kłamstwem. Przegraliście (Kaużyński reszta zgrai) proces sądowy -orzeczenie
        jest ostateczne , mieszkańcy Zabrza mieli możliwość zapoznać się z orzeczeniem
        sądowym w prasie lokalnej. Jesteście politycznie skończeni, społeczeństwo was
        oceniło a wynik wyborów to potwierdzi. .
        • Gość: sarin to przez ten post wyrzej IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 09.11.02, 14:43
          znowu zaczeło tu brzydko pachnieć -a było już tak pieknie-szkoda
        • Gość: antykler Re: Brawo R.U. IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 09.11.02, 14:47
          Szanowna ZIUTO ,klakierze politczny czarnej pajęczyny !
          Piszesz: Jesteście zero warci , nie dziwię się zatem że pracy znaleźć nie
          potraficie - ja osobiście w życiu nie zatrudniłabym podobne indywiduum ,
          śmierdzące fałszem , obłudą i kłamstwem. (Ja jestem tylko ciekaw, kto ciebie
          zatrudni po tych wyborach, takie dno smierdzące fałaszem, obłudą i kłamstwem i
          chamstwem, jak nie będziesz miała znajomości, bo tak przecież dostałaś pracę ty
          i twój synalek)
        • Gość: bezrobotny Re: Brawo R.U. IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 10.11.02, 01:36
          jestes idiotka prawna wiesz co to postanowienie sadu jak podasz maila to wysle
          tobie skana.wiem ze nie podasz bo jestes idiotka polityczna i sad RP to dla
          Ciebie nie wyrok tylko wielki samozwaniec urbanczyk moze wydawac wyroki
          • Gość: s Re: Brawo R.U. IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 10:15
            Bezrobotny ! Ty i cała Twoja banda jesteście G.... warci , żałosni jesteście .
            • Gość: ... Re: Brawo R.U. IP: 213.216.77.* 10.11.02, 11:00
              kolejny raz obrzuci błotem i będzie zaprzeczać temu że dwa plus dwa to cztery!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka