Dodaj do ulubionych

nowa pizzeria

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:35
Witam, czy ktoś był już w nowej pizzerii obok Tęczy??
Jakie wrażenia smakowe i cenowe? Czy sa jakieś promocje? jak wygląda dowóz?
Obserwuj wątek
    • Gość: zola Re: nowa pizzeria IP: 195.205.44.* 17.11.06, 10:47
      a wiela za te placki bo pojod bych
    • Gość: mała Re: nowa pizzeria-beznadzieja!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:15
      hmm... skusiłam się dziś na pizzę, zadzwoniłam, bardzo miło dogadałam się z
      pania w sprawie dodatków, ceny dojazdu i czasu oczekiwania. dojazd do mnie
      (podałam adres) miał kosztowac 2,50. Czas oczekiwania-do 30 minut.
      Otóż.... pizza przyjechała po ponad 50 minutach,nie muszę dodawać że letniawa i
      nadawała się do podgrzania...
      Składniki były niezupełnie takie jak zamówione, poza tym za dowóz skasowali
      mnie 3,50, chociaż wcześniej pani zapewniała że 2,50.
      Pizza- nic specjalnego, do Tukana lub Dominium sie nie umywa....
      Ogólnie rzecz biorąc, to był mój pierwszy i ostatni raz z pizzą da grasso....
      • Gość: zaborzanin Re: nowa pizzeria-beznadzieja!!! IP: *.zaborze.net 18.11.06, 16:45
        to dziwne, bo jadalem w da grasso w katosach i gliwicach i wrazenia byly raczej
        pozytywne. pizza dobra i duza za rozsadna cene. z dowozka tez nie bylo problemu
        (z tego co pamietam to nie placilem za dowoz).
        • Gość: zibi Re: nowa pizzeria-beznadzieja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:16
          Świetna pizzeria, super sosy, polecam!
          • Gość: Peter Re: nowa pizzeria-beznadzieja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:30
            nie zupełnie beznadzieja na szczęście.
            zamówiłem przez telefon, a odbierałem osobiście (mam rzut beretem).
            ale i tak musiałem chwilkę zaczekać. pizza przypalona, ale mimo to się obroniła.
            kładę wszystko na karb niedotarcia pracowników. sosy faktycznie dobre.
            jak komuś się znudził tukan (po obniżeniu lotów) to można zaryzykować.
            ogólna ocena 4 z minusem.
            pzdr.
            Peter
    • Gość: ? Re: nowa pizzeria IP: 83.16.17.* 01.12.06, 18:20
      Dobra Pitza?
      • Gość: portalu Re: nowa pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:22
        To bardziej bar z pizzą (wystrój) niz pizzeria.
        • Gość: ... Re: nowa pizzeria IP: *.zabrze.net.pl 02.12.06, 09:12
          wolę jedzonko o wystrój jadłodajni w Dominium
    • emenefix Da grasso obecnie najlepiej rozwijajaca sie sieć 02.12.06, 10:22
      Po 1. Ceny. Niszczą wszystkich. Dosłownei a kazda kieszeń Po 2. Rozmiar. Duża
      Pizza jest naprawdę ogromna. Zazwyczaj w dwóch chłopa ciezko nam ją pomiescic.
      3. Sosy, przyprawy gratis i ile tylko chcesz mozesz wziac nawet do domu 4. Nie
      czeka sie dłuzej niz 10 minut! 5. Chyba najwiecej rodzajów pizzy. Coś około 60.

OD dwóch lata jadam w Da grasso w KAto i w sosnowcu i dziekuje Bogu za tą siec :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka