Gość: wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:01 jakie maja szanse ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprzeciw1 Re: "Razem dla ZABRZA" 01.09.06, 21:39 W dobie zmierzchu partii politycznych ugrupowania społeczne powinny mieć szanse. Ale czy mają forsę na kampanię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:43 wszystkie oszołomy razem dla zabrza. trzech muszkieterów plus najwięksi krzykacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.debacom.pl 01.09.06, 22:05 Wszyscy - bez wyjątku - mają jakieś wady ukryte lub ujawnione. Jedni to krzykacze, drudzy to krętacze, trzeci oszołomy, czwarci pokemony - a szereg następnych to: mapety, zgredy, przefarbowańce, zbawcy opatrznościowi, fachowcy samorządowi i radni dożywotni, prezydenci przewrotni, urzędasy sromotnikowe. Mój Boże, a gdzież te ideały i bohaterzy pozytywni? Czy wogóle są tacy w Zabrzu? Meldujcie w którym komitecie, bo kurczę na kogoś trzeba zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
eapoe0 Re: "Razem dla ZABRZA" 01.09.06, 23:38 Może ktoś rzucić jakimiś nazwiskami?? Odpowiedz Link Zgłoś
de-bill Re: "Razem dla ZABRZA" 02.09.06, 00:36 Do czego służą Rady? Co one nam zwykłym kowalskim dają? Po co nam potrzebni radni? Czy ich funkcji nie może pełnić prezydent? A gdyby tak zlikwidować diety, czy byliby chętni na radnych? A jeżeli oni są tylko dla pieniędzy, to po co ich wybierać? Powinniśmy wybrać prezydenta a ten niech sobie dobierze radnych. W poprzedniej ordynacji radni wybierali prezydenta, teraz mogłoby być odwrotnie. Tylko ja wciąż nie pojmuję do czego służą Rady. A prezydentem będzie Gołubowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 14:32 Nie będę głosować na Osobno dla Zabrza. Moim zdaniem nieczego dobrego nie zrobili oprócz rozrabiania i rozbijania. Jaki jest efekt tych działań? Fatalny wizerunek Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: "Razem dla ZABRZA" IP: 83.18.7.* 07.09.06, 22:36 Nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale widziałem bilbord z Donaldem Tuskiem z P.O. z hasłem wyborczym RAZEM. Wydaje mi się, że ci ludzie z formacji Razem dla Zabrza to partyjni koledzy Pana Tuska, którzy na niego się obrazili i zgapili od niego hasło wyborcze dodając "dla Zabrza". Ale im nie należy wierzyć, bo mówią "Razem dla Zabrza", a myślą "Razem dla Siebie". Nie zagłosowałbym na takiego oszołoma, co podkłada świnie koledze z partii, a potem się jeszcze obraźa i tworzy własne dziwadło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Do Borysa Budka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 08:47 Panie Borysie! Obserwuję Pana od kilku lat, podobają mi się Pana działania. Jest Pan inteligentnym młodym człowiekiem, który jest potrzebny w naszym samorządzie. Nie rozumiem tylko, dlaczego wiąże się Pan teraz z ludźmi, którzy tylko potrafią burzyć. Rozumiem przyjaźń z Panem Pelcem, który kiedyś pomagał Panu finansować kampanie wyborczą, z Olichwerem, który - podobno - nawet dał Panu trzymać dziecko do chrztu. Ale skąd Pani Elżbieta Huber? Wiesław Szostak i inni? Nie boi się Pan, że Pana osoba posłuży do kreowania czegoś nieobliczalnego, co na pewno nie przysłuży się naszemu miastu? Dlaczego nie potrafi się Pan dogadać z PiSem? Z pocałowaniem ręki wzięliby Pana na ich listę, nie mają liderów, a Pan zebrałby u nich 1000 głosów. Proszę się zastanowić, Razem dla Zabrza będzie niewypałem, a Pan straci to, co umiejętnie buduje przez ostatnie lata. I jeszcze jedno - niech Pan uważa już nie tylko na pana Romana U. i Jerzego W., ale niektóych urzędników, którzy mają polecenie szukać czegoś na Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do życzliwego Re: Do Borysa Budka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:46 życzliwy... mądre słowa... ale żeby proponować dogadanie się z PiS-em...??? do BB dobry pomysł z tymi bilbordami :) życzę powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
de-bill Szanowna(y) Życzliwy 02.09.06, 11:07 Gość portalu: Życzliwy napisał(a): > Panie Borysie! > ... dlaczego wiąże się Pan teraz > z ludźmi, którzy tylko potrafią burzyć > ... skąd Pani Elżbieta Huber? > Wiesław Szostak i inni? > ... Dlaczego nie potrafi się Pan dogadać z PiSem? Szanowna(y) Życzliwy, każdy, kto tylko potrafi burzyć i siać nienawiść jest najwyższym gwarantem polityki PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Szanowna(y) Życzliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:45 A ja zagłosuję na komitet Razem dla Zabrza. Wszelkich partii mam po dziurek w nosie. Członkowie Razem dla Zabrza powinni się jeszcze dogadać ze Skutecznymi i innymi stowarzyszeniami w mieście i wspólnie "zblokować " jeden komitet wyborczy i dać solidnego łupnia wszystkim partiom. Przecież jak taki PIS wygra w Zabrzu to o Zabrzu niebędzie się decydowało w Zabrzu tylko na jakiś mitingach partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Do Borysa Budka IP: *.stk.vectranet.pl 17.09.06, 20:57 moze ojciec pana borysa pan jozef budka powinien startowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex PO ukradła im hasło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 23:12 Ale numer! PO ukradła hasło RAZEM! Ciekawe, jak to będzie w Zabrzu? Kto ma jakieś pomysły? Czy oni pozwą Platformę? A może im sprzedadzą to ich "RAZEM"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: PO ukradła im hasło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 00:51 Kiedyś się mówiło "Kupą mości Panowie". Może zatem zmienić nazwę na Kupa dla Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toaletowy Re: PO ukradła im hasło! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:42 W kupie siła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 14:56 No tak razem dla Zabrza. I z ich listy Pani Koźicka Sabina. Dajcie ludzie spokój przecież to osoba popierająca bandytyzm i myśląca tylko o Sobie. Jak ona zostanie Radną to trzeba się już z Zabrza wyprowadzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:07 Czy możesz człowieku powiedzieć, o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 22:05 Razem dla Zabrza jest alternatywą dla partyjnych cwaniaczków i wszelkiej maści oszustów z układu PZPR przefarbowanych na działaczy prawicy. Jest szansa ,że mieszkańcy Zabrza nie dadzą się dalej oszukiwać ludziom z szemraną przeszłością którzy dotychczas trzymali władzę w mieście. Trzymamm kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir-r Re: "Razem dla ZABRZA" - w tył zwrot 04.09.06, 09:39 Gość portalu: obserwator napisał(a): > Razem dla Zabrza jest alternatywą dla partyjnych cwaniaczków i wszelkiej maści > oszustów z układu PZPR przefarbowanych na działaczy prawicy. > Jest szansa ,że mieszkańcy Zabrza nie dadzą się dalej oszukiwać ludziom z > szemraną przeszłością którzy dotychczas trzymali władzę w mieście. > Trzymamm kciuki. "Razem dla Zabrza" to OBSRYWATOR i jego zwerywfikowani towarzysze z "szemraną" teraźniejszością. Bez przerwy też muszą uważać, czy nie ciągnie się coś za nimi z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: "Razem dla ZABRZA" - w tył zwrot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:55 Może jakieś konkrety? Bo jak na razie to tylko kalumnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:33 Razem dla Zabrza to sformułowanie bardzo przewrotne, sugerujące, że Panowie się z kimś połączyli. Tymczasem jest dokładnie odwrotnie. Zostali wyrzuceni, odsunięci, czy sama nie wiem co z dotychczasowych parti. Przypomnijmy, że kandydowali z list PO, Pani Adach Samooborny, Pani Kaczmerek - Huber i Pan Szostak tworzyli marginalne ugrupowanie Czyste Ręce, a pan Wójtowicz kandował z miernym wynikiem (kilkadzisiąt głosów) z list Komitetu Wyborczego Iwony Kozłowskiej. Zatem ugrupowanie powinno się nazywać Osobno dla Zabrza, a ta grupa została wyłączona z dotychczasowych struktur, bo nikt, kto z nimi pracował nie chce już tego zrobić. Zresztą oni sami również niebawem wzajemnie się pokłócą i podzielą. Np. Pani Adach choć dostała się do Rady z list Samooborny, dzięki zaangażowaniu tej partii odmówiła odprowadzania części diety na rzecz koła partii w Zabrzu, choć jest to praktykowane we wszystkich partiach, bo przecież lokal trzeba opłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
sprzeciw1 Re: "Razem dla ZABRZA" 04.09.06, 13:54 Najbardziej atakowani są tak naprawdę silni. Pani Adach nigdy nie była członkiem Samoobrony (ani żadnej innej partii) więc odmówiła płacenia haraczu i miała rację. Samoobrona nie drukowała jej ulotek (miała prościutkie czarno białe odbitki ksero z własnym tekstem i z tym szła do ludzi), a do ogólnych dołożyła się zgodnie z ustalonymi zasadami. Każdą partię utrzymują jej członkowie i tyle. Łatwo rzuca się pomówienia nieprawdaż p. Moniko? Proszę spytać tych co wiedzą - Samoobronie były potrzebne nośne nazwiska (aby zaistnieć wtedy w Zabrzu) a Komitetowi Obrony Mieszkańców było potrzebne miejsce na liście. I podpisano porozumienie. Serdecznie pozdrawiam p. Adach :)) S1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 01:41 I nikt Pani Adach nie przyjmował do Samoobrony, ani nic złego jej nie powiedział. Samoobrona zaistniała by też bez Pani Adach-co wykazały kolejne wybory. Pani Adach jest tu to tam i to jest jej sprawa a wybordzy głosami to ocenią. Taka jest rzeczywistość. Czepianie sie Pani Adach nie ma żadnego sensu - to już przeszłość, ale co zrobiła przez ostatnie cztery lata to inna sprawa. Może by sie tak podzieliła tymi osiągnieciami w budowaniu społeczeństwa obywatelskiego - co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.debacom.pl 07.09.06, 07:26 Lideczko żółć cie zalewa? Zgorzkniała jesteś. Czepiasz się wszystkich i wszystkiego jak widać po ostatnich wpisach. Dej se dziecko (albo stary ramolu!) spokój z przeszłością i zawalcz o przyszłość, a za cztery lata zabrzanie ze szkłem powiększającym będą szukać jakichkolwiek śladów twoich działań obywatelskich. A o p. Adach się nie martw, zrobiła parę ważnych dla ludzi spraw - ale tu nie ma sensu o tym pisać - idź porozmawiać z nią samą i wszystko będzie jasne. Pozdrawiam p. Adach i ciebie liduniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogo na prezydenta Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:31 Kogo wystawiają na prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Jadżki Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:24 Jadżka coś taka pomarańczowa? Czy ktoś coś żle mówi o Twojej faforycie? Coś mi się wydaje że to chyba Ty tak zramolałeś aż na oczy Ci padło! Odpowiedz Link Zgłoś
lothian Re: "Razem dla ZABRZA" 08.09.06, 12:27 Kandydatem będzie Mariusz Wójtowicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: "Razem dla ZABRZA" IP: 83.18.7.* 09.09.06, 20:01 Mam w głębokim powaźaniu tego Pana. Jaki ma program? Co do tej pory zrobił dla miasta? Chciał być posłem-ale mu nie wyszło i teraz pcha sie na prezydenta, takim kandytom stanowczo mówię NIE!!! Nie leczę się u niego i nie będę na niego głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.zabrze.net.pl 08.09.06, 19:10 Musi to być PELEC, nikt inny nie wchodzi w grę. I jeszcze jedno wywalcie Adachowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sprzeciw1 Re: "Razem dla ZABRZA" 08.09.06, 19:48 Arku kto ci nadepnal na odcisk ? To nie ta Adachowa o której myslisz. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sprzeciw1 Re: "Razem dla ZABRZA" 08.09.06, 19:55 acha, jeszcze jedno - RAZEM DLA ZABRZA postanowiło że tylko kampania pozytywna. Żadnych opluwań i obrzucania błotem. O to samo poprosili swoich sympatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 10:13 Pan Sławek i kampania pozytywna. Buha, ha, ha.... To przesadziliście. Trochę szczerości Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.debacom.pl 10.09.06, 12:16 Będzie się musiał zmienić. Demokratycznie zdecydowano o kampanii pozytywnej i nic mu nie pozostało tylko się dostosować. Odpowiedz Link Zgłoś
korka2 Hej, RAZEM - odezwijcie się. 16.09.06, 19:12 Będzie neatywnie czy może wreszcie pozytywnie? Pozwólcie zabrzanom aby uniknęli cofki po tych wyborach. K2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heg Re: Hej, RAZEM - odezwijcie się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:07 Na ulotce napisali, że chcą pracować z każdym dla dobra miasta i nie chcą kłótni w Radzie. Ale jaja i tupet. A kto te konflikty tworzył? Panowie Pelec, Budka, Olichwer weszli do rady z listy PO. Błyskawicznie się pokłócili z kolegami i wystąpili z klubu. Zrobili cichą koalicję z SLD, dzięki głosom komuny Budka został przewodniczącym rady. Nie minęło wiele i pokłócili się z SLD, bo Pelec wyzwał na sesji Weretę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk PO Re: Hej, RAZEM - odezwijcie się. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 21:18 Znam co nie co PO i powiem szczerze, że to są bzdury. Ci panowie przeciwstawili się Urbańczykowi, który chciał być przewodniczącym Rady Miejskiej. Pelec nie chciał wejść w układy z SLD, które dawało mu po wyborach stanowisko wiceprezydenta. Budka został przewodniczącym głosami SLD, ale dlatego, że Urbańczyk uparł się na Potykę i nie chciał dopuścić Mosia. Jak teraz wygląda PO? Urbańczyk liderem do Sejmiku, syna Łukasz wcisnął na pierwsze miejsce na listę w II okręgu, a w czwartek zrobił woltę i jego Nawrat będzie miał poparcie na prezydenta. Dobrze, że panowie nie chcą firmować tych układów...Zabrzańska PO jest zdominowana przez Pana Urbańczyka...A każdy wie, co to dla miasta oznacza :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: Hej, RAZEM - odezwijcie się. IP: *.debacom.pl 16.09.06, 21:47 No proszę, gdzie dwóch dyskutantów tam mogą się pojawić nawet i trzy zdania na ten sam temat. Opinia o jednym człowieku może być diametralnie różna w zależności od kogo pochodzi: od sympatyka czy od przeciwnika. zawsze zastanawia mnie to dlaczego jedni widzą samo dobro a drudzy samo zło? Dobro widzą optymiści, a zło pesymiści? Najtrudniej być obiektywnym czyli normalnym ? A tak na marginesie tych rozważań - Sławek jest OK! pozdrówka J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hej, RAZEM - odezwijcie się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:41 Kurcze a ja myslałam że to Rodziny Zabrzańskie i SLD zawarły porozumienie żeby radnego Pelca z komisji rewizyjnej wyrzucić żeby sprawa grutów , worków nie wypłynęłą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpieg Re: Hej, RAZEM - odezwijcie się. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 22:58 3 lipca br. pod wnioskiem o odwołanie Budki podpisało się dwoje radnych z Klubu Rodzin Zabrzańskich (Krybus i Partuś), troje z SLD (Żak, Podolecka, Kosiński), potem doszła Żmijewska-Domżol. Owołanie "szył" oczywiście Wielki Roman, ale Moś, Czochara i Śliwa wreszcie pokazali, że mają jaja i nie dadzą się wciągnąć w bezsensowne gierki. Trzeba było słyszeć, jak Urbańczyk darł się na Żakową po sesji. A Budka...ma więcej szczęścia niż rozumu, bo na co on liczył, wcześniej czy później i tak go odwołają...Tak jak zrobili to z Pelcem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Hej, RAZEM - wyjaśnijcie mieszkańcom IP: *.zabrze.net.pl 18.09.06, 09:28 Mam pytanie, czy to RAZEM to te osoby które widnieją na bilbordach i na nich mamy głosować? Proszę uświadomcie mnie, a jeżeli jest inaczej to dlaczego w całym mieście reklamuję się tylko wybrane osoby? Może się nie znam na polityce, ale uważam ze wszyscy powinni być jednakowo traktowani. Nazwiska wszystkich albo nikogo, lub po prostu reklama powinna być jak najbardziej, ale bez nazwisk. A nie wyręczać się pozostałymi aby was reklamowali. Bardzo nie sprawiedliwa kampania, kosztem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: Hej, RAZEM - wyjaśnijcie mieszkańcom IP: *.debacom.pl 18.09.06, 09:49 Zanim wyjaśnią sami, napiszę co ja o tym myślę. Otóż na wszystkich bilbordach, wszystkich komitetów wyborczych w jakichkolwiek wyborach umieszcza się twarze i nazwiska liderów. Jeśli mieliby być wszyscy - policzmy: 4 okręgi razy średnio kilkanaście osób to jest około 40 - 50 osób. Niezłe tablo, zupełnie nieczytelne dla ludzi patrzących z poziomu ulicy i zza szyb jadących samochodów. Wszyscy będą już niebawem na listach, na plakatach wyborczych. Będzie można sobie przystanąć, poczytać, analizować. To dotyczy wszystkich, nie tylko RAZEM. Odpowiedz Link Zgłoś
lothian Re: Hej, RAZEM - wyjaśnijcie mieszkańcom 18.09.06, 12:51 popieram w 100%. Po prostu im nie zależy na reklamie innych ludzi tylko n swoich własnych stołeczkach. Reszta to będzie mięsko armatnie na listach. A co do Jadzki i innych komitetów to pomimo tego, że są reklamy to nie ma zadnych nazwisk. Tylko Razem dla Zabrza robi wyjątek. Ale czy nie było już tk 4 lata temu. Kto pamięta 3 muszkieterów? Tylko, ze teraz grupa muszkieterów zmnieniła sie w żołnierzy kardynała (Pelca). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: Hej, RAZEM - wyjaśnijcie mieszkańcom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:55 To, że grupa ma wyrazistego przywódcę, to zaleta, a nie wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:39 jak się ma takiego przywdócę, to jest to wada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.zabrze.net.pl 18.09.06, 21:41 Jednego przywódcę to się zgodzę, ale nie pięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
de-bill Re: "Razem dla ZABRZA" 19.09.06, 15:18 Pelec nie ma żadnych predyspozycji na przywódcę. Chyba bardziej trafne jest określenie "grupa przywódców". Chociaż, Olichwer w grupie przywódców? No i nie mam pojęcia, kto to Biliński... Proszę mnie źle nie zrozumieć - nie mam nic do pana Olichwera i pozostałych państwa. Niemniej jednak jest grupa, która umieściła się na sztandarach, więc tym samym upoważniła nas, żeby ją oceniać lub pleść na jej temat androny. Tak formują się wszystkie oligarchie (dla niewtajemniczonych: oligarchia to mała, wybrana lub samozwańcza grupa sprawująca władzę). Oligarchię przeważnie przeciwstawia się rządzącej arystokracji. Jeżeli więc ABBOPW zostaną zaakceptowani przez wyborców, to czy to będzie klasyczne obalenie nieudolnej władzy przez prężną awangardę? No cóż, życzę takiej satysfakcji wyborcom i wybieranym. Mimo to ja wiem swoje: nawet najsłuszniejsze teorie nie potwierdzają się w praktyce. Najważniejsze, że gospodarka ma się dobrze i żadna gminna władza nie jest w stanie tego zepsuć. RÓBMY SWOJE, jak napisał pewien tekściarz, którego nie zawsze można lubić ale jest "w cenie". PS. Oddałbym głos na Adachową, ale nie mieszkamy w tym samym okręgu wyborczym. Zastanawiam się też nad Budką - mimo porywów młodzieńczej euforii jest mądry. O pozostałych przy okazji. Wyborczy de Bill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:48 Brakuje im lokomotywy wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus 8 Re: "Razem dla ZABRZA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 19:40 List otwarty do Tuska z bykiem??? Jest mi za was wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś