Dodaj do ulubionych

Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent

08.07.06, 16:50
Taka myśl mi przyszła do głowy po przeczytaniu paru postów, odnośnie kandydatów na Prezydenta. Jak dla mnie to bardzo ciekawe jakie będą pomysły.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.bater.net.pl 08.07.06, 16:59
      Jak dla mnie to może być po podstawówce. Znam debili z kilkoma fakultetami i
      znam cudownych ludzi którzy nie mają nawet matury.Liczy się to co może zrobić ,
      czy zna bolączki naszego miasta i czy potrafi je rozwiązać.
      • Gość: lilla Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:07
        Dobre pytanie, zatem podawajcie kto i jakie z wymienianych kandydatów ma
        wyksztalcenie ?
        • Gość: Ja Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.bater.net.pl 08.07.06, 17:08
          Będziesz głosować na człowieka i jego program czy na wykształcenie?
          • Gość: lilla Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:16
            Na tumana nie zamierzam głosowac. Dobrze znac wyksztalcenie i dotychczasowe
            osiagniecia
            • Gość: konczyce Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:21
              Szulikowa jest nauczycielem
            • Gość: Ja Do jakiego wykształcenia to tuman? IP: *.bater.net.pl 08.07.06, 17:25
              Co ty bredzisz?
              • Gość: konczyce Re: Do jakiego wykształcenia to tuman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:00
                jest nauczycielem ktory pelni funkcje dyrektora szkolu plastycznej. Nie bredzę.
    • Gość: ToXiC Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.zabrze.net.pl 08.07.06, 19:28
      Powinien byc masazysta !!!!!!!!
      • Gość: .... Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 19:42
        No tak , mamy zatem juz "masażystę" i "nauczycielkę" . A pozostali ?
      • edek9999 Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent 08.07.06, 20:21
        OK, widze, ze rozmowa toczy sie w ciekawym kierunku, uściślając wykształcenie masarzysty to "magister rehabilitacji"
        • edek9999 Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent 08.07.06, 20:24
          no z moin wykształceniem cos teraz nie tak :)) oczywiście "masażysty" miało być
        • Gość: .... Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:24
          Czyli masażysta, pożal się Boże ... i cos takiego ma kierować miastem ? Może
          lepiej etat pozyska w agencji towarzyskiej ?
          • edek9999 Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent 08.07.06, 21:39
            Do ...., mimo, że nie przywiązuje wagi do wykształcenia i dlatego tak interesuje się zjawiskiem z naszego tematu, to pragne za słownikiem PWN zauważyć iż:

rehabilitant
            «specjalista w zakresie rehabilitacji chorych, zwłaszcza przywracania im sprawności fizycznej»

masażysta
            «specjalista od robienia masażu»

hmm... dla mnie jest różnica
            no dobra ale napiszczie w końcu jakie powinien mieć wykształcenie ten Prezydent?
            • Gość: .... Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:48
              No i po co prowokujesz ? Wiadomo ze nie masazysta i nie nauczyciel .
              • Gość: Jo Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.07.06, 22:00
                Niech bedzie po studiach zarzadzania;)
                Miastem trzeba umiec zarzadzac.
                Albo po sztuce, bo to wielka sztuka wciagnac miasto z zapasci;)
                Doktorem tez moze byc, moze uda mu sie uleczyc....
                • Gość: vv vv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:01
                  Po sztuce ????? Buhahahahhaha !!! To moze lepiej po gimnazjum !
                  • Gość: ... Re: vv IP: *.zabrze.net.pl 08.07.06, 23:45
                    sztuce kochania...
                    • Gość: Jo Re: vv IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.07.06, 00:27
                      No to po AWF;)
                      Bedzie kase dawal na sport.
                      Jak sa sukcesy sportowe to spoleczenstwo jest szczesliwe:)
              • edek9999 Re: Jakie wykształcenie powinien mieć Prezydent 09.07.06, 00:53
                Do .... , nie prowokuje poprostu pytam, bo mnie to nurtuje, a pozatym nie odpowiadasz na pytanie, NIE jest zadane, jakiego NIE powinien nieć wykształcenia, tylko jakie POWINIEN mieć Prezydent. Skoro nie magister rehabilitacji /dla ciebie masażysta, choć to około 4,5 roku różnicy w studiach/ i nie nauczyciel, to kto?
    • Gość: ?? do:edek9999 IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.07.06, 01:04
      A Ty jak myslisz jakie powinno sie miec wyksztalcenie??
      • Gość: niepelec Re: do:edek9999 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 14:07
        Pelec powinien zostac prezydentem
      • Gość: olo Wyższe wykształcenie! - co najmniej magister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:05
        A lepiej doktor i to habilitowany!
        • Gość: olo Re: Wyższe wykształcenie! - co najmniej magister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:08
          prawnik musi byc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka