Dodaj do ulubionych

Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych

IP: *.zabrze.net.pl 29.11.06, 15:54
Jeżeli nowa pani prezydent przydzieli jakikolwiek stołek lizusowi i
sprzedawczykowi Gregorczykowi, to będzie rzeczywiście SKUTECZNA, ale w
nagradzaniu nieroboli i lizusów !Wszyscy znają jego opinię w szkołach jako
nauczyciela w-f - stołeczek i gazetki !!Żadnych osiągnięć sportowych,
medali , pucharów za jego nauczania nikt nie zdobył,bo mu się nie chciało
pracować.
Obserwuj wątek
    • Gość: tres Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:30
      Potwierdzam !! Ten człowiek zawsze rwał się do rządzenia innymi,ale sam nigdy
      rzetelną pracą się nie wykazał.
      • Gość: Zygzak Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.debacom.pl 29.11.06, 18:49
        No proszę, to już dwóch chętnych na oświatę - Gregorczyk i Kaszycki.
        Biedny Gąska, będzie zastępcą jak Czesia W. pójdzie na emeryturę.
        • Gość: ??? Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: 83.16.17.* 29.11.06, 20:40
          Miejmy nadzieje, że Pani Prezydent doceni dotychczasową pracę obecnego Pana
          Naczelnika WO i nie pozbędzie się takiego kompetentnego człowieka.
          • Gość: nauczyciel Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:01
            trzeba przewietrzyc WO i to caly, powolac nowych, mlodych z inwencja!Starzy
            tylko laza po szkolach, kawki popijaja i plotkuja
            • Gość: Zygzak Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.debacom.pl 29.11.06, 21:08
              A co będą robić nowi młodzi?
              Środowisko belferskie to straszne środowisko!
              i pomyśleć, że rada miejska w większości składa się z nauczycieli i lekarzy!
              Panienko Niebieska miej nas w swej opiece!
              • Gość: mama Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.crowley.pl 30.11.06, 08:42
                miej nas w opiece! A moze ktos mi pokazać osiągniecia wydziału kultury przez te
                minione 4 lata?
                • Gość: yxz Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.zabrze.net.pl 30.11.06, 11:03
                  fajansiarz i lizus.
                  • Gość: Obserwator2 Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:23
                    W Głosie Zabrza pisze,że w sztabie Skutecznych zaobserwowano jak gratulacje
                    składał i ściskał panią prezydent jako jedyny z urzędujących pan
                    Gregorczyk,który przeszedł z własnej inicjatywy. Szkoda,że NIE NAPISANO,ŻE
                    PRZYSZEDŁ JAK JUZ BYŁO WIADOMO,ŻE P. SZULIK MA PRZEWAGĘ GŁOSÓW. A ta własna
                    inicjatywa to po prostu obawa o stołek !!
            • Gość: janek spadaj z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 22:07
              Mam nadzieję, że odejdzie wreszcie z SLD! Najlepiej niech zabierze ze sobą
              Speczika i Gołubowicza-to byłby duuuuży krok w przód dla nas-ludzi z SLD!!!!
              • Gość: Kris Re: spadaj z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:26
                Ten człowiek to żenada. Poznałem go na Gorniku i od tej pory go obserwuje. On
                nie ma pojęcia o prawie rządzącym sportem a także kulturą. Naczelnik, który nie
                potrafi przedstwić mi wizji rozwoju sportu, nie zna adresów klubów i nie
                wykazuje najmniejszej inwencji by w mieście rozwijał się sport młodzieżowy
                (zabrano pieniądze PZPN przeznaczone dla młodzieży i dano do Gornika)jest
                zwykłym cieniasem. A co z muzeum? domem muzyki i tańca? Gdyby nie dyrektor
                Lipski, teatr padłby, bo tenisista nie ma pojęcia o problemach miejskicj
                placówek. Daje pieniądze wybranym i nawet nie wie jak sa wydawane. A teraz, gdy
                wie że nowa prezydent, która jest mądrą kobietą i takich cieniasów będzie
                eliminowała, jak ostatnia .... idzie w nocy do sztabu by wiwatować pani
                Szulik!!!! Gardze panem, panie Gregorczyk. Jeszcze niedawno był pan
                czerwonoarmistą pana Werety, woził do druku plakaty, rezerwował bilbordy,
                wieszał psy na pani Szulik! Nie wstyd panu? Czy klej, którym przykleił się pan
                do stołka jest tak silny? Przez pana umiera kultiura i sport. Gdy się
                dowiedziałem ze rządzi pan też promocją zrozumiałem, dlaczego to najgorsza
                promocja w tym województwie. Proszę pana, bo żyję w tym mieście z rodziną, a mój
                syn przez pana nie ma stadionu lekkoatletycznego, niech pan odpuści i da szansę
                zabrzańskiej młodzieży na lepszą przyszłośc promocji, sportu i kultury! Niech
                pan odejdzie, bo ja jeszcze chce zobaczyć zbiory muzeum, a mój syn chce biegać
                na boisku
                • Gość: de-mol Re: spadaj z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 14:48
                  Brawo Kris,jestem tego samego zdania,ale Gregorczykowi pluć na głowę,to będzie
                  mówił,że deszcz pada i ze stołka nie zrezygnuje - będzie o niego walczył dalej.
                  A cóż innego może robić?- w szkołach gdzie pracował nikt go nie przyjmie, chyba
                  musiałby iść na bezrobotne. Żonka (rehabilitantka) pracuje w UM, synkowi
                  załatwił pracę w GTV to będzie na ich utrzymaniu. Może w końcu dojdzie do
                  niego,że na stołek trzeba zapracować sumienną , rzetelną pracą,a nie obiboctwem
                  i lizusostwem.
                  • Gość: xyz Re: spadaj z SLD... IP: *.zabrze.net.pl 01.12.06, 14:54
                    ...i z U.M.
                    • Gość: gop Re: spadaj z SLD... IP: 212.106.159.* 01.12.06, 15:09
                      Zostawcie Marka w spokoju! To jest taki pracowity przecież naczelnik////////
                • Gość: rej Re: spadaj z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 18:18
                  Kris! jesteś rewelacyjny! Znasz prawdę! DZIEKI !!!
              • Gość: gość Re: spadaj z SLD IP: *.zabrze.net.pl 01.12.06, 17:35
                Janku dlaczego nie mówisz o panach Chojnackim i Werecie? Oni też powinni dać już
                sobie spokój, lepiej niech zajmą się swoimi interesami, a nie działalnością
                polityczną. Uważam, że to oni ponoszą polityczną odpowiedzialność za klęskę
                wyborczą zabrzańskiej lewicy.
                • Gość: Zygzak Re: spadaj z SLD IP: *.debacom.pl 01.12.06, 17:40
                  Chojnacki powinien być zakuty w dyby na Placu Wolności.
                  • Gość: alf Re: spadaj z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:44
                    Pani Prezydent, proszę wysłuchać glosu mieszkańców Zabrza!!! Ja też bym chciał
                    żeby moje dzieci miały gdzie uprawiać lekkoatletykę, by w Zabrzu powstały baseny
                    na miere chociażby Rudy Sląskiej!!! Chciałbym z rodziną chodzić do muzeum,
                    filharmoni ale to nie przy tej obsadzie wydz. kultury i sportu. Proszę coś z tym
                    zrobić
                  • Gość: ? Re: spadaj z SLD IP: 83.16.17.* 25.02.07, 21:29
                    Ale pókico, Pan Ch. i jego "Rodzinka" pławią sie w bogactwie i mają takich jak
                    my w "d...."
            • Gość: Tomasz Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 23:07
              Pamiętasz co mi zrobiłeś. Nie martw się zrobią ci 10% to i tak bedziesz czuł
        • Gość: Uczeń Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:45
          Faciu był pożo, heja
      • Gość: Tyłek Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 18:57
        A co ty masz. Tylko tyłek bo myśleć nie umiesz tylko opluwać. Palant. Czy
        ludzie tylko dbaja o tyłek czy o cos innego im chodzi. Widac że twoj tyłek
        wiadomo do czego jest
    • Gość: vika Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:40
      Fatalny nauczyciel.
      Promotor miasta to funkcja za poparcie poprzedniej grupy.
      A sport ? On nie ma zielonego pojęcia.Skuteczna pani prezydent.Po prostu do
      zwonienia bo to wstyd dla miasta.
      • Gość: Zygzak Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.debacom.pl 01.12.06, 20:42
        A poza tym facet jest nieładny.
        • Gość: xyz Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.zabrze.net.pl 02.12.06, 11:33
          narcyz nie musi sie podobac innym.
          • Gość: Norbal Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 15:45
            i nie musi pracowac :))))) wystarczy sie glupkowato usmiechac, poniewierac
            pracownikami, obrabiac tylek innym nauczycielom. Coz - czerwona partia dba o
            swoich nawet jesli sa totalnymi nieudacznikami i leniami. To dlatego kilunastu
            aktywistow i aktywistek sld pracuje w UM. Niestety, wiekszosc z nich jest
            beznadziejna jak zabrzanski szef partii. tyle tylko, ze cwany Gregorczyk
            szybcitko zmienil piorka i gratulowal pani Szulik. Mam jednak nadzieje, ze nowa
            pani prezydent pozna sie na tym nieudolnym, leniwym i zupelnie nieprzygotowanym
            fachowo pseudonaczelniku
            • Gość: ? Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 01:03
              I zostanie w tym urzędzie?
              • Gość: Absolwent Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:21
                Niemożliwe że zostanie. Pani Szulik będzie zależało na rozwoju kultury i
                promocji miasta. A jeśli przeanalizuje ostatnie cztery lata to zobaczy że
                Gregorczyk był wielką pomyłką. Tak jak pomyłką był wydział który odpowiada za
                ściąganie funduszy unijnych
                • Gość: grek Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:38
                  Szkoda gadać na temat tego faceta, to nieporozumienie że on jest na stanowisku
                  naczelnika. To naczelnik nieudacznik
                  • Gość: Corner Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:43
                    tyle tylko ze włazidupstwo tego nieroba zapewne spowoduje, ze dalej bedzie w
                    czasie pracy grał w tenisa i zapewnial wszystkich jaki to z niego równy gośc a
                    Mańka da się na to nabrać
                    • Gość: ? Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: 83.16.17.* 08.12.06, 07:44
                      A przy tym ma b.wysokie mniemacie o sobie i drwi z innych, okropny hipokryta i
                      lewus ....; m.in. do "roboty".....
                • Gość: mlodewino1 Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: 217.11.130.* 04.12.06, 08:55
                  Dwa wydziały na jednym piętrze ( kultura, strategia ) do wymiany, może to jakaś
                  klątwa?
                  • Gość: emigrant Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: 66.165.172.* 04.12.06, 09:49
                    Gregorczyk. Ty to naprawde kozak jestes. Boga sie nie boisz czy jak ?
                    • Gość: ba_mad Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.zabrze.net.pl 04.12.06, 22:37
                      Dajcie już spokój z tą krytyką! Myslę,że o jakiś plusach też by trzeba było
                      napisać.Podoba mi się np,że wróciła kawalkada we wrześniu, imprezy pod domitem,
                      letnie koncerty w Ogrodzie Botanicznym.Jeszcze nie czytałam na tym
                      forum,abyście kogokolwiek chwalili.Prywatnie p. Gregorczyk jest sympatyczną,
                      kulturalną osobą!
                      • Gość: tyta Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:52
                        taaaa..... sympatyczny i kulturalny... szkoda tylko, że na kulturze sie nie
                        zna.... a- i swoją lepsza połowę zatrudnił w urzędzie - a co, przecie wszysycy
                        tak robią!
                        • Gość: bam Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.zabrze.net.pl 05.12.06, 23:09
                          Gdybym mogła( myślę,że każdy z nas by to zrobił również) też bym rodzince
                          pomogła w załatwieniu pracy!
                          • Gość: ktos Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 06:23
                            wstyd. naprawdę wstyd.
    • Gość: Lewak Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:17
      czy to ten siwy pan, aktywista SLD?
    • Gość: foka Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:40
      Tyle krytyki.Jak naczelnik się uchował tyle lat!
      Nie ma zadnych sukcesow za całe 4 lata?
      Miernota i tyle.
      • Gość: robal Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:46
        Przepraszam pan naczelnik juz nie jest aktywista SLD teraz będzie Skuteczny
        • Gość: miśka Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:29
          Zostawcie Marka i pozwólcie mu sie spokojnie pakować, gościu nie jest i nie
          będzie Skuteczny.
          • Gość: remover Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:58
            pewnie dużo kartongów zostało w muzeum - niech mu pożyczą
    • Gość: Uczeń Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:44
      Faciu był pozo, co chcecie
    • Gość: Uczenica Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:58
      To był bardzo miły, uczciwy Pan. Taki jest teraz jak nas spotyka.Odczepcie się
      od niego
      • Gość: cer Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 18:24
        Wyrzucić go z Urzędu i tak trzymać!
        • Gość: alex! Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:56
          A jak teraz lata za Panią Mańką?! Piesek, normalny czerwony kundelek :( Panie
          Marku, honor to ważna rzecz, zaręczam!
          • Gość: Cycor Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:29
            ten człowiek to mistrz uników i manipulacji. No intelektualna impotencja
    • Gość: mieszkaniec Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 00:20
      Skończcie.Takie pomowienia to o was świadczy. IUle on zrobił, zobaczcie, dmit,
      muzeum, guido, konferencje
      • Gość: kb Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 00:44
        dupowłaz i tyle
      • Gość: Gość Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 17:40
        Dlaczego atakujecie Gregorczyka.Zastał rozwalony teatr, zły stan budynku
        Muzeum, i biblioteki. Ktoś to musiał wreszcie naprawić. Mógł uydawać i nic nie
        robić. Miał odwagę zamknąć i zacząć remonty.Że z SLD to już nic nie umie.
        Ludzie skończcie. Ratował co mógł
        • Gość: bek Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.zabrze.net.pl 16.12.06, 18:22
          szczególnie swój tyłek
        • Gość: tyta Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 01:03
          rozpoczął remont muzeum - hehe - dobre sobie - czy ktoś wie gdzie teraz jest
          muzeum? W remoncie? hihihi
        • Gość: Maria Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 10:14
          WOW! zastał......a to dobre! Cała zgnilizna kultury nie była zastana tylko
          rozwinela się pod skrzydłami tego pana! Jestem szarym "działaczem kultury" i
          obserwuję to od kilku lat. Oprocz pozornych ruchów, nędznych uścisków dłoni pan
          Gregorczyk nie pomógł mi w niczym! Albo nie był uchwytny (to chyba ulubiona
          odpowiedź jego sekretarek) albo zajęty. Mój mąż jest działaczem sportowym. Ma
          dokładnie takie same zdanie o panu G - zero wiedzy, zero pomocy, traktowanie nas
          jak ludzi niższych kategorii. Tylko ktoś, dzięki komu może on liczyć na wymierne
          zyski ma szanse na wejście w jego łaski. Kilka razy próbowałam dyskutować z nim
          o możliwych do realizacji pomysłach dla dzieciaków. Za każdym razem słyszałam -
          nas to nie interesuje, nie mamy funduszy. Było to nawet wówczas, gdy nie
          prosiłam o pieniądze, ale o wsparcie organizacyjne. Teraz moje pomysły realizuje
          w Rudzie Śląskiej - tak nie tylko mną sie zainteresowali, ale też pomogli,
          rozbudowując mój pomysł i współorganizując przedsięzwięcie. Cenię wiedzę i
          pracowitość. Panu GRegorczykowi brakuje i jednego i drugiego.
          • Gość: Koala Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:43
            Gregorczyk wiesza psy na DMIT, olewa teatr i wchodzi w tylek pani prezydent.
            Dobrze ze włosów nie przefarbował z czerwonych na białe
            • Gość: fff Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:48
              Zatem jest "Skuteczny". A za 4 lata kolejne przefarbowanie.
              • Gość: Zielony Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 22:23
                On chce służyć miastu. To jego dewiza a nie pilnowania stołka
    • Gość: .... Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 10:18
      jasne<hahaha>
      • Gość: joj Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.zabrze.net.pl 21.12.06, 22:25
        Wczoraj w szkole muzycznej Gregorczyk bez wazeliny o mało co nie wlazł do ....
        prezydentowej!
        • Gość: tyta Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:29
          no co - przeciez cienzko na bezrobotnym
          • Gość: Tatuś Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 01:23
            Też Tatys powie, że Gregorczyk nie odrózni Słowackiego od Mieckiewicza. Pani
            Ulu P. odezwij się i broń......
    • Gość: vgy Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:40
      Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!!
      Pozdrowienia dla nudzących się urzędników w UM.:)
      • Gość: Nauczyciel Re: Lizus Gregorczyk z SLD do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 06:24
        Odczepcie się od niego. Zawsze był porządny. Jakie błedy popełnił kiedy? Ja
        naprawdę tak uważam. Wy tylko opluwacie go. Nikt nie podaje konkretów złych bo
        ich nie ma. Tylko pomówienia. Może źle robię, bo wrogowie bezimienni zaraz
        zaczną atakować. Wy nie macie nic do powiedzenia. Skończcie z tym. Dobry był też
        Andrzej Wilk. Bardzo kulturalny. Znawca przepisow i dobry urzędas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka