Dodaj do ulubionych

Liceum Plastyczne

IP: 210.0.216.* 07.06.06, 05:59
Najdurniejsza szkoła. Fabryka beztalenci. Po co nam taka szkoła na Śląsku ?
Szkoda pieniędzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: uczen Re: Liceum Plastyczne IP: 217.11.130.* 07.06.06, 09:52
      hong - Ciebie to chyba nie przyjęli do tego Liceum za brak rozumu a nie tylko
      talentu, bo widać słabo czytasz gazety.Poczytaj sobie o różnych uczniach tej
      szkoły którzy teraz są w uczelniach całej Polski.I idź pluć gdzie indziej
      • Gość: meme Re: Liceum Plastyczne IP: *.bater.net.pl 08.06.06, 10:22
        jestem absolwentem tej szkoly i dziekuje Bogu że wkoncu skonczyla się ta
        6letnia męka. Szkoła mnie za wiele nei nauczyla a rysować umie dzieki kursom u
        P. Synowca, i jesli dostane sie na asp to tylko dzieki niemu. Radze isc do
        normalnego ogólniaka a kształcic się na jakichś kursach.
        • Gość: kamila Re: Liceum Plastyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:43
          a ja studiuje na ASP i spotykam mnustwo ludzi z zabrzańskiego plastyka
          TO ŚWIADCZY O WYSOKIM POZIOMIE - a wypowiedzi nieuków ,,,,,
          no ja rozumiem że jak mamusia płaci 400zł za kurs-miesięcznie to nawet taki nie
          robol się zmobilizuje
          w plastyku uczą wykwalifikowani nauczyciele np- asystent
          pana Cygana z asp
          pozdrawiam ///
          • Gość: plasta Re: Liceum Plastyczne IP: *.zabrze.net.pl 09.06.06, 17:25
            musisz się jeszcze dużo uczyć, widać masz braki..."mnóstwo" ma taką pisownię!
            • Gość: ja Re: Liceum Plastyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:53
              jak widadź na akademiji jusz ortografji nie łuczom
              posdrafjam fszystkich studentuff
              • Gość: zosia Re: Liceum Plastyczne IP: *.zabrze.net.pl 08.07.06, 19:02
                ale tępaków trudno przyuczyc do takich trudnych przedmiotów...
                • Gość: Jo Re: Liceum Plastyczne IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.07.06, 19:04
                  Sie Zosia rozpisala:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka