Gość: Maua IP: *.debacom.pl 20.07.06, 22:54 Znacie jakieś naprawde fajne puby "z klimacikiem" :D w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: puby w zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:43 okraglak.jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: puby w zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:44 Maska na de gaulla(jak to sie pisze?) Zagloba to klasyk....boczna 3go Maja, Bosman czy cos takiego na dole Wolnosci, Na Górce jakos nie daleko tele pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: puby w zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 20:06 ccccccccccccccccccc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: puby w zabrzu IP: *.debacom.pl 22.07.06, 08:47 centrum to nie jest ale naprawde miły jest ogródek/pub na webera przy stawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: puby w zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 23.07.06, 08:02 "Afera" na Helence-pizzernia---ale klimat i kelnerki boskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: puby w zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 23.07.06, 22:55 "Sorento"-spokojnie i z klasą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,m Re: puby w zabrzu IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 24.07.06, 14:45 "Sorento"-ladny wystroj i klimat,no i pomieszczenie-ale jedzenie bardzo kiepskie (chodzi mi o to "normalne"-oprocz pizzy).Personel niekompetentny- nieprofesjonalne podejscie do sprawy.Kiedys podano mi tam czerwone wino w lampkach do szampana, a na pytanie dotyczace mojego zamowienia uslyszalem odpowiedz: nie wiem-jeszcze tego nie jadlam!!!Haha-smieszne co? Odpowiedz Link Zgłoś