Dodaj do ulubionych

zabrzanskie snoby

IP: *.proxy.aol.com 17.02.07, 00:06
Zabrze,ma niewdzieczne dzieci!
To snoby,ktorzy wola spedzac wolny czas w gliwickich melinach,niz u nas!
No,coz, nie jestem w stanie tego zmienic!
Obojetnie, co w Zabrzu powstaje-to i tak im nie w smak!
Moze cos przegapilem?
USWIADOM mnie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Janus Re: zabrzanskie snoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 00:14
      Twe słowa w przysłowiu słowach:
      "Zły to ptak, co własne gniazdo kala"
      • Gość: studenka Re: zabrzanskie snoby IP: *.core.lanet.net.pl 18.02.07, 11:33
        a mozesz mi powiedziec gdzie czlowiek na poziome ma wyjsc wieczorem w zabrzu
        pobawic sie potanczyc ? do esencji czy vipa ?mam sie przepychac z dziemi
        15letnimi?a moze mam isc do mozarta ?panie jedna zmiane za barem a druga na A4
        stoja. moze mam isc do retro? bylam raz dziekuje nie wroce. jedyne miejsce w
        zabrzu ,ktore mialo klimat to bylo marzenie, mozna sie wybrac do bohemy nie
        jest zle , prozaka nie znma jeszce alereszta to sa meliny do ktorych zaden
        szanujacy czlowiek nie wchodzi. a gdyby zabrzanskie dzieci byly snobami to by
        nie jezdzily do gliwic tylko poszly do offside.pomysl czlowieku co piszesz nie
        kazdy lubi biale kozaczki mini wielkosci majtek , i puszczac sie z kazdym
        facetem napotkanym na swojej drodze. takie towarzystwo nie odpowiada zabrzaskim
        studentom majacym jakiekolwiek szare komorki
        • Gość: a,m Re: zabrzanskie snoby IP: *.proxy.aol.com 02.03.07, 20:11
          pomysl czlowieku co piszesz

Pomysl,Ty czlowieku co piszesz.
          A,gdzie Ty sie to tak upojnie bawisz w Gliwicach?W "Bravo"?
          Nie chodze do lokali typu Mozart.Juz kiedys sie na ten temat wypowiadalem.Nie
          bede sie powtarzac.To,ze w Zabrzu brak dobrych pubow-to jedno,problem jednak w
          tym,ze Gliwice od nas nas w niczym nie odstaja.A,Ty ,jednak wolisz spedzac czas
          w gliwickim "Mozarcie".Zrozumialas mnie studentko?!
      • Gość: Zabrze Re: zabrzanskie snoby IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.07, 13:05
        > Twe słowa w przysłowiu słowach:
        > "Zły to ptak, co własne gniazdo kala"

Zły ptak ten, co własne gniazdo kala?
        Czy ten, co o skalaniu mówić nie pozwala?
        • Gość: Janus Re: zabrzanskie snoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:57
          Rymujesz dobrze, rozumiesz słabo.
          • Gość: malina Re: zabrzanskie snoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 19:48
            zgadzam sie z "studentka" zabrze to jest jedna wielka melina, wszedxzie same
            dzieciaki i szmatlawce wiec Ci co sie szanuja wola sie bawic w gliwiceach albo
            katowicach
          • Gość: Zabrze Re: zabrzanskie snoby IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.07, 20:41
            > Rymujesz dobrze, rozumiesz słabo.
            Powiedz to Gombrowiczowi...

Rymujesz słabo, masz niezłe zadatki na "osobę zamiatającą śmieci pod dywan".
            Szerokiej drogi.
            • Gość: Janus Re: zabrzanskie snoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:43
              > Powiedz to Gombrowiczowi...

Gombrowicz nie żyje.
    • Gość: Booosssss40 Re: zabrzanskie snoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:49
      Ja jak się chcę naprawdę zabawić to siadam w samochód, jadę na lotnisko, kupuję
      bilet do Frankfurtu i udaję się do restauracji np. Bayer. Tam muzyka na
      poziomie, kuchnia z najwyższej półki i wspaniałe towarzystwo. W Zabrzu nawet za
      1000 lat nie będzie takich lokali.
      • Gość: a,m Re: zabrzanskie snoby IP: *.proxy.aol.com 03.03.07, 01:54
        W Zabrzu nawet za
        >
        > 1000 lat nie będzie takich lokali.

Mylisz sie!!!
        Juz w tym roku otwieram swoj lokal!
        • ducale takie tam... 03.03.07, 12:22
          Gość portalu: a,m napisał(a):

> W Zabrzu nawet za
          > >
          > > 1000 lat nie będzie takich lokali.
          >
          >
          > Mylisz sie!!!
          > Juz w tym roku otwieram swoj lokal!

to wszystko kwestia klimatu i osob ktore beda tam przychodzic....
          obskurny i brzydki Joy czy tez Rock Club do dzis pamietam,ale warto bylo dla
          osob ktore sie tam spotykaly :)
          pozdr
          • Gość: a,m Re: takie tam... IP: *.proxy.aol.com 04.03.07, 05:55
            A co powiesz o bylym,dawnym jaz klubie?
            • ducale Re: takie tam... 05.03.07, 13:54
              Gość portalu: a,m napisał(a):

> A co powiesz o bylym,dawnym jaz klubie?
              czy chodzi o ten w Teatrze ?fajnie bylo do czasu aktywnego dzialania-czyt .-
              koncerty etc. potem zrobila sie lumperia
              to nieprawda ze takie kluby moga byc tylko w Lodzi ,Gdansku ,Wawie..
              www.lizardking.lodz.pl/
              btw . zadnej selekcji i tego typu bzdur ,swietny klimat ,pelno ludzi codziennie
              pozdrawiam
        • Gość: ... Re: zabrzanskie snoby IP: *.zabrze.net.pl 04.03.07, 13:51
          a konkretnie...?
          • Gość: re Re: zabrzanskie snoby IP: *.zabrze.net.pl 05.03.07, 20:04
            jakie konkretnie-sama ściema...
          • Gość: szymke Re: zabrzanskie snoby IP: *.debacom.pl 05.03.07, 20:04
            polecam "Czarny Diament" - tanie piwo, dobra muza i zajefajna atmosfera!!!
    • Gość: kaka DO a,m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 20:40
      jezeli uwazasz ze w glicach kluby to melina to jestem ciekawa co wy w zabrzu
      macie?to nawet do spelun nie mozna zaliczyc!! nie ma okreslenia na te "wasze"
      knajpy i cluby!!! sama dzieciarnia syf, smrod, grzyb.... feee szkoda gadac
      • Gość: re Re: DO a,m IP: *.zabrze.net.pl 13.03.07, 20:25
        i tu macie rację...niestety
        • Gość: gram Gliwice sa do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 08:41
          Ja tam w Zabrzu sie dobrze bawie, a jesli mi sie zachce czegos innego to jade
          do Karkowa, Bielska lub Cieszyna a w Gliwicach jest dupiaty rynek i nic wiecej,
          jedyny ich plus to oswietlone kamienice i pare knajp
          • Gość: kaka Re: Gliwice sa do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 16:46
            hahaha naprawde smieszne to co piszesz!!!!! wiekszosc zabrza sie bawi w
            gliwicach pewnie ty tez ale na forum trzeba bronic swego haha
            • Gość: gram Re: Gliwice sa do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:46
              wiekszosc osob pierdzi w wannie, pewnie ty tez
              • Gość: ... Re: Gliwice sa do dupy IP: *.zabrze.net.pl 16.03.07, 18:49
                Gliwice górą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka