edek9999 08.07.06, 16:50 Taka myśl mi przyszła do głowy po przeczytaniu paru postów, odnośnie kandydatów na Prezydenta. Jak dla mnie to bardzo ciekawe jakie będą pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.bater.net.pl 08.07.06, 16:59 Jak dla mnie to może być po podstawówce. Znam debili z kilkoma fakultetami i znam cudownych ludzi którzy nie mają nawet matury.Liczy się to co może zrobić , czy zna bolączki naszego miasta i czy potrafi je rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:07 Dobre pytanie, zatem podawajcie kto i jakie z wymienianych kandydatów ma wyksztalcenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.bater.net.pl 08.07.06, 17:08 Będziesz głosować na człowieka i jego program czy na wykształcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:16 Na tumana nie zamierzam głosowac. Dobrze znac wyksztalcenie i dotychczasowe osiagniecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konczyce Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:21 Szulikowa jest nauczycielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Do jakiego wykształcenia to tuman? IP: *.bater.net.pl 08.07.06, 17:25 Co ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konczyce Re: Do jakiego wykształcenia to tuman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:00 jest nauczycielem ktory pelni funkcje dyrektora szkolu plastycznej. Nie bredzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToXiC Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.zabrze.net.pl 08.07.06, 19:28 Powinien byc masazysta !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 19:42 No tak , mamy zatem juz "masażystę" i "nauczycielkę" . A pozostali ? Odpowiedz Link Zgłoś
edek9999 Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent 08.07.06, 20:21 OK, widze, ze rozmowa toczy sie w ciekawym kierunku, uściślając wykształcenie masarzysty to "magister rehabilitacji" Odpowiedz Link Zgłoś
edek9999 Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent 08.07.06, 20:24 no z moin wykształceniem cos teraz nie tak :)) oczywiście "masażysty" miało być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:24 Czyli masażysta, pożal się Boże ... i cos takiego ma kierować miastem ? Może lepiej etat pozyska w agencji towarzyskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
edek9999 Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent 08.07.06, 21:39 Do ...., mimo, że nie przywiązuje wagi do wykształcenia i dlatego tak interesuje się zjawiskiem z naszego tematu, to pragne za słownikiem PWN zauważyć iż: rehabilitant «specjalista w zakresie rehabilitacji chorych, zwłaszcza przywracania im sprawności fizycznej» masażysta «specjalista od robienia masażu» hmm... dla mnie jest różnica no dobra ale napiszczie w końcu jakie powinien mieć wykształcenie ten Prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:48 No i po co prowokujesz ? Wiadomo ze nie masazysta i nie nauczyciel . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.07.06, 22:00 Niech bedzie po studiach zarzadzania;) Miastem trzeba umiec zarzadzac. Albo po sztuce, bo to wielka sztuka wciagnac miasto z zapasci;) Doktorem tez moze byc, moze uda mu sie uleczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv vv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:01 Po sztuce ????? Buhahahahhaha !!! To moze lepiej po gimnazjum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: vv IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.07.06, 00:27 No to po AWF;) Bedzie kase dawal na sport. Jak sa sukcesy sportowe to spoleczenstwo jest szczesliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
edek9999 Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent 09.07.06, 00:53 Do .... , nie prowokuje poprostu pytam, bo mnie to nurtuje, a pozatym nie odpowiadasz na pytanie, NIE jest zadane, jakiego NIE powinien nieć wykształcenia, tylko jakie POWINIEN mieć Prezydent. Skoro nie magister rehabilitacji /dla ciebie masażysta, choć to około 4,5 roku różnicy w studiach/ i nie nauczyciel, to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? do:edek9999 IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.07.06, 01:04 A Ty jak myslisz jakie powinno sie miec wyksztalcenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepelec Re: do:edek9999 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 14:07 Pelec powinien zostac prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Wyższe wykształcenie! - co najmniej magister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:05 A lepiej doktor i to habilitowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wyższe wykształcenie! - co najmniej magister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:08 prawnik musi byc Odpowiedz Link Zgłoś