Gość: Wyborca IP: *.netia.piekary.net 12.08.06, 15:52 A ja słyszałem, że Komendant zabrzańskiej Policji rozważa możłiwość kandydowania na stanowisko Prezydenta. Słyszałem, że to bardzo konkretny gość. Może to by było bardzo dobre rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolo Re: Komendant Policji IP: *.netia.piekary.net 13.08.06, 19:33 Ja też słyszałem że Komendant Policji (nie wiem czyn ten pan nazywa się Buliński) jest brany w pewnych kręgach pod uwagę jako ewentualny kandydat. Słyszałem, że w zabrzańskiej Policji zrobił bardzo dużo dobrego i myślę, że to miasto mogło by to uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocho ciemny Re: Komendant Policji IP: 212.106.128.* 12.08.06, 16:41 a skąd masz takie informacje ? bo wiesz słyszeć to mozna wiele chyba że sam osobiście K-dant ci to mówił ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glina Re: Komendant Policji IP: *.netia.piekary.net 13.08.06, 19:40 Ja jestem zabrzańskim policjantem i potwierdzam opinię na temat Komendanta. To bardzo kompetentny urzędnik i bardzo wiele rzeczy unormalnił w tej jednostce. W lutym ściągnął do Zabrza nowego Zastępcę. Ten nowy widać że się zna na robocie policyjnej i w ogóle myślę, że idzie ku dobremu. Gdyby startował Komendant w wyborach to mój głos i głosy mojej rodziny ma na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Komendant Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 20:03 Wiaterek też jest fanem Bulińskiego. Chwalił go ostatnio i to publicznie. To moze duet komendantów Buliński - Wiaterek da rade temu miastu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokakola Re: Komendant Policji IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 13.08.06, 20:21 A ja uważam, że szkoda takiego człowieka na ten (pożal się Boże) urząd. Z kim on by miał pracować? Z tą bandą niekompetentnych i uwikłanych w układy urzędników? Polityczne swary tylko szkodzą całemu urzędowi. Szkoda, że pracownicy UM nie pamiętają o tym, że NAJPIERW jest się urzędnikiem, a POTEM politykiem. Komendant Buliński przejął strasznie "rozpieprzoną" Policję. Do dziś walczy z układani i oficerami wstawionymi na stanowiska (nie wiadomo za co, bo na pewno nie za kompetencje). Ma dużo wrogów wywodzących się z wlokowsko-chrapustowskiego środowiska. Pomimo tego nie poddaje się, co jest godne pochwały. A co do zastępców - oczywiście każdy z nich bije o głowę poprzednich, szczególnie zastępca odpowiedzialny za prewencję, bo - umówmy się - Pająk to może zna się na układaniu asfaltu przed komendą, ale na pewno nie na nowoczesnym zarządzaniu zasobami (pomimo, że kursy takie kończył). Gorzej natomiast z zastępcą ds kryminalnych.... tutaj niestety zaufanie komendanta do swojego zastępcy będzie w najbliższym czasie mocno zachwiane .... Reasumując - Szkoda Takiego człowieka do UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Komendant Policji IP: *.com.pl / 213.227.72.* 14.08.06, 20:37 a tak chwalono fachowców wlokę i chrapustę - nareszcie ktoś napisał prawdę , tym ostatnim to powinna się prokuratura zająć ( dowódca nomo w krakowie )jak taki komunista tak długo się uchował w tej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Komendant Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:45 Rabsztyn to dobry policjant i dobry z-ca komendanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cicho Ciemny Re: Komendant Policji IP: 212.106.128.* 14.08.06, 22:08 Zauważcie, że Wyborca i Glina to ta sama osoba i nieźle miesza. Ja ja ci powiem kolego iż nikt w zabrzańskiej jednostce nie zamieszkuje w Piekarach, tak więc niezle mieszasz ;/ w tematach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYF Re: Komendant Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:15 Przecierz wiadomo że Komendant to marionetka PUCKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Komendant Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:59 Kokakola może dasz przykłady oficerów awansowanych w wyniku tzw układów. Nie napuszczaj Komendanta na zastępcę P. B. Jesteś zwykłym lizidu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agawa Re: Komendant Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 07:36 Kto to ten PUCEK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Komendant Policji IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 15.08.06, 12:31 Pucek? Bufon, który zatrudnił u siebie emeryta Chrapustę i emerytkę Micikowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agawa Re: Komendant Policji IP: *.stk.vectranet.pl 16.08.06, 16:05 to się dowiedziałem PUCEK to BUFON i do tego ma jakąś firmę ? same zagadki na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś