Gość: patysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:18 jaki dentysta jest w zabrzu dobry chodzi mi dokładnie o plombowanie piaskowe kto pracuje taką metodą i najważniejsze żeby nie bolało kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:10 Polecam Poradnię stomatologiczną na ul. Pawliczka (chyba 10) zapisać sie do dr Joanny Warmuzińskiej tel. 370-09-46 terminy są dość długie, ale prosze powiedzieć, że jesteś pierwszy raz, jest to taka wizyta "zapoznawcza" ;) ja jestem zadowolona, moje dziecko też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:11 weź ze sobą kartę chipowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patysia Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:34 chodzi mi o gabinety prywatne ale dzięki za radę Odpowiedz Link Zgłoś
dd99 Re: dobry dentysta 27.02.07, 15:43 tam jest jedno i drugie mozna się leczyc prywatnie, a częśc można na kasę po cholerę płacić za coś co można mieć za darmo :) zadzwoń, co Ci szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś