Dodaj do ulubionych

NOWY USTRÓJ MIASTA

IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 00:45
Wprowadzam nowy ustrój miasta-KONSULAT

1kodeks prawa miejscowego,zreformowana i zredukowana administracja
2Maciejów sprzedajemy Gliwicom
3budujemy;fontanny,baseny,drogi i lodowiska w każdej dzielnicy
4podbijamy T.Góry i łączymy sztolnię "pstrąga" z "dziedziczną",którą
5dotrzemy do Chorzowa[a Św. Chlewiki to małe "miki"]
6Guido zasypujemy[roboty publiczne]
7urbanistom stawiamy pomniki,a jerze pod ochronę!
8łapiemy szczurołapa,kopiemy diamenty,łowimy ryby w Bytomce
9ustanawiamy Cesarstwo Zabrzańskie
NAPOLEON TY
PS Na Elbie byłam.....niby-Europa
ja? wreszcie zrozumiesz historiozofię Hegla!,ja pojmę Kanta!
otworzymy okna naszego ZABRZA!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja? Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 16:08
      Dziewczyno tak źle mi życzysz
      ten kto pojął Hegla nie pożył długo :))))))))))))))))))

Skoro ty jesteś Napoleon to mi pozostała jedynie funckja Kutuzowa :(

Niech zyje car Jerzy !! Na Kończyce !!!!!!
      • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 17:10
        POdziwiam pana feldmarszałku,jest pan genialnym strategiem.Pana manewr
        okrążający zmusił mnie do odwrotu,ale daleko panu do mojego geniuszu taktycznego
        Mam pytanie;konfrontacja czy koalicja?
        PS.trudno wcieliłem się w babę ale pozbyłem się kompleksu wzrostu; czy panu
        to przeszkadza??
        • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 19:58
          Wie pan marszałku, Pan nie ma polotu
          Pan jestes racjonalny, ale brakuje panu rosyjkiej duszy

Я тепер думаю што и как делатъ

Bić was czy pić z wami
          hmmm

• Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 21:12
            myśisz nie myślisz carem nie będziesz!
            A mnie zrobią cesarzem
            brrr.. ta wasza hara
            • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 22:01
              Nie takie rzeczy Matka Rosja oglądała

a tobie wróżę samotną wyspkę na oceanie
            • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 23:49
              o...ty wróżbito! zrobię ci AUSTERLITZ!
              • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 00:16
                ja ci zrobie Berezyne z pozarem Moskwy włacznie
                • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 12:07
                  ta Białoruś wszystkich wykańcza!!
                  otruli cię, czy zapiłeś się na śmierć?
                  • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 12:19
                    Nasz Car Batiuskza zna dobrze was Francuzików
                    tylko burdele wam w głowie i plądrowanie
                    My się wam nie damy

ставрай строна огромная !!!
                    • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 13:46
                      walnij się w ten zapity łeb.Ten twój Car zesłał cię do Bolesławca i zapomniał!
                      Ach te kobiety!dam się wykończyć z rozkoszą.
                      • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 14:37
                        My przynajmniej nie musimy za to płacić
                        Armia nasza ma wszytko to czego zapragnie
                        i to za darmo
                        • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 15:25
                          ha ha ha........bij Turka cywilizacyjny młocie
                          • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 16:07
                            To już wiemy sami
                            Bosfor i Dardanele i KOnstantynopol będa nasze już wkrótce
                            A wy idźcie prać Hiszpanów. Tyle że to będzie bolało
                            • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 18:15
                              uważaj! Zabrze to moja Helena,piję Pate Negro valdepenas Grand Reserve z cheri
                              Marie.A ty utop swoją [faire ses excuses]duszę w harze , cierpieniu i z
                              obrzydliwą matrioszką.
                              PS.Przygotuj się na komunę!
                              • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 23:35
                                Najpierw wy będziecie mieli komunę paryska !!!
                                i bismarcka
                                • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 15:14
                                  o przyjacielu?! Bismarck to koneser piwa,częściej od ciebie trzeżwy
                                  • byk5 Re: NOWY USTRÓJ MIASTA 30.12.02, 20:44
                                    jestem za napoleonem bo sie rozwodze
                                    • Gość: ja? Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 00:22
                                      a co ma jedno do drugiego
                                      napoleona żona się puszczała
                                  • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 00:21
                                    dlatego zmarł młodo i bezdzietnie
                                    • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 11:06
                                      Mój kodeks to wiekopomne dzieło[jeszcze w1949 w polskim prawie obowiązywały
                                      jego zapisy]Rozwody są biblijne.Józefina to kobieta z temperamentem, chyba
                                      za często byłem poza domem.A Bismarck był silnym facetem ale od pasa w górę
                                      • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 16:22
                                        a u nas jak facet jest silny tylko w połowie to idzie do zakonu
                                        tak jak ten polaczek Urbańczyk ...
                                        • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 17:09
                                          a już myślałem ,że nas nic nie łączy Kutuzow.
                                          • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 10:37
                                            U nas w Matce Rosji taki prezydencina jeden z drugim skonczyli by w tiurmie
                                            albo KOzacy by ich powbijali na pale !
                                            • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 13:48
                                              troszku smieszno,troszku straszno.Wasza mać!
                                              • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 23:46

это матъ Россия. беэ водки помнетъ не можно
                                                • Gość: Napoleon Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 00:46
                                                  auuuuuuuuu słyszę jak ci dusza wyje.
                                                  Bardzo szybko się zużywacie,fakt że z repliką nie ma problemu.Może to przez
                                                  imperialistyczne globalne myślenie?
                                                  Po co szedłem na Moskwę? chyba przez te kobiety.
                                                  • Gość: Kutuzow Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.03, 01:09
                                                    A jak pięknie spierdzielales do siebie ...
                                                    ze aż się paliło !!
                                                  • byk5 Re: NOWY USTRÓJ MIASTA 04.01.03, 20:46
                                                    Iwonka wez dzisiaj idowal złamasom czerwonoczarnym komunistom
                                                  • Gość: ty Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 22:55
                                                    kurs na "przetrwanie",czas obserwacji.Byku nie rób mi corridy,proszę!
                                                  • Gość: ja? Re: NOWY USTRÓJ MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.03, 20:27
                                                    Iwona słuchaj byków
                                                    wal ich po jajach by się nierozmnażali !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka