Dodaj do ulubionych

Pani Małgorzato - Gratulacje

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 08:34
Dziękuję że chciałaś. Jak zwykle nie zawiodłam się na Pani. Z szacunkiem
Grażyna Kasperek
Obserwuj wątek
    • Gość: wybieracz Re: Pani Małgorzato - Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:03
      tak w "rękawiczkach" wygląda załatwianie sobie profitów w razie zwycięstwa Pani
      Szulik.
      Brzydzić się należy takimi ludźmi Pani Grażyno.
      PS. gratulacje można było składać w siedzibie "Skutecznych" do księgi.
      • Gość: wybieraczowi Re: Pani Małgorzato - Gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:25
        nic sobie nie muszę załatwiać Szanowny Wybieraczu! to co załatwiam to własną
        pracą i legalnymi drogami. A słowo załatwiać jest dla mnie całkowicie
        niedopuszczalne w jakiejkolwiek działalności - jeśli się tyb brzydzisz - to
        Pański problem
        • Gość: janka Re: Pani Małgorzato - Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:29
          pani grazyna plecie bzdury, mysli pani dyrektor sp15 ze bedzie miala farta u
          pani prezydent, co do uczciwosci to mozemy o pani uczciwosci podyskutowac jak
          eliminowac konkurentow do stolka
    • Gość: do grażyny Re: Pani Małgorzato - Gratulacje IP: *.debacom.pl 13.11.06, 12:53
      No i mąż bez pani pomocy też sobie pracy nie załatwi, pani Grażyno, a Szulikowa
      jak by co, to pomoże.Dlatego rozumiem pani poparcie dla współtowarzyszki niedoli
      - żony nieudolnego męża ( chociaż szczerze przyznaję że pani mąż to nie taki
      matoł jak Szulik )
    • Gość: wybieracz Re: Pani Małgorzato - Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:58
      Szanowna Pani Grażyno,
      widzę po reakcjach innych, ze dobrze oceniłem Pani zachowania. Jest Pani jak
      widze - nie tylko z powodu mego podświadomego wyczucia - osobą ,która nabyła
      pewne cechy lizusostwa w dawnych czasach.
      Mało ma Pani jednak doświadczenia życiowego...takie sprawy załatwia się w cztery
      oczy.
      Poczekamy jak te życzenia zostaną realizowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka