Dodaj do ulubionych

muzyczne lato

IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 30.06.06, 17:03
wie ktoś może co jutro będzie się działo przed DMiT - em
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: muzyczne lato IP: *.zabrze.net.pl 02.07.06, 08:17
      jak co rok...byle co! a jaki syf tam zostaje zawsze! Może w końcu organizatorzy będa po tych "imprezach" sprzątać...
      • Gość: Zab Re: muzyczne lato IP: *.zabrze.net.pl 02.07.06, 10:10
        jak było wczoraj? był ktoś?
        • Gość: rafal Re: muzyczne lato IP: *.zabrze.net.pl 02.07.06, 12:22
          bylem-było średnio ... Licze ,że następne beda lepsze
          • Gość: luiza Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:25
            Też byłam na muzycznym lecie. Widziałam Stefana Mullera na żywo.Może faktycznie
            jego występ nie poraził mnie tak bardzo, również kolejny zespół taki sobie. Ale
            myślę, że kolejne propozycje brzmią ciekawie, nawet bardzo. Ingrid, Danzel i
            przede wszystkim Verba. Zresztą nie ma co marudzić. Nic innego w wakacje się
            nie dzieje.
      • Gość: kkook Re: muzyczne lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:32
        ostatnio to tam rozruba byla!!! na festynie
      • Gość: ja Re: muzyczne lato IP: *.stk.vectranet.pl 02.08.06, 21:35
        niestety ,jak co roku straszny bałagan pozostaje i nikt sie tym nie interesuje
    • Gość: ja Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:05
      impreza raczej udana,sądząc po tłumach jakie przybyły.Tegoroczny skład
      wykonawców pozwala mieć nadzieję że będzie super.
    • Gość: Krepel ! Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:32
      - XV Muzyczne Lato -
      01.07 - Stefana Müller
      08.07 – Trubadurzy,
      15.07 - Elektryczne Gitary,
      22.07 - Wanda i Banda,
      29.07 - Francesco Napoli
      05.08 - Big Cyc,
      12.08 - In – Grid,
      19.08 – Denzel,
      26.08 - Mega Dyskoteka
      Szkoda że zapomniano o naszych śląskich zespołach.
      • Gość: zosia Re: muzyczne lato IP: *.zabrze.net.pl 05.07.06, 21:12
        29.07 juz planuje pod DMiT---italiano w sam raz na lato! Przyjdźcie tłumkiem!
        • Gość: zosia Re: muzyczne lato IP: *.zabrze.net.pl 08.07.06, 18:40
          czy ktoś się wybiera pod dmit dzisiaj? pogoda dziwna...
          • Gość: nikto Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:36
            Nikt
            • Gość: zosia Re: muzyczne lato IP: *.zabrze.net.pl 08.07.06, 23:37
              a jednak byli tam ludziska...
    • Gość: ja Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:09
      no,impreza się rozkręca.stare dziadki "trubadurzy" a potrafili porwać
      publiczność.z tygodnia na tydzień będzie co raz lepiej-tak myślę
      • Gość: Eda Re: muzyczne lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:25
        Byłam wczoraj od chyba 8 lat pierwszy raz bo i wykonawcy lepsi niż zazwyczaj.
        jedyne co jest tragiczne to część ludzi tam przychodzących. Mimo powiadomienia
        o zakazie picia i wielu ochroniaży takowe picie po za ogródkami sie odbywa.
        pomijam piwka w ręku bo to normalne, ale rozstawianie sie na murku z flaszkami,
        wódą i zapitka to już lekka przesada.A ochroniaże widocznie "nie widzą" albo
        sie boją. Bo odganiają młodzieniaszków którzy sprzedają świecidełka natomiast
        na takowe zachowanie nie reagują. A co poniektrzy chcieli by sie pobawić w miar
        kulturalnie, przy starych dobrych kapelach. nie mówie już o tym że przychodze
        tam z dzieckiem. Imprezy może i na poziomie, ale rerszta organizacji tragiczna.
        Pytanie do ochrony- po co wy tam jesteście??? Zaznaczam że było ich naprawde
        dość sporo (ochroniaży)
        • Gość: lato Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:10
          Słyszałem że podobno na zakończenie muzycznego lata w Zabrzu wystąpi sam
          Michael Jackson
          • Gość: fan Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:00
            tak chyba przyjedzie pokazać nam ptaszka
        • Gość: Pijaq Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:31
          Eda jak nie umiesz się bawić to idź się kulturalnie smucić do jakieś opery.
          • Gość: eda Re: muzyczne lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:26
            Ja się umiem bawić, ja tylko nie miem chlac i łazić nawalona po mieście i nie
            uważam tego za zabawę. Widać niekturzy tylko to uważają za zabawe. A opera
            zdecydowanie mn ie nudzi.
    • Gość: Tolek Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:49
      impreza udana
      • Gość: buki Re: muzyczne lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:04
        Imprezka całkiem fajna była. Tylko nie wiem czy ludzie którzy tam handlują mają
        wszelkie zezwolenia np. sanepidu. Chodzi o popkorn i watę cukrową. mam
        wątpliwość pani od "waty' nie miała czepka.
        • aka-jo Re: muzyczne lato 10.07.06, 12:29
          Czepka??
          Ona z basenu te wate serwowala??
          • Gość: zosia Re: muzyczne lato IP: *.zabrze.net.pl 11.07.06, 20:59
            czemu zaraz z basenu.... :) (pyta blondynka)
            • Gość: misia Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:10
              Zosiu, nie dociekaj czy pani z watą miała czepek, czy nie. Po prostu sama
              przyjdź na imprę i zobacz. A przy okazji baw się dobrze ;-)
    • Gość: Aikon Re: muzyczne lato IP: *.stk.net.pl 11.07.06, 21:24
      tam się czepkiem przejmujecie trochę łupieżu na wacie cukrowej nikomu nie
      zaszkodzi
      • Gość: zosia Re: muzyczne lato IP: *.zabrze.net.pl 11.07.06, 22:22
        właśnie-łupież...brr!
    • Gość: ja Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:57
      czepki przeciwłupieżowe są nieważne.Ważne jest to , że teraz grają "Elektryczne
      gitary". Lubię taką muzykę.
      • Gość: haha Re: muzyczne lato IP: *.localdomain / *.gaz.zabrze.pl 13.07.06, 12:34
        astroj kumpielowy to ONA co ciaż miała?:);)
    • Gość: edek Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:27
      w sobotę bylo super.na pewno kupię ich nową płytę
    • Gość: Lato Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:46
      Klara świeci, gorko że z dupy kapie
    • Gość: gość Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:20
      co jutro pod DMiT ?
      • Gość: anty-neostrada Re: muzyczne lato IP: *.debacom.pl 21.07.06, 11:45
        poszukaj w internecie a znajdziesz
        • Gość: MOK Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:27
          Z przyczyn niezależnych od organizatora 5 sierpnia nia wystąpi zespół VERBA.W
          zamian będzie koncertował zespół SAMI.
          • Gość: M Re: muzyczne lato IP: 83.230.25.* 31.07.06, 16:15
            szkoda..
    • Gość: muzyk Re: muzyczne lato IP: *.stk.net.pl 02.08.06, 00:28
      rewelka fracesco
    • Gość: mok Re: muzyczne lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 08:36
      dziś o 20.00 koncert IN-GRID. Zapraszamy.
    • aka-jo Re: muzyczne lato 12.08.06, 20:47
      Wszyscy pod DMiTem:)
    • Gość: kicha Re: muzyczne lato IP: *.orange.pl 13.08.06, 14:26
      kicha
      • Gość: K Re: muzyczne lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:33
        Ma ktos fotki In-Grid z tej imprezy?? (karttika@poczta.onet.pl) www.ingrid.wot.pl
        • Gość: fazi Re: muzyczne lato IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 14.08.06, 02:16
          żenada - ingrid chyba z rudy ślaskiej bykowiny :)
          poszedłem z ciekawości pierwszy raz na to muzyczne lato...i po 5 minutach juz
          mnie nie było.
          żal mi tej publiczności, nawet za darmo nie warto było tego oglądć.
          "pełen plejbek" - czyli równie dobrze na tą scenę można było wrzucić jakś naszą
          rodzimą Kaśkę albo Kryśkę, żeby nogami pofikała ;) bo piosenki i tak leciały z
          płytki.
          Byłoby i ładniej i taniej ;)

• Gość: kasia Re: muzyczne lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 07:54
            a to juz nie moja wina!! tylko ORGANIZATORA!! a nie samej In-Grid. Bylam juz na
            jej koncertach, jak spiewala na zywo :-) spiewa super!!
            • Gość: kortina Re: muzyczne lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 07:55
              zgadzam sie...taki madry to sam moglbys dolozyc kase, to zaspiewalaby na zywo...ha!
              • Gość: fazi Re: muzyczne lato IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 17.08.06, 01:26
                no nie róbcie mnie za balona,że jest taka droga, bo puszcza ten swój plejbek po
                wielu wsiowych dyskotekach ;)a nawet jakby to i tak nie było warto.
                Rodzima Mandarynka też nie umie śpiewać i też leci z płytki.
                Tylko "nasza gwiazda" ładniejsza ;)
                Ale wam się zawsze podoba coś, co zawinięte jest w zagraniczny papierek.
                Choćby to g. warte było.
                Jak kto lubi te klimaty umcia-umcia,dojczepolo i zimny łokieć to penie mu bardzo
                pasowało.
                Tyle, że naszej władzuni taka promocja nic nie da, gdyż sądząc po klienteli,
                dawno posprzedawała dowody osobiste, więc nie pójdzie głosować ;D

• Gość: makbet 2 Re: muzyczne lato IP: *.dynamic-ra-09.vectranet.pl 06.07.16, 22:37
      nowinyzabrzanskie.pl/aktualnosci/kierunek-webera/..."W piątek startuje ?Muzyczne Lato?. Impreza odbędzie się na terenie ?Śląskiego Rancza? przy ul. Webera 18. Podobnie jak w latach ubiegłych, zmieniona zostanie organizacja ruchu w tym rejonie....

nareszcie
    • Gość: znafca Re: muzyczne lato IP: 95.160.246.* 15.08.18, 22:27
      ruszyło dobrze/bo głośno/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka