Gość: borys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benio Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:51 ratuj się kto może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N I E Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:59 N I E ,zakrecony oszołomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:00 Wójtowicz chyba tego nie zrobi. O kurde, a ja chciałam na niego głosować. O nie, nie, nie. Tylko nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:45 A masz coś na sumieniu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:16 Lepszym v-ce prezydentem byłby Pan Janusz Wiaterek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:35 Proszę dać spokój panu Wiaterkowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nederlandka Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.adsl.xs4all.nl 08.11.06, 20:40 JANUSZEK JEST THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:52 tylko slawek pelec moze uratowac zabrze od korupcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:08 wszystko weźmie sam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: broń Boże! IP: *.gl.digi.pl 08.11.06, 22:18 po nich to już nie będzie co zbierać m.in. dzieki tym trzem panom miasto jest w regresji i niech wreszcie przestaną się kreować na naszych zbawicieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: 61.135.129.* 09.11.06, 01:03 Czy ja wiem ? Może lepiej Pelec niech zostanie pełnomocnikiem prezydenta ds gospodarczych. Zastępcą prezydenta powinna za to zostac Barbara Rduch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 08:58 A skąd wy wiecie że Pelec chce zostać zastępcą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yama Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:41 A co Ty go tak bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: Czyżby?? IP: *.stk.vectranet.pl 09.11.06, 16:55 A co z jego zleceniami dla gminy? Chyba zlecał by je sam sobie albo rodzinie! Zresztą gdyby wszedł do RM, to i tak za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mit Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.debacom.pl 09.11.06, 17:26 Myślę że to świetny kandydat. Jako radny przez 4 lata zabezpieczył finansowo swoją rodzinę, zapewniając sobie jednocześnie opinię jedynego uczciwego, to jako vice przez kolejne 4 lata zrobi to samo dla naszego miasta. No i może jego opinia super-świętego-mena oczyści trochę jego szefa Wójtowicza, już na starcie prezydentury nieźle umorusanego w g..... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:30 Glosuje za Pelcem Odpowiedz Link Zgłoś
jano313 Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? 10.11.06, 23:40 Wójtowicza ktoś po chamsku chce wykolegowac z gry!!! ale Pelec jego zastepcą w razie wygranej???? Wydaje mi sie, ze Wójtowicz jest na tyle rozsądny, żetakich rzeczy nie zrobi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j.w4 Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? 11.11.06, 09:58 Wojtowicz tak nie zrobi, bo nie będzie prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Pelec zastępcą prezydenta Zabrza ... ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 00:53 i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś